Skip to content

Admitere Academia de Politie FR

Featured Replies

• Membru

La nivel de radio-zvon (student din anul II din Academie), am aflat că s-au propus spre aprobare prin H.G. un număr de 350 locuri la O.S.P., 100 la Drept și 45 la Frecvență Redusă.

• Replies 113
  • Views 30.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eu sper ca o sa tina in continuare cont de inaltime. Fratilor, cine v-a incadrat pe voi in politie, in prima instanta?! Ce usi ati deschis pentru derogarile alea? Mai stiu cativa baieti de pe la SIF-u

• Salut! Intentionez sa dau la Academia de Politie - Frecventa Redusa. Imi poate spune cineva in ce consta testarea psihologica?? Multumesc! Salut! Imi puteti spune in ce consta testarea psihologica l

• Ben, crezi ca daca legislatia s-a schimbat la nivel national inseamna ca este si cea corecta? Asa cum am spus, eu nu sunt afectat, insa nu mi se pare corect ca un tanar care a invatat si a terminat o

Ar fi excelent! Totuși nu cred ca vor fi 450 de locuri doar la arma politie. În ce perioada aflam nr. oficial de locuri??

• 2 weeks later...

Din câte se pare după ultimele modificări se pare ca și noi, candidații de la FR, vom susține probele sportive, însă nu în iulie la București ci la nivelul fiecărui inspectorat, iar dosarul va conține și un document în care va fi trecut rezultatul la probele fizice. Pam pam!

• Membru

Eu nu imi faceam probleme pentru probele sportive dar daca tot au facut prostia sa le introduca ar fi trebuit sa le dam la Academie pentru a evita orice fel de discutii legate de pile cunostinte relatii.

De unde aveți informația ca s-ar susține și probe fizice?

disp postata pe intrapol de cateva zile.. privind admiterea 2015

Pai și regulamentul academiei în care nu apare așa ceva ??!!

va trebui sa schimbe si pe siteul Academiei si regulamentul si treaba cu locurile.. ce zic eu e tot ce s a postat pe intrapol saptamana aceasta si cred ca asa ramane

• Membru

Am postat pe topicul legat de mai multe detalii, conform dispoziției postate pe intrapol în 21.04.2015, orele 11.10.

• 1 month later...

S-a stabilit in vreun judet ceva in legatura cu probele sportive pt fr...niste bareme concrete, date etc?

• 10 months later...

Discuțiile referitoare la admiterea 2016 la academia de poliţie forma fără frecvenţă, se continuă aici?

• 2 weeks later...

Buna seara!

poate cineva sa-mi spuna daca varsta maxima admisa la admitere Academie-FR 2016, a ramas tot 40 de ani (la fel ca in 2015)? 

Multumesc!