Jump to content
POLITISTI.ro

Comportament de europarlamentar

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

La evacuarea din sediul PRM liderul partidului Vadim Tudor l-a împins şi i-a adresat injurii şefului echipei de poliţişti care au venit să-l asiste pe executorul judecătoresc la procedura de executare deoarece poliţiştii l-au împiedicat pe fratele său, Marcu Tudor, să intre în sediu. La un moment dat, i-a smuls unui poliţist cascheta de pe cap. Marcu Tudor solicitase să intre în clădirea din Emile Zola pentru a ridica o mapă cu documente, invocând faptul că poliţiştii fac un abuz tratând în acest mod un general de armată. Atât Marcu Tudor, cât şi preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-au ameninţat pe poliţişti că le vor face plângere penală.

Legislaţia românească prevede că lovirea sau orice acte de violenţă asupra poliţiştilor se vor pedepsi cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, eliminându-se alternativa privind pedeapsa cu amendă.Probabil ca acest comportament de neanderthal nu va fi sanctionat in nici un fel,deoarece are imunitate acest maimutoi!eu nu am sa inteleg niciodata de ce trebuie ca o persoana trebuie sa aiba imunitate?pentru ca la noi in tara domnii care au imunitate se cred niste dumnezei,si clar pentru ei nu este valabila treaba cu nimeni nu e mai presus de lege!

post-173-088327400 1294303135_thumb.jpg

post-173-071067900 1294303158_thumb.jpg

Modificat de cipri83
Publicat

Nu mai e nimic de comentat despre acest individ, desi eu sunt dintr-o zona unde astfel de extremisti nationalisti le-ar sta in gat multora.

Ce sa mai zicem, are imunitate, nu va fi nimic. case closed.

Publicat

Indiferent cine are dreptate parerea mea este ca cea mai "sifonata" din acest scandal a iesit din nou Politia Romana ,ea fiind de cele multe ori prinsa la mijloc de jocurile politice.

Publicat

Comportamentul este tipic pentru Vadim Tudor. Faptul ca este europarlamentar nu o sa-l schimbe cu nimic. :)

• Membru
Publicat

se pare ca politistii i-au rupt mana... intragevar erau foarte agresivi...

exact asa face si un tigan... ameninta, profita de multime, tipa prostii si calomnii nefondate apoi te si reclama...

si ce crezi, chiar merge... nu m-ar mira sa ii sanctioneze tot pe politisti.

Publicat

Asta ar fi cam ciudat, dar Romania e tara tuturor posibilitatilor, asa ca nu ne mai surprinde nimic. :)

• Membru
Publicat

cum sa fie ciudat? e o practica deja... multi dintre infractorii pe care i-am prins m-au reclamat... credeau ca ma intimideaza, numai ca la mine nu merge, din pacate la altii a mers

Publicat

Trist! Asta dovedeste ca mai avem pana sa devenim o tara cu adevarat civilizata.

• Membru
Publicat

Nimeni de la ministerul nostru nu a intervenit public sa condamne atitudinea europarlamentarului.Colegul caruia i-a lut cascheta trebuia sa-i de un cap un gura in momentul ala, macar stia una si buna.

Publicat

Conform ultimelor stiri Corneliu "Valium" Tudor s-a "julit" la brat in timp ce ii brusca pe colegii nostri de la fata locului sarindu-le sepcile de pe cap. Ori suntem circari ori nu mai suntem.

Publicat (modificat)
Pentru incidentele de ieri de la sediul PRM, va incepe urmarirea penala si criminalistica a europarlamentarului Corneliu Vadim Tudor, a anuntat procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi.

vadim evacuare prm_1aProcurorul general, Codruta Kovesi, a solicitat, miercuri dimineata, rapoartele politistilor privind evacuarea sediul PRM din strada Emile Zola, iar in urma studierii acestora institutia s-a sesizat din oficiu, pentru nerespectarea unei hotarari judecatoresti si ultraj.

"In urma studierii rapoartelor, ne-am sesizat din oficiu pentru infractiunea de nerespectare a hotararii judecatoresti si ultraj", a spus procurorul general. "Va incepe o urmarire penala si criminalistica si va asigur ca dosarul va fi solutionat cu celeritate", a declarat Codruta Kovesi, la sediul Consiliului Suprem al Magistraturii.

Intrebata care sunt procedurile de indeplinit si daca pentru urmarirea penala a europarlamentarului este nevoie de un aviz de la PE, procurorul general a afirmat: "Imunitatea pentru un europarlamentar este imunitatea prevazuta de fapt in legislatia nationala, este aceeasi ca si pentru senatorii si deputatii din Parlamentul Romaniei. Un astfel de aviz sau cerere de luare a unei masuri preventive este supusa regulilor din legislatia nationala. Deocamdata, pentru demararea investigatiilor, nu este necesara o autorizare speciala in acest sens".

Paula Daniela Somaldoc, executorul judecatoresc pe care seful PRM a agresat-o verbal si careia i-a aruncat un pahar cu apa in fata marti, a anuntat ca va face o plangere penala pe numele lui Corneliu Vadim Tudor.

Sursa

Sper sa nu se musamalizeze.

Modificat de Sony
  • Moderator
Publicat

Azi Vadim am văzut că s-a dus la Spitalul Militar Central, iar medicii de acolo au constatat că are o fractură la o mână și i-au pus-o în ghips.

A și ieșit în fața camerelor de luat vederi cu niște amenințări și promisiuni că îi va purta prin procese pe acei polițiști.

Publicat

Atunci cand impertinenta se combina cu circul ieftin iata ce iese :declaratia lui C. "Valium" Tudor: "A fost o busculada teribila, care a bagat in spital doi oamani. Cand nu am avut de ce sa ma apuc, cand ma impingeau, m-am agatat de cascheta acelui individ (politist). :ner: Pe loc nu am simtit, insa aseara (joi seara) am simtit dureri teribile in antebratul mainii stangi, dar tot nu am luat in seama. De dimineata (vineri dimineata) am vazut o vanataie cat o vanata si am mers la Institutul Medico Legal. Doctora de acolo m-a trimis la Spitalul Militar", a declarat Vadim.

"Ei ne-au batut oamenii. Avem secvente filmate cu telefonul mobil cand au batut femei si le-au rasucit mainile la spate. Le prelucram. Vi le vom da. Ce cautau ei in biroul meu de europarlamentar? Noi avem dreptul de control la ei, nu invers", a mai spus Vadim.

Apropos la Balaceanca or mai avea locuri?!

• Apreciez 1
Publicat

nu Vadim ma ingrijoreaza ci tacerea Min Justitie si MAI care ar fi trebuit sa apere atit echipa de politie cit si executorul toti erau acolo sa aplice o decizie definitiva si irevocabila, nu erau de capul lor sa se distreze (ca Tanase in Oltenita :) ).

• Apreciez 1
Publicat

maxu08 Pe mine tocmai vadim ma ingrijoreaza, de ce? Pentru ca ma gandesc cu groaza cati ca el mai hiberneaza prin senat sau camera deputatilor. Astia in nesimtirea lor cred ca tot ce inseamna legalitate nu are nicio valoare pentru ei. Au imunitate ce sa ii faci... ma mir inca ca nu i-au scos pe saracii politisti vinovati. Parca si vad o plangere penala a lui "valium" "m-au lovit dom'le cu sapca peste mana politistii"

Publicat (modificat)

Aceasta imunitate de europarlamentar are limitele sale .Poate ar trebui ca cineva sa ii faca o plangere la Parlamentul European si acel politist ar trebui sa ii faca sesizare la parchet

Vadim se foloseste de vocea sa puternica ce intimideaza , dar mai ales de tupeul sau.

Astfel de oameni au o psihologie bine pusa la punct, cunosc foarte bine psihicul celui cu care relationeaza si astfel il intimideaza, facandu-l pe celalalt sa se simta, el insusi, vinovat de situatie.

Pentru ca este europarlamentar, ii era interzis sa aiba o astfel de atitudine, a agresat chiar oamenii, carora trebuia sa le apere interesele in calitate de europarlamentar.Atitudinea pe care a avut-o nu este compatibila cu statutul sau, si de asemenea inca un punct negru pentru Romania. Sunt curioasa Parlamentul European ce ar avea de spus.

Modificat de angelfire
  • Membru
Publicat (modificat)

gandesti prea departe.. este doar un nebun...

si pentru puterea si imunitatea de care beneficiaza, ghici cine e de vina.... noi

Modificat de bozo
Publicat

imunitatea se refera la activitatea si declaratiile lui politice. nu ati vazut cu incerca sa treaca totul pe chestiuni politice? stati linistiti, parlamentul european nu e facut din boi care dau imunitate pentru tot/toate. trabuie doar ca justitia romana sa isi faca datoria, aici e marea problema!

Publicat

întrebări pentru șefii din poliția română : _trebuia încătușat Vadim în situatia respectivă?(că doar am văzut cu toții că s-a comportat violent)

_ știm cu toții regulile de raportare ( când sunt evenimente ) mai ales că se tranzmitea în direct _ de ce șeful IGPR și șeful poliției capitalei nu s-au dus imediat la fața locului să rezolve situatia ?

_ de ce, ciocan (care de altfel e îndrăgostit de camerele de luat vederi ) , nu a mai fost prezent la fata locului să tranzmită în direct ?? că doar era o acțiune de care se cunoștea de mai multă vreme ...

mai pot continua ,dar cred că pe moment este suficient

• Membru
Publicat

Nu sunt sef prin Politie, dar parerea mea de politist e ca trebuia incatusat tribunul si condus la spital pentru ca e "nebun", cel putin a avut un copmortament violent fata de politisti si nu numai, situatia impunea conducerea la sectia de psihiatrie, in catuse normal. Ciocan nu poate sa mai apara pe sticla, are interdictie de la Liviu Popa, 6 luni iar postul lui e scos la concurs, e postat anuntul pe Intrapol. :emo-yessir:

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

nu vreau sa fac politie politica sau sa va suparati pe mine...insa gestul lui vadim a fost unul disperat :)...cred ca oricare din noi am fi reactionat asa...este singurul care are curajul sa spuna lucrurilor pe nume si in plus detine foarte multe informatii...

omul nu e prost...e citit insa o face cu un scop..care anume?

Publicat

Tribunul are atatia avocati si juristi care ii mananca din palma zilnic pe la partid. Chiar credeti ca nu l-au informat din timp ce i se poate intampla daca se opune si nu si-au facut scenarii?. Ma indoiesc ca nu a fost asa. Alta este insa buba. Dao in .... de justitie eu sunt eu si ma cheama ca pe mine, astia nu se pot atinge de mine (justitiabili din institutiile statului), ca stiu eu de ce. Oare chiar de ce atata dispret din partea tuturor fata de justitie?. Poate ca si la ei ca si la noi cei care mai aveau ceva de spus pe acolo nu spun ca li s-a inchis ciocul. Stiti voi expresia aceea celebra: " ... ciocul mic noi suntem la putere ...". Tribunul care se vrea ca model pentru multi romani d.p.m.d.v. este un dictator si argumentez doar cu atat: "unde este viceprimarul ... de ce nu este aici ca sa ia atitudine?, maine il dau si pe asta afara din partid". Sa traiti boierilor si voi si mosiile voastre! (partidul meu..., politia mea..., armata mea..., tara mea... s.a.). Sa auzim de bine!. :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.