Jump to content
POLITISTI.ro

Ce parere aveti despre politiste?

Postare recomandată

Publicat

Arcan, sincer, ca tie nu iti convine sa lucreze fetele la OP e un aspect nesemnificativ si vom lucra fie ca vrei, fie ca nu vrei...Se vede treaba ca nu mai incapi de fete, probabil unele au fost mai apreciate ca tine, altfel nu justific o astfel de mentalitate....generalizezi cam mult si cu astfel de post-uri apari ca fiind "frustrat".Poate sunt multi pe acest forum mult mai buni ca tine in ceea ce fac dar mai rezervati privind astfel de comentarii....peace! :emo-yessir: :emo-yessir:

• Apreciez 2
  • Displace 6
Publicat (modificat)

In mod sigur sunt altii pe acest forum mult mai buni decat mine in ceea ce fac.Si tot in mod sigur nu au fost unele fete mai apreciate ca si mine (profesional vorbind),deci o eventuala frustrare a mea nu de aici se trage :)

Treaba cu frustrarea e relativa...pot spune si eu ca raspunsul tau arata aumite frustrari.Nu o fac.Pentru ca nu sunt in masura sa te judec.Cum nici tu nu esti in masura sa ma judeci.

Eu pana acum nu am intalnit superfemeia care sa faca ce poate face un barbat de conditie fizica medie.( cu referire stricta la OP sau interventie in Politia Romana evident )

Dar asta nu inseamna ca nu exista.Or fi existand.Poate ca tu esti o asemenea femeie.Si as fi incantat sa te cunosc in cazul asta.

Pe de alta parte, eu imi expuneam parerea mea, prin prisma experientei mele.Este forum, iar in genere pe forum oamenii isi spun propriile pareri.

Daca te deranjeaza parerea mea, te invit sa o combati.Cu argumente, si nu cu aprecieri asupra mea.Iti garantez ca ai toate sansele sa ma apreciezi eronat.

Idem pace.

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Eu cred ca de fapt asta are legatura cu taierile alea de 25%....care s-au aplicat din cate stiu si la norma de echipare...Cum guvernul a taiat 25% din banii de echipament, probabil s-au gandit ca uniformele vor fi cu 25 % mai scurte.....si ca atare selectioneaza politisti mai scunzi.... :hmmmt:

Mie mi se pare logic. Traiasca partidul...uraaa...uraaa...uraaa !!!

:emo-yessir:

Gabin de fapt are legatura cu economia din minister-uniforme mai mici -cheltuieli mai mici!!!! :ner: :ner:

Inca o metoda de reducere a cheltuielilor ,,de personal". :clip:

Publicat

Acum daca vorbim de politisti scunzi... Daca sunt scunzi, inseamna ca au o greutate mai mica decat cei inalti (sau asa ar trebui), inseamna ca, desi necesarul de calorii pe kg/corp e acelasi, inmultit cu numarul de kg cat are omul, rezulta ca per total are nevoie de mai putine calorii, deci de mancare mai putina... de aici si reducerea cu 25% a normei de hrana.

Si uite asa economiseste tara bani!

Publicat (modificat)

Oameni buni....dragi colegi....ati prins ideea....vorbim de noul politist....politistul viitorului...croit dupa modelul bravului nostru conducator...BOC.... :blink:

Cum nu v=ati dat seama pana acum..politist creat dupa chipul si asemanarea liderului nostru....Amin. :emo-yessir:

(adica cu 25 % mai putin decat normal....daca aveti inca indoieli cum le-a venit ideea cu taierea....oameni mici, cheltuieli mici, salarii mici....ET.C... :rolleyes: )

Modificat de gabin30
  • Apreciez 3
Publicat

Si ca sa va contnuii ideea, o sa se faca ca si in cazul tancurilor rusesti din al doilea razboi mondial cand din proiectare spatiul in tanc era dimensionat pentru oameni foarte mici.

Ce spuneti daca ne doteaza astia cu Matiz?? :ner:

• Displace 1
Publicat

Bruneta nu mi-ai raspuns.....ma ignori pentru ca ma consideri misogin, sau nu mi-ai vazut postul ? B)

Publicat

Daca ne dau Matiz, eu garantat merg pe jos... :ner:

Eu am 1,86 si am Matiz si, pe praful asta, sunt super-multumit de ea!

Publicat

Imagineaza-ti o patrula intr-un Matiz alb cu girofaruri..... :unsure: hyhy...mi se pare haioasa tare imaginea asta.Politistii sa aiba minim 1,85 si 95 Kg....

Publicat (modificat)

Din acest an ar treb ca ,Academia de Politie si Sc de agenti de Politie sa scoata locuri separate pentru fete....deja sunt prea multe femei in Politie :emo-yessir:

Modificat de 3stars
Publicat

Misoginismul dar si miscarea feminista in exces dauneaza grav societatii . .... Din putul gandirii mele.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Ce intelegi tu prin misoginism si miscare feminista? Din putul gandirii tale...? :hmmmt:

Modificat de bestkyky
  • Membru
Publicat

mai nu va mai certati, numai argumente logice sau amuzante sunt permise

• Apreciez 2
Publicat

Cutia Pandorei s-a deschis....hmmm si cand ma gandesc ca Pandora a fost femeie...

Bruneto inca astept un raspuns... :emo-yessir:

Publicat

3Stars te macina tare ca femeile iti vor lua locusorul? :lol: :lol: Nu am nimic impotriva sa fie locuri separate, nici sa dau aceleasi probe la sport ca si baietii(nu am cerut eu sa ma menajeze nimeni).....am intrat printre primii in scoala, nu ma deranjeaza competitia, ba din contra ma ambitioneaza :naughty:

Arcan ce as putea sa iti mai spun?Doar sunt fata, nu? :lol: Eu frustrata???Ba chiar deloc, nu am de ce....eu nu ma simt cu nimic mai prejos decat tine, chiar daca ai mai multa experienta ca mine si chiar sunt convinsa ca daca vreau sa lucrez la OP, o voi face la fel de bine ca un barbat.Nu am intrat in politie sa stau la birou, nici sa merg prin sectii pe tocuri :) Peace

• Membru
Publicat

La inceputul anilor 2000 la academie locurile erau separate... nu e ceva grav daca se menajeaza fetele ca doar in scolile MAI nu se pregatesc militari pentru trupele speciale.

Publicat

stimati colegi, ceea ce faceti voi se cheama discriminare, desi nu vreti sa recunoasteti.multe doamne si domnisoare politis se descurca uneori chiar mai bine decat barbatii. voi stiati ca avem 2 femei sefe de post?asta denota faptul ca intradevar si femeile se descurca foarte bine in munca de O.P..banuiesc ca va manifestati asa deoarece va este frica sa nu va fure femeile locurile deoarece ele sunt mai ambitioase si dornice de munca, pe cand barbatii mai lenevesc din cand in cand.

• Displace 6
Publicat

,, voi stiati ca avem 2 femei sefe de post? ,,

Forma corecta este : - femeie sef de post-, te adresezi cu doamna sef de post, doamna ministru, etc. este incorect sefa de post, ministra. Off gramatica asta !!

• Apreciez 2
Publicat

Bruneta...tocmai pentru ca esti fata vreau sa imi raspunzi.Tocmai pentru ca tu sa ai ocazia sa imi demonstrezi ca gresesc te rog sa dialoghezi cu mine.Nu pretind ca detin adevarul absolut, mi-am expus doar parerea mea.

acum daca ai argumente pentru a mi-o combate, iti stau la dispozitie.

pentru inceput te-as ruga sa imi spui cata experienta in operativ ai,si care a fost ce-a mai grea interventie la care ai participat.Activ, nu ca spectatoare.

Retine ca este o rugaminte, si nu un interogatoriu sau mai stiu eu ce...

Idem pace

Publicat

Bine ai venit noname printre noi,in Romania chiar avem nevoie de cat mai multe femei mai ales la O.P., am observat ca deja sunt in practica o gramada de femei, noi abia le asteptam la O.P. :ner:

Publicat

Ti-am spus deja ca nu ma pot lauda cu experienta ca si tine dar oricum nu cred ca e imposibil sa reusesti, chiar fiind fata :hmmmt: nu sunt aici sa combat nimic...sau sa ma contrazic cu tine, eu cred ca e doar parerea ta si atat :clip: Oricum, niciodata nu poti sa stii pe cine te poti baza intr-un impas ca si politist....coleg sau de ce nu, o colega :rolleyes: Si cu asta am concluzionat ce am avut de zis :emo-yessir: respect all

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.