Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Altex demarează campania "Black Friday de vară", campanie care promite reduceri de până la 75% la o serie de produse.

”Altex dorește să sărbătorească încă o minivacanță alături de clienții săi și de aceea lansăm Black Friday-ul verii."

Reducerile de Summer Black Friday sunt valabile în perioada 14-17august, în cele 75 de magazine Altex şi pe site-ul altex.ro, în limita stocului disponibil.

Tot pe acest principiu și MediaGalaxy se laudă cu o campanie Black Friday de vară, dar la ăstia nu am găsit informații referitoare la perioada în care se desfăsoară această promoție

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Am dat o tura pe la MediaGalaxy, Domo si Flanco... anunturi peste tot cu BlackFriday, dar cand am intrebat ce produse sunt la promotie, mi-au aratat niste cosuri la intrare cu tablete si aparate foto, de duzina...

• 1 an mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Ati văzut cumva vreun rucsac tactic încăpător la un pret bun, prin ofertele de black friday de anul ăsta?

Îmi trebuie un rucsac ceva mai încăpător si m-am tot uitat prin ofertele de acest an, dar nu am găsit nimic interesant.

Publicat

Eram curios dacă o să fie iPhone 6S. Mă bătea gîndul să-i fac soției un upgrade la 4S-ul ei. Ei bine, la eMag cică e la "ofertă specială", la extraordinarul preț de 3500 de lei! Adică exact atîta cît era și înainte, exact cît este și în Apple Store.:))

• Moderator
Publicat

Dimineaţă m-am uitat şi eu la eMAG să văd ce oferte au la produsele Apple, dar de la bun început toate stocurile erau epuizate. :) 

Publicat

Si inca cum, la 5 secunde stoc epuizat !!!! ... eu zic ca-i teapa pe fata. Am fost exact pe faza cand au dat drumul, urmaream un SSD la 99 lei, cat s-a deschis pagina, surpriza, stoc epuizat.

Publicat

Pe alt forum povestea cineva că a luat de la ei un SSD la 99 de lei. Deci se pare că produsul a existat pe bune, dar cine știe, poate că era un singur exemplar disponibil și ți l-a suflat la mustață. :)

Acuma, nu știu dacă o fi fost același pe care îl urmăreai, dar mi-a atras atenția coincidența, SSD cu 99.

• Moderator
Publicat

Am văzut publicate statisticile privind accesarea site-ului eMag. Au avut aprox 900 000 de utilizatori activi în fiecare minut pe tot parcursul zilei. Este enorm de mult, incredibil! Românii cumpără mult, chiar dacă nu au neapărat nevoie de produsele respective când e vorba de reduceri. Din cauza asta au fost epuizate stocurile așa rapid și au apărut probleme. E un scandal monstruos pe internet referitor la acest subiect al epuizării stocurilor de produse și sunt sute/mii de reclamații la OPC. :)) Suntem o țară de reclamangii. 

Publicat

Reclamagii pe buna dreptate. Spre exemplu acum 2-3 luni am luat o masina de tuns,  cu 80 lei. M-am uitat pe un site si era aceiasi marca si model pret vechi aproape 200 lei, iar cu reducere 114 lei. Astia chiar de cred prosti. Din pacate unii chiar  pun botul si nu sunt putini.

ne cred

• Moderator
Publicat

Au explicat mai multe magazine online înainte de BF, că pe tot parcursul anului ei desfăsoară tot felul de campanii de reducere, iar înainte de această reducere numită vinerea neagă se revine la prețul normal și din cauza asta oamenii percep că sunt majorate  prețurile intenționat. Acum, nu știu cât de reală și adevărată e această explicație a lor, dar până la urmă ei cer cât vor, e datoria cumpărătorului să se informeze și să cumpere doar atunci când consideră el că obține un avantaj, exact cum ai făcut și tu cu mașina de tuns. 

Publicat

Unele sînt totuși pe bune. Iar uneori nu-s atît de evidente. De exemplu, am văzut pe site-ul Noriel un elicopter din gama Lego City la 299 de lei, redus de la 449. Acel elicopter costă în mod normal, în catalogul Lego, fără nici o reducere, 249 de lei. La prima vedere am zis "uite-i și pe tîlharii ăștia, cu ce trucuri grosolane umblă, oare cît de proști ne cred?". Dar la o privire mai atentă am observat că cel din promoție include încă trei articole din gama City, care împreună cu elicopterul fac într-adevăr peste patru sute de lei. Deci reducerea este într-adevăr substanțială. Primești patru articole la preț de unul și-un pic. Sigur, asta-i valabil doar dacă ai ce face cu ele, dacă chiar le căutai și ai fi avut nevoie să le cumperi. Dacă-ți trebuie doar unul singur, atunci ieși mai bine dacă-l iei direct, fără promoție.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Baietii s-au informat cu o zi inainte ce produse vin la reducere, le-au pus in cos si dimineata doar au dat un click.

E simplu si bine de tinut minte :)

• Marius a modificat titlul în Oferte şi reduceri - Black Friday
  • Moderator
Publicat

V-aţi cumpărat ceva anul ăsta de Black Friday - 2020? 

Eu mi-am comandat un SSD extern Sandisk Extreme Portable, 500 GB, USB 3.1 - 350 lei.

SSD-extern-Sandisk-Extreme-Portable-500-GB-USB-3.1.jpg

Ştiu, nu e un vârf de gamă, dar eu zic că l-am luat la un preţ bunicel. În restul anului preţul lui varia între 500 - 550 lei. Spaţiul e suficient pentru nevoile mele iar cele cu o capacitate mai mare mi s-au părut prea scumpe.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Am luat pentru a face cadou Smartwatch Huawei Watch GT 2e, 46mm, Graphite Black, la 449 lei.

Ceasul e foarte tare pentru cine vrea sa isi monitorizeze anumite activitati si pretul e OK.

Tot pentru cadou am luat Telefon mobil Samsung Galaxy Note 10 LITE, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G red, la 1949 lei.

Majoritatea ofertelor de anul acesta mi s-au parut o bataie de joc, reduceri doar de ochii lumii, ba as spune ca preturile au crescut azi.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Mi-am luat o drona DJI Mavic Mini Fly More Combo la 1500 de lei. Buna reducere, nu imi venea sa cred. E prima data cand prind o reducere reala la un produs de Black Friday.

Modificat de Cristi
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Mie mi-e ciuda ca am ratat un huawei p30 pro, 128 fb la 2000 de lei. Pana sa ma hotărăsc, s-a dat. Am avut și am o experienta bună cu huawei p10 și as fi vrut sa continui pe linia asta, p30 pro fiind ultimul și cel mai nou telefon de la huawei cu google play, dar încerc sa ma consolez cu review-urile proaste (o parte din ele) cum ca ar avea un semnal prost, nu s-ar auzi bine într-o conversație telefonica plus altele. 

Asta e. Rămâne să-mi iau iphone se 2, încă la ofertă zilele astea. 

• Membru
Publicat (modificat)

@danpin Ha ha. :))@Ben, dar P30 pro a fost și spre seara în oferta, cam vreo 3 ore, tot la prețul ala. Telefon excepțional, am și eu unul. Legat de SE2, mai bine îți iei un 11 simplu, am înțeles ca Se-ul e praf la baterie, din păcate. 

Modificat de Cristi
  • Membru
Publicat
în urmă cu 5 ore, Cristi a scris:

Se-ul e praf la baterie, din păcate. 

Asa am auzit /citit și eu, dar n-am avut niciodată ios și vreau sa vad cum e sistemul asta. Poate o sa mi placa și o a trec peste problema cu bateria (mai ales dacă nu ești Power user sau gamer), iar se 2 e varianta cea mai ieftina la iphone nou. 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.