Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2011

Postare recomandată

Publicat

Si eu sunt de acord cu voi.

Daca la admiterea in politie se comit acte de coruptie este o problema foarte mare care ar trebui sa ne preocupe pe toti.

• Membru
Publicat

Va spun eu ce puteti face. Puneti mana pe carte, invatati si fiti beton si nimeni nu are ce sa va faca. Ce ziceti de ideea mea? Ca sa ma laud nitel, cand am intrat la Campina, am intrat cu 9.20, fara sa am vreo pila, deci se poate. Hai sa incheiem cu speculatiile si sa punem mana sa invatam, nu credeti ca e mai bine asa?

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Kmcoio, bine punctat. Cam asta am vrut sa spun si eu, dar se pare ca s-a inteles aiurea. :emo-yessir:

Mai bine sa ne ocupam timpul cu ceva in favoarea noastra, decat sa ne incarcam memoria cu prostii de genul celor expuse.

Modificat de georgya
Publicat

aveti dreptate in legatura cu ce ati spus,dar la ce ma refeream eu nu privea doar admiterea,ci situatia generala din tara

Publicat

Haideti sa nu mai dezbatem problema asta,pentru ca oricum n-o rezolvam noi.Aveti idee daca locurile de la academie o sa se pastreze la comun,adica pentru baieti si fete?

Publicat (modificat)

Breaking news :ner: Sefi inspectoratelor de politie au fost anuntati ca daca a fost respinsa legea privind datul afara a 9000 de politisti sa gandit Boc cum sa faca a scos o ordonanta de urgenta si ca sa va dau un explu luam cei de la comunicatii de unde sunt eu sunt 4 agenti din cei 4 agenti vor ramane seful si inca unu adica 2 dati afara cam asa este procentul.oare ce se va intampla?...TO BE CONTINUE :emo-yessir: IMI PLACE ROMANIA

Modificat de alex90
Publicat

Haideti sa nu mai dezbatem problema asta,pentru ca oricum n-o rezolvam noi.Aveti idee daca locurile de la academie o sa se pastreze la comun,adica pentru baieti si fete?

din cate stiu eu sunt la comun locurile....

Publicat

stiu ca sunt comune,dar cum anticipati,vor ramane asa? si inca ceva? care credeti ca e limita de inaltime.pe site nu afiseaza nimic la conditiile de admitere:| :(

Publicat

In ceea ce priveste inaltimea, pe site-ul politiei romane, la sectiunea admitere 2011, este mentionata si inaltimea: 1,70 pentru baieti si 1,65 pentru fete. Acelasi lucru mi l-au spus si cei de la IPJ-ul de la mine din judet.

Publicat

da Doamne sa ramana asa pana dau si eu:) eu zic ca e destul de buna asa

app,ms callip3:*

Publicat

Breaking news :ner: Sefi inspectoratelor de politie au fost anuntati ca daca a fost respinsa legea privind datul afara a 9000 de politisti sa gandit Boc cum sa faca a scos o ordonanta de urgenta si ca sa va dau un explu luam cei de la comunicatii de unde sunt eu sunt 4 agenti din cei 4 agenti vor ramane seful si inca unu adica 2 dati afara cam asa este procentul.oare ce se va intampla?...TO BE CONTINUE :emo-yessir: IMI PLACE ROMANIA

Este incredibila dezinformarea care poate s-o creeze internetul .... :D

Publicat

Trist dar adevarat!

@ Delia am inteles ca doresti sa participi la examenul de la Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza". Te sfatuiesc sa iti corectezi scrisul daca doresti sa ai vreo sansa. Nu din alt motiv, insa modul in care "te exprimi" nu este inteles in totalitate si este si contrar regulamentului acestui forum. Fara suparare!

• Moderator
Publicat

Dragi viitori colegi, astazi ex-tâmplarul, care întâmplător a fost uns ministru de interne, a dispus ca, la concursurile de admitere de la Academie si Scolile de Politie din acest an, să nu se acorde derogări de la condiţiile şi criteriile specifice pentru recrutarea candidaţilor.

ACADEMIA DE POLIŢIE „Alexandru Ioan Cuza” va organiza concurs de admitere la FACULTATEA DE POLIŢIE , în perioada 17 - 30 iulie.

• specializarea „ordine şi siguranţă publică” – 3 ani – 203 locuri (bărbaţi şi femei, fără discriminare), din care 15 locuri pentru tineri de etnie maghiară, 6 locuri pentru tineri de etnie romă, respectiv 9 locuri pentru cetăţenii români aparţinând altor minorităţi naţionale;
  • specializarea „drept” – 4 ani – 50 locuri (bărbaţi şi femei, fără discriminare);
  • frontieră (specializarea „ordine şi siguranţă publică”) – 50 locuri (bărbaţi şi femei, fără discriminare), din care 1 loc pentru cetăţenii români de etnie romă, respectiv 2 locuri pentru cetăţenii români aparţinând altor minorităţi naţionale;
  • frontieră (specializarea „drept”) – 10 locuri (bărbaţi şi femei, fără discriminare);

Candidaţii vor susţine probe eliminatorii, respectiv testarea psihologică, examinarea medicală şi verificarea aptitudinilor fizice, urmate de probele de evaluare a cunoştinţelor.
    Pentru a participa la concursul de admitere în ACADEMIA DE POLIŢIE „Alexandru Ioan Cuza”, curs de zi, candidaţii trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii:

1. să aibă cetăţenia română şi domiciliul în România;
  2. să cunoască limba română scris şi vorbit;
  3. să aibă capacitate deplină de exerciţiu;
  4. să fie declaraţi „apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic;
  5. să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi sau să îi împlinească în cursul anului în care participă la concurs;
  6. să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat;
  7. să aibă un comportament corespunzător cerinţelor de conduită admise şi practicate în societate;
  8. să nu aibă antecedente penale sau să nu fie în curs de urmărire penală ori de judecată pentru săvârşirea de infracţiuni, cu excepţia situaţiei când a intervenit reabilitarea;
  9. să nu fi fost destituit dintr-o funcţie publică în ultimii 7 ani;
  10. nu au desfăşurat activităţi de poliţie politică, astfel cum sunt definite de lege;
  11. nu trebuie să aibă calitatea de membru al vreunui partid politic sau organizaţii cu caracter politic;
  12. persoanele care au grade militare în rezervă pot fi recrutate numai în situaţiile în care prin încadrare, potrivit nivelului studiilor, nu dobândesc grade militare mai mici decât cele avute în rezervă;
  13. să aibă vârsta de până la 27 de ani, să fi obţinut la purtare, în perioada studiilor liceale, media generală de minimum 8.00;
  14. să nu fi fost exmatriculaţi pentru abateri disciplinare dintr-o instituţie de învăţământ;
  15. să aibă înălţimea de minimum 1,70 m bărbaţii şi 1,65 m femeile.
  16. Sper sa va fie de folos aceste informatii.

BAFTĂ! :)

• Apreciez 1
Publicat

Nu se accepta derogari nici pentru deficiente de vedere :( ?

Caci doar ce am depus-o.

Publicat

atatea derogari pentru ce??? cine indeplineste conditiile bine cine nu sa se orienteze spre alta meserie...nu vreau sa par rautacioasa dar nu sunt de acord cu aceste derogari sunt niste criterii stabilite pentru recrutare si nu ar trebui sa ne abatem de la ele pentru nimeni..fara suparare ;)

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Cerasela ,crezi ca el are acea deficienta de vedere pentru ca asa vrea el ? numai gandi asa , daca ai avea si tu 1,64 in inaltime sunt sigur ca ai fi sarit in sus de nervi la auzirea acestei vesti, intr-o democratie nu toti oamenii sunt egali?

Vad ca esti foarte sigura ca o sa treci proba eliminatorie , fi mai rezervata, nu poti sti ce iti rezerva viitorul. :emo-yessir:

Modificat de Madalin
Publicat (modificat)

Eu sunt de acord cu tine, Cerasela. Adica mi se pare normal sa nu se dea derogari din moment ce sunt stabilite niste conditii care trebuiesc indeplinite.

La vedere...nu stiu ce sa zic...ar fi trebuit sa se dea, pana la o anumita dioptrie. Desi nu ma mai incadrez in conditiile privind inaltimea, le urez succes celor care anul acesta sustin examenul si care isi doresc sa devina politisti. ( se pare ca eu n-am fost norocoasa )

Mult noroc ! :emo-yessir:

Modificat de georgya
Publicat (modificat)

Madalin parerea mea este ca 90% dintre romani sunt ,,relaxati" din acesta cauza suntem in cacao.

Asta cu inaltimea de 1,64 m eu zic ca este fortata.

Daca ar fi dupa mine niciun politist sub 1,80 m nu ar avea ce cauta la ordine publica.

Aici este vorba de respectarea unor norme si reguli iar daca vrei sa devii politist ar cam fi vremea sa constientizezi ca trebuie sa le respecti.

De principii Madalin.

Eu zic sa dam derogari pentru surzi, chiori, pitici etc.

Ca merge nu?

Daca ungurii si rromii au locuri separate pe care candideaza la concursurile de admitere in scolile de politie de ce sa nu facem locuri separate pentru fotbalisti spre exemplu?

Din cauza acestor derogari si exceptii in fruntea Politiei Romane au ajuns niste nulitati, niste nimicuri fara pic de constinta care isi bat joc de zeci de mii de politisti cinstiti zi de zi, care nu au beneficiat de aceste exceptii sau derogari si au avut o cariera normala nu ,,fulminanta".

Iar in loc de profesionisti in fruntea institutiei avem un ministru care si-a luat bacul la 27 de ani si schimba valuta, infractori secretari de stat, instalatori sefi ai politiei ,agronomi sefi de directii, pompieri la organizare-mobilizare, jandarmi la logistica, graniceri la juridic, fotbalisti sefi de sectie, sefi de servicii angajati direct in timp ce absolventii de Academie sunt subinspectori la 50 de ani, padurar sef de serviciu ordine publica etc.

Nu iti dau nume ca imi este rusine de rusinea lor.

Asa ca nu ti-ar strica tie sa fi mai rezervat in afirmatii.

Sunt niste bareme pe care trebuie sa le respecte toti candidatii, fara nicio exceptie de la regula.

Georgia stanga +1,5 ,dreapta -2,3 :ner:

Pentru daltonisti sau epileptici nu vrei derogari?

Mai avem putin si organizam concurs la probele sportive : 1000 de m rezistenta in camasa de forta.

Hai ca esti simpatica rau.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 4
  • Displace 3
Publicat (modificat)

Georgya, imi pare rau pentru tine, sincer.

Una e sa iti doresti ceva, si una, e sa dai piept in piept cu zidul acelui ceva fara ceva folositor pentru a-l sparge.

Fie aspru, sau nu, Elvis are dreptate, pentru ca are experienta necesara pentru a spune ce a spus mai sus.

Inca odata, succes candidatilor de anul acesta!

Modificat de Noxy
Publicat (modificat)

In mare parte sunt de acord cu tine Elvis , in postul acela m-am pus un pic in locul lor...eu chiar as vrea sa se introduca la proba fizica flotari si tractiuni , dar fara discriminare intre sexe.

ps : nu te-am inrosit eu.

Modificat de Madalin
Publicat (modificat)

Noxy , asta este. Mergem inainte. Multumesc oricum.... :emo-yessir:

Elvis , mereu ti-am apreciat parerile. La fel voi face si acum. Nu am experienta necesara sa comentez.

Modificat de georgya
Publicat

Maine, 04.06.2011, pentru cei care s-au inscris pana in data de 02.06.2011.

Publicat

Intrebarea este "Mai vreau sa devin politist"?

Pentru ce atata bataie de cap? Salarii mizere, obligatii la greu, drepturi din parti, respectul primit tinde spre zero.

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.