Jump to content
POLITISTI.ro

Ce parere aveti despre politiste?

Postare recomandată

Publicat

Ce parere pot sa am ,sunt foarte utile dar nu la O.P.Unde lucrez eu suntem 18 agenti de siguranta publica din care 6 fatuci (ca femei nu le pot spune),asta e tare nu? ma gandesc ca majoritatea sunteti invidiosi pe mine,dar asta nu e o problema, ca in scoala sunt destule pentru toata lumea.Cine stie poate si unde lucrez eu ar mai trebui cateva.

Publicat

Fatucile sunt alea care au grija sa nu isi rupa manichiura la o interventie,inca nu au o familie intemeiata, le este gandul doar la cluburi de distractie si au grija de silueta iar femeile din politie sunt alea care au o familie intemeiata, sunt cat de cat bine legate pentru meseria pe care o practica si mai au si ceva in cap legat de viata de zi cu zi.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Etimologic si ginecologic vorbind, fatuca este femela care inca nu a vazut-o, iar femeia este aceea care are experienta vasta in domeniu.In ceea ce priveste alergatul ambele, alearga foarte bine, depinde dupa ce si mai ales ce le motiveaza din spate(nu va ganditi la prostii, ma refeream ca poate sa le fugareasca un dulau) .

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Nu am nimic impotriva femeilor din politie doar ca locul lor nu e la O.P.,daca sunt la alte formatiuni nu ma deranjeaza absolut deloc.

Publicat (modificat)

Nu este nevoie de prea multa materie cenusie ca sa te exprimi intrun mod decent! Daca intre noi nu exista respect si ne permitem glume caracteristice biciuscarilor din crasma de la colt, cum putem pretinde respect de la cei din afara sistemului?!

O femeie care are grija de felul in care arata este o femeie care se respecta, indiferent daca este casatorita sau nu. In alta ordine de idei, statutul de femeie casatorita nu te face "cat de cat" mai inteligenta, inteligenta nu o capeti cand te mariti, ci o detii si o dezvolti de-a lungul timpului.

Sa inteleg ca odata ce ajungi politista trebuie sa devii o femeie serioasa, sa nu te mai gandesti la distractie, sa nu-ti mai ingrijesti corpul, pielea, unghiile, parul din cauza ca risti sa fii catalogata?!

P.S. Rustic, nu puteai sa te exprimi asa de la bun inceput? Si eu sunt de acord cu ceeace ai spus in ultimul post!

Modificat de bestkyky
  • Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Poate te-ai simtit deranjata bestkyky de ceea ce am scris eu, dar sa stii ca mie unul mi-a ajuns, cand dintr-un colectiv de 18 politisti 6 sunt femei crede-ma ca nu mai pot rabda.Nu vor sa dea de atestat,nu stiu ce sa faca la o interventie,vor sa aiba toate week-endurile libere si daca se poate sa lucreze cat mai putin de noapte sau chiar deloc daca se poate.MIE UNUL MI-A AJUNS. (E doar parerea mea si nu vreau sa se simta absolut nimeni deranjat).

Modificat de rustic
  • Membru
Publicat

Parerea mea : la drepturi egale, obligatii egale si nu ar avea nimeni nimic cu politistele. Nu credeti?

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Rustic, nu m-am simtit deranjata decat de modul de exprimare! Iti inteleg nemultumirile, insa nu sunt de acord cu modul in care ai abordat problema. Si in cazul barbatilor se intalnesc astfel de cazuri si nu am vazut ca vreo colega sa ii catalogheze pe acest forum, asa cum au facut-o multi dintre voi. Mai mult decat atat, ati mers prea departe cu mistourile infantile la adresa noastra si mi se pare normal sa iau atitudine chiar daca nu ma regasesc in niciuna dintre cele doua categorii ci la mijloc.

Kmcoio, normal avem si drepturi si obligatii egale, a zis cineva contrariul?! Tu crezi ca doar politistele se eschiveaza de la aceste obligatii? Eu cred ca exista uscaturi si de o parte si de cealalta, dar uneori e mai usor sa vedem gunoiul din ochiul celuilalt.

Modificat de bestkyky
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Eu cred ca exista uscaturi si de o parte si de cealalta....

Vezi? Ai ajuns la acelasi rezultat: cum se numesc uscaturile? FATUCI! :)

• Displace 1
Publicat

Cred ca si fetele au locul lor in politie atata timp cat stiu sa isi faca meseria bine si sunt intr-adevar lucruri la care acestea se descurca mai bine ca barbatii...nu zic asta pentru ca sunt fata ci pt ca eu imi respect colegii si cred ca daca exista o buna colaborare nu conteaza alte aspecte... :emo-yessir: :emo-yessir: colegi

• Apreciez 3
Publicat

Isi au si ele rostul lor in aceasta fabrica insa consider ca ar trebui sa treaca aproximativ 2 3 ani la munca de jos...cea de ordine publica pt a vedea si simti cum este in strada dupa care ar trebui orientate catre birouri si servicii care necesita rabdare,atentie,meticulozitate...cred ca li se potrivesc mai bine aceste posturi decat strada...unde piatra din caldaram e tare dura si pt tocul pantofului dar si pt spinarea politistului...

Publicat

Vad ca majoritatea sunteti de acord ca femeile sa lucreze in politie.Sincer, eu nu sunt de acord.Consider ca aceasta meserie este una pentru barbati si nu pentru femei,mai ales la ordine publica.In ultima vreme vad cat mai multe politiste pe strada cuplate cu cate un agent sau un jandarm(profesional ma refer).Ma intreb uneori ce poate face o politista de 1,60m intro- o situatie delicata,cand intanleste ''cefosi'',rromi sau alte ''specimene'' de genu' intr-un conflict.Ce face?va intreb pe voi domnilor politisti care lucrati cu ele in sistem.Cheama intariri?De aplanarea conflictului nici nu poate fi vorba in astfel de situatii. In curand cred ca vom vedea si femei mascate care intra peste interlopi in case(omg!!!!). Deci? ce preferati? Politie capabila sau......fotomodele in uniforma? P.S.---Nu sunt misogin.

• Apreciez 2
  • Displace 3
  • Membru
Publicat

Chair daca radux3 zice ca nu e nevoie de femei in Politie eu zic ca este: pentru un control corporal asupra unei femei, e un motiv, pentru cazier-evidenta operativa, un alt motiv, etc. Ca nu au ce cauta in strada femeile si eu sunt de acord, nu toate, unele sunt bune si de lucru pe starda, la OP, dar in ramura criminalisticii cred ca s-ar descurca mai bine, acum asta e parerea mea. :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Da, asta trebuie să facă, să cheme întăriri, dacă nu reușește să aplaneze conflictul. Așa se procedează prin țările cu apă caldă de zeci de ani.

Numai pentru Chuck Norris era un afront să cheme întăriri, prin filmele în care juca ... dar noi aici suntem în viața reală.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

radux3, in momentul in care vei lasa xbox-ul la o parte, vei constata cu uimire ca intre viata virtuala si viata reala este o mare diferenta... in politie nu se merge pe principiul "pumnii mei minte nu are" ci mai degraba pe diplomatie, inteligenta si capacitate de aplanare a unui conflict in cele mai multe cazuri fara a se recurge la acte de violenta. Pentru cazuri deosebite s-au inventat structuri specifice si de aia exista mai multe patrule intr-un oras si asa mai departe. Sunt multe situatii in care o femeie politist se poate descurca mult mai bine decat un barbat si viceversa. Eu cred ca ne completam reciproc. Atata vreme cat nu esti politist, nu iti da cu parerea. :emo-yessir:

Modificat de Kmcoio
  • Apreciez 2
Publicat

Perfect...cheama intariri...si pana vin intaririle.... :emo-box: :ner: :ner:

Pana vin intaririle mai ai probabil un caz de ultraj, care se va adauga la cel de tulburare a OP, sau ce a mai facut "cefosul, rromul, interlopul", si deci un motiv in plus sa stea cat mai mult la racorica....Oameni buni..priviti si partea plina a paharului.... :ner:

:emo-yessir: Salute !!!

Publicat (modificat)

sunt si exceptii, putine, ce-i drept, in care fetele de la posturi stiu sa se impuna in fata unor infractori,

ca, de exemplu, o colega de a noastra, care lucreaza la un post comunal de politie, are doar un an de cand e incadrata in serviciu, si deja a folosit arma din dotare, in doua situatii diferite, pentru anihilarea infractorului...

toata stima pentru colega noastra ! :emo-yessir:

Modificat de maximo
  • Membru
Publicat

stiu eu cateva politiste care matura pe jos cu infractorii.

poate o sa pun poze cu ele

Publicat (modificat)

Am gasit solutia pentru ca O.P.-ul sa mearga bine : cat mai multe femei(politist) aduse la O.P. completate cu cate mai multe biciclete din alea ultra performante cu girofar si sirena din alea de ultima generatie (asa cum sunt dotate posturile de politie) si caini de insotire si sa vezi apoi cum va functiona O.P.-ul asta ca uns,nu credeti? Sa vedeti cum in cativa ani politistii americani vor fi trimisi la cursuri de perfectionare in Romania.

Offf Doamne cum credeam eu ca e in politie si la ce s-a ajuns.Ca sa ajungi ca dupa numai 8 ani de munca in politie la asa pareri la ce sa ma mai astept,trist dar adevarat.

Si salarii cat mai mari ofiterilor cu drept de control, iar daca e posibil diminuarea drepturilor salariale ale agentilor de la O.P.

P.S. CONTROALELE MULTE SI DESE CHEIA MARILOR SUCCESE.

Modificat de rustic
Publicat (modificat)

Cred că femeia își are rolul ei la ordine publică, dar pe stradă, unde viețuiesc multe specii de chestii inadaptate social, adesea imune la factorul "vorbă bună", respectul față de autoritate se menține în primul rând printr-o teamă presupusă, și un bărbat poate face mai ușor așa ceva, completat, într-o mai mică măsură, de o femeie. Aici e România, nu Norvegia sau Suedia, totuși.

Se cere un pumn greu, o femeie nu prea-l are. Se cere efort fizic, în general un bărbat răspunde mai bine la așa ceva. Vrei prestanță în fața unuia cu creierii muiați în alcool? Ca femeie mai degrabă îl ațâți. Cum misoginismul este încă adânc înfipt în cerebelul multora dintre noi, dar mai ales în al celor ce-și umflă mușchii în relațiile cu ceilalți, consider că o patrulă de ordine publică constituită din două femei, de exemplu, va fi cel puțin un subiect de bășcălie pentru așa-zișii băieți. Și spun de ei pentru că de multe ori ei constituie subiectul intervențiilor, nu neapărat în forță, și nu pensionarul sau omul de bun-simț ce privește admirativ frumusețea autorității :rolleyes:.

Că femeia are alt tact în discuții, de acord. Că poate fi mult mai persuasivă, de acord. Că unii cedează mai degrabă în fața unui zâmbet și a unei vorbe bune decât sub o ploaie de pumni, o știm toți. O femeie agresată de soț acceptă mai degrabă compania unei polițiste, un individ oarecare poate că acceptă mai ușor o amendă de la o femeie frumoasă.

Mie îmi pare că sintagma "la salariu egal, muncă egală" e puțin incorectă în condițiile în care toți desfășoară o muncă având un scop unic, dar folosind mijloace ușor diferite ce nu pot fi cuantificate exact. Am citit pe undeva că ar exista un procent bărbați/femei agreat la polițiile din UE, parcă 80/20, nu știu cum e la noi.

Acolo unde munca informativă primează, cred că femeia iarăși își are ponderea ei în ecuație, una egală cu a unui bărbat, poate. Nu-mi dau cu părerea despre asta, n-am pretenția că m-aș pricepe prea bine, ci doar despre ce spunea eti79ety mai devreme: poate că ai dreptate cu ceea ce ai spus (de fapt, ai), dar majoritatea criminaliștilor "fac" fața locului și trusele alea negre sunt destul de grele :D. Să le cari pe câmp sau până pe la etajul 10, fără lift, e destul de greu. Aș fi curios să aflu cum e la Bacău, știu că acolo lucrează multe fete în domeniul ăsta.

În final, două chestii, din care fiecare înțelege ce vrea: la hipermarket, la casă, m-a servit un bărbat tinerel și recunosc că mi-a părut tare ciudat; apoi, am două fete, de aici și nickname-ul folosit, și mi-ar place ca una din ele să devină, cândva, polițistă.

Modificat de crysmary
  • Membru
Publicat

aveti curaj sa va bagati intre ele? :D

exista si video, pacat ca nu il mai am, sa vedeti ferocitate

post-2-077418200 1297886156_thumb.png

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.