Skip to content

Scolarizarea politistului

Featured Replies

• Moderator

bendar

La ce arma esti student?

• Replies 30
  • Views 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nu scoala e beleaua la noi. Chiar nu puteti sa vedeti asta? OK, e si ea un factor, dar nu decisiv. Copman, cel putin la Academie, politistul se specializeaza pe o anumita linie de munca din anul 2.

• OK, deci am vb degeaba. Marius, stiu la ce te referi. Una e politia statala si alta departamentul de politie al fiecarei metropole, oras, orasel, etc. Se mananca penal la post pe paine cum? Ca-si tr

• Probabil avem mai multi bani de cheltuit decat americanii pt scolarizare....un sistem invechit si greoi....conceput sa tina multi oameni cu grade mari si titluri pompoase ( lectori, doctori docenti, e

Arma Politie, specializarea Politie Transporturi, anul III

Edited by bendar

• Moderator

Succes! :good:

Scuze de off topic.

Bendar ne spui ceva de genul ,,mi-a spus cineva cam cum este sa iti iei un pumn in barba cand ai gura deschisa si stiu cum este".

Rabdare si o sa vezi ca ce ai invatat in scoala te va ajuta, dar nu atat de mult pe cat crezi.

Da aici ai dreptatae din punct de vedere al studiilor, cunostintelor teoretice, etc. profesorul are castig de cauza.

Dar ,este un mare dar,cand domnul profesor va intra in satul cu nationalitati conlocuitoare sau cu baieti mai din topor ,te asigur ca nu ii va fi de folos ce iti spune el prin scoala.

Asta incerca sa iti spuna Kmcoio.

Trebuie sa iti iei pumnul in barba ca sa stii cum este.

Parera mea, scuze daca ti s-a parut cam dur. :emo-yessir:

De ce căutați să-i dati voi pumnul în barbă lui Bendar? Lăsați-l să intre în producție și o să-l încaseze singur. Așa am făcut-o cu toții, fiecare la vremea noastră. Și-așa i-ați dat la bile roșii de văd numai roșu în fața ochilor. La început am crezut că-i vorba de vreun concurs și candidează pentru locul I la primit biluțe roșii. :doh:

:)) mda, asta am observat si eu acum. Astea sunt parerile mele, probabil ca sa mi le schimb singur cand o sa ma lovesc cu capul de sus, desi au fost total gresit interpretate ca si cum eu as detine adevarul suprem sau ca as da lectii de viata cum mai zicea cineva

Ca o completare, ma amuza cum au unii o satisfactie aproape de orgasm ca-mi dau mie buline rosii la comentarii in care nici macar nu atac pe nimeni si vb frumos. <<Sa-i daaam acolooo "-" lui bendar>> :ner:

Edited by bendar