Jump to content
POLITISTI.ro

Ce parere aveti despre politiste?

Postare recomandată

• Membru
Publicat

bestkyky, cati dintre cei de la OP pot face ca tine?

Publicat

Grea intrebare ety! Insa nu stiu nici cati ar fi procedat ca mine, adica nu stiu cati ar fi fost dispusi sa renunte la familie si prieteni in favoarea serviciului?! Eu am avut de ales sa plec in alt judet, unde nu il am decat pe sotul meu, sau sa ramn langa cei dragi si sa imi urasc existenta din cauza ca am muncit sa obtin o slujba decenta, credeam eu, unde, in realitate, eram tratata josnic, alaturi de ceilalti colegi. Si am ales...sa plec.

Publicat

Bestkyky multi dintre fostii colegi ai tai au uitat cum erau tratati, adica josnic cum spui tu.

De ce ?Pentru ca acum le este bine.

Cu stima. :emo-yessir:

Publicat

Acest lucru nu poate decat sa ma bucure Elvis si pot sa spun ca sunt niste oameni puternici! Psihicul meu nu mai suporta umilinta de acolo! Totusi am fost surprinsa anul acesta sa vad ca am fost apreciata cu FB acolo, desi nu mi s-a aratat niciodata lucrul acesta in fata, nici macar o data! Din contra, ma simteam ca ultimul om acolo, desi imi dateam silinta sa fac lucrurile cat mai bine. In fine, sunt bucuroasa ca acea perioada a trecut si pentru mine si pentru colegii mei! :emo-yessir:

Publicat

Oamenii puternici nu-l uita pe cel care le-a facut bine bestkyky .

Multi dintre ei au uitat cand li se faceau tarcuri in curtea sectiei.

Parerea mea. :emo-yessir:

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Am onoarea să vă salut stimati colegi, sunt un fost grănicer si un actual poliţist de frontieră de la graniţa de vest a ţării! Dacă îmi permiteţi să-mi dau şi eu cu părerea, pe la începutul anilor 2007 am fost şi eu foarte încântat de venirea doamnelor, domnişoarelor în această structură dominată de bărbaţi, au dat un pic de culoare birourilor noastre, asta până când au început să execute misiuni pe teren, aici mă refer la frontiera verde nu la PTF-uri! La un moment dat şefii de tură nu mai aveau bărbaţi să le trimită împreună cu acestea în misiuni, vă daţi seama, penibil ! Într-o misiune în cooperare cu colegii de la poliţie au trimis o domnişoară, ce credeţi că a păţit bietul coleg când trebuia să intervină la un scandal domestic într-o familie de roomi , a luat bătaie de la aceştia, domnişoara noastră era fugită departe ! Şi ca să fiu mai elocvent vă dau un exemplu de la o şedinţă de tragere executată luna trecută, o domnişoară colegă aflându-se pe aliniamentul de tragere la comanda ,,încărcaţi, foc", i-a solicitat şefului tragerii să o ajute să-şi încarce pistolul deoarece avea unghiuţele mai lungi ! Dar în acelaşi timp sunt şi unele domnişoare care sunt foarte bine pregătite, cu care poţi merge în misiuni liniştit :emo-yessir: !

Publicat

Leonidas sunt unele domnisoare care nu din cauza unghiutelor nu pot incarca pistolul.

Nu le ajuta fizicul.Realitatea este dura dar trebuie sa o acceptam.

Publicat

politistele sunt foarte bune in munca de birou, nu o spun din rautate, dar o femeie nu va domina sau incatusa un tigan recalcitrant niciodata. Femeile care vor sa lucre in strada la O.P. sau circulatie ar trebuii sa se supuna la aceleasi teste sportive ca si barbatii. In Germania nu exista diferente intre politista sau politist in timpul examenelor!

• Membru
Publicat

in strada femeia e buna ca a treia membra a patrulei... trebuie macar 2 barbati

• Apreciez 1
Publicat

Nu este general valabil, in operativ nu au liber, cel putin la noi in timis nu au primit liber de 8 martie niciodata.

este valabil si de craciun si paste. De ex eu anul acesta am lucat atat prima zi de craciun, a doua zi cat si in data de 01.01.2011.La fel si restul colegelor de la rutiera, insa de cele de la O.P. chiar nu stiu

Publicat

eu sunt politista la un post cu aprox. 8000 de locuitori .mai am 3 colegi dintre care o fata.majoritatea timpului fac de serviciu singura...comunitari nu avem...sambata 2 discoteci...a si am uitat sa mentionez vreo 3000 de tigani , zavragi si ursari ! daca vrea cineva locul meu caldut il astept cu placere!

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Andreea....daca citeai mai atenta topicul observai ca marea majoritate a celor care posteaza fac referire la colegele care au REAL posturi caldute...sau le cauta... :rolleyes: Gen: secretariate, arhive, et.c. Orice s-ar spune, meseria de politist este predilect barbateasca. Stiu ca au si femeile locul lor, si pot descurca lucrurile mai bine ca noi la unele compartimente, gen Judiciar -probleme pe minori, Prevenire, dar in ce priveste OP-ul e greu sa faci fata si tocmai de aceea unii colegi cred ca se simt frustrati. Sa nu imi spui cu mana pe inima ( adica sincera :rolleyes: ) ca acolo la post ti-e bine, si ca nu ai vrea sa pleci. Incepand de la problemele de igiena personala, pe care un barbat le rezolva mai usor in mediul de la tara si terminand cu faptul ca sunt convins ca atunci cand aveti o interventie la ursarii aia, colegii tai isi doresc (undeva in adancul lor) ca in locul tau sa fie cu ei un coleg de 1,80 si suta de kg. :naughty:

Nu ma intelege gresit, nu sunt misogin, nu am dorit sa postez ceva care sa contrazica afirmatiile tale, si inteleg perfect fetele care isi doresc meseria asta pentru ca le place. Am citit postul tau si am simtit nevoia sa exprim cateva pareri personale. Traim vremuri grele, intr-o societate dezbinata de nevoi materiale, si de asemenea morale, as zice. Poate daca situatia din tara ar fi alta, economic vorbind, ati fi acceptate mai usor, chiar si acolo unde barbatii inca considera forta fizica ca facand parte din calificarile necesare obtinerii postului.

Pana atunci, toata admiratia mea pentru cele care au spart gheata, si au intrat in aceasta profesie din pasiune si daruire. :emo-yessir:

• Apreciez 2
Publicat

Sunt de acord ca si in politie trebuie sa lucreze si femei.La ordine publica in mediul rural sunt foarte bune la aplanarea starilor conflictuale intrafamiliale .La circulatie sunt iarasi bune ,nu am auzit vreun cond.auto sa faca vreo contestatie la sanctiunile aplicate de politiste.Chiar sunt bune si in intreventii,o colega a avut curajul sa traga si cu pistolul dupa un borfas si acum o respecta toti smecherii si numai fluiera dupa ea :emo-yessir:

In schimb,ni ma fratilor,la inspectorat sunt angajate atitea fufe care mari nenicule, sunt mari agente alte mari comisarese carea freaca lulea sefutilor,pregatesc cafea sau impart trei camasi si cinci bocanci si tot politiste sunt. De aia marele menestru Igas feri bace a a vut direptate ca sunt prea multi politisti la stina de lacuitori pe plaiurile mioretice. inspectorat a ramas doar doi angajati civili.Cel care duce gunoiul si femeia de serviciu care este pe cale si ea sa avanseze :ner:

HAI CU REFORMAREA, ,ADEVARATA NEAMULE !!!!! ORI SINTEM POLITISTI ORI SUNTEM PEROSNAL CIVIL: :ner:

Publicat

parerea mea este ca majoritatea nu au ce cauta in politie...poate cel mult in domeniul administrativ...majoritatea sunt niste fetite care fac curat pe sub biroul sefilor....sper ca n-am jignit pe nimeni cu asta

psihicul tau e zero barat...fara psihic nu stiu ce naiba te-ai angajat in politie in loc sa lasi locul unui competent pshihic...trebuia sa te faci judecatoare doar ca acolo aveai de invatat...lasa politia altora care au pshici nu toti speriatii pac si ei la politie

• Displace 4
  • Moderator
Publicat

police,

cu cine te certi ... mai omule ??? :blink: Sau doar scrii, de dragul de a scrie ceva?

Iti spun un pont, pe acest forum nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cat mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar.

In concluzie, scrie numai daca ai ceva de spus. :clip:

Publicat

Police daca asta e parerea ta despre femei in general si tinand cont ca mama ta, sora ta (poate) si sotia ta (eu sper totusi sa nu te inmultesti vreodata) sunt si ele, in particular, femei....

Mi-e mila de tine. Totusi, chiar si acolo la "gardienii publici" aveti nevoie de femei....

Publicat

parerea mea este ca majoritatea nu au ce cauta in politie...poate cel mult in domeniul administrativ...majoritatea sunt niste fetite care fac curat pe sub biroul sefilor....sper ca n-am jignit pe nimeni cu asta

psihicul tau e zero barat...fara psihic nu stiu ce naiba te-ai angajat in politie in loc sa lasi locul unui competent pshihic...trebuia sa te faci judecatoare doar ca acolo aveai de invatat...lasa politia altora care au pshici nu toti speriatii pac si ei la politie

Asta cu cine socializeaza?! Imi pare rau ca l-ati banat ca aveam si eu sa ii spun vreo 2 vorbe...dulci, ca sa aiba motive sa isi schimbe parerea despre femeile din Politie. :angry:

Publicat (modificat)

Se pare ca femeile sunt mult mai bune in "sistem" decat barbatii... (nu ma certati acum, e statistic stabilit), sunt mai incoruptibile si mai disciplinate.Chiar daca sunt mai slabe din punct de vedere fizic si nu au ce cauta la O.P,eu cred ca sunt unele care chiar merita sa lucreze in Politie.E doar o parere... :emo-yessir:

Modificat de georgya
Publicat

georgya te contrazic... e ca si cum ai spune: "TAEKWONDO e mai bun decat THAI BOX"... ambele stiluri de lupta sunt foarte eficiente... totul depinde de practicant... la fel si in cazul asta... o femeie poate fi mai eficienta decat un barbat intr-un DOMENIU (fie el politienesc, militar, sanitar, didactic etc) dar si INVERS... depinde cine este mai dedicat slujbei respective

Publicat (modificat)

Da,aici cam ai dreptate...Nu te pot contrazice.Fiecare are parerea lui :emo-yessir:

Modificat de georgya
Publicat

Georgia sa nu intelegi ca avem ceva cu femeile, insa din experienta iti spun ca sunt foarte putine care fac fata la OP.

Problema este ca imediat cum vin isi cauta locuri caldute iar la sfarsitul lunii cand baga cardul in perete pot avea surpriza sa ia un salariu mai mare decat un politist din strada.

Ca sunt bune nu te contrazic. :ner:

Cu respect. :emo-yessir:

Publicat

am lucrat cu polititste... mai bine singur... si aici ma refer la ordine publica.

dragutele veneau in tocuri...etc...

sunt numai bune de pus...in spirt...asta ca sa fiu putin rau, recunosc. In afara unui control corporal la femei, altceva, la OP nimic. chiar incurca...cel putin ale noastre de la timisoara.

• Apreciez 1
Publicat

Salutare tuturor politistilor nationali

Lucrez din 1995 la ordine publica, am trecut prin toate, agent de ordine, sectorist, acum sunt de ala modern adica proximist.

Pot afirma cu simt de raspundere ca desfiintarea sectoristilor a fost o greseala strategica, azi vedem cu toti la lumina zilei consecintele.

In ceea ce priveste proximitatea nu este decat o disolutie mai accentuata a autoritatii politiei in teren. Pe intrapol a fost publicat un comentariu al unui comisar sef de politie reprezentat SNPPC care a reiterat intr-un mod clar si punctual toate aceste aspecte si multe altele intr-un format structurat si obiectiv. Intre observatiile pertinente se aflau si cele legate de mutitudinea de servicii, compartimente etc ale Politiei Romane care nu fac decat sa duca in jos si ultima bruma de autoritate institutionala a politiei.

Un capitol interesant al acestei analize binenteles se afla si proximitatea, despre care o pune la locul unde il merita adica la lada de gunoi a unui mare esec. Ce pot sa va spun ca fost sectorist si ca actual proximist este ca desi acum munca este diluata, fara batai de cap eu ca politist nu mai am capacitatile si forta coercitiva in fata combativitatii fenomenului criminogen crescut. Pai ce le dadeam eu 2-3 amenzi la 61 derbedeilor de cartie iar vinerea luam mandat si la tuhaus cu ei, acum suntem pusi sa dam mana cu ei, sa ii pupam, sa impartim pliante si tot felul de dracovenii de iti vine sa versi. Citit va rog analiza de care va vorbesc si o sa intelegeti ce spun.

In ceea ce priveste fetele din politie am sa incerc sa nu par misogin insa trebuie facuta o subliniere pertinenta a ceea ce se intampla cu institutia asta a noastra. In ultimii ani in unitatile de invatamant ale MAI cu preponderenta la scolile de agenti de politie si academie ponderea celor care reusesc la admiterea se ridica in favoarea fetelor. Acest lucru insa a dus la aparitia unui nou fenomen care duce la acelasi efect ca intre sectorist si proximist in sensul ca ne-am trezit cu pupexe care nu pot face mare lucru in aceasta meserie, cam toate vor pe la birouri, etc. la patrulare trebuie sa le pazesti s.a.m.d.

Referitor la capitolul comunitari pe scurt oameni fara scoala specializata, fara sansa de a se profesionaliza intrucat in sistemul lor nu au colegi cu experienta in domeniu, deci despre ce vorbim doar de gardieni cu nume de politisti.

Jandarmeria este cam tot pe acolo cine lucreaza in operativ cu ei ii vede din plin ce priceputi sunt.

In incheiere va doresc tuturor sa nu regretati ca v-ati pierdut timpul intr-un sistem care va extenuat din toate punctele de vedere iar la iesirea la pensie sa aveti parte de pensiile civile ale lui BOC adica echivalentul unei femei de serviciu a primariei. Bafta si mult noroc. :emo-yessir:

• Apreciez 3
  • Displace 3
Publicat

Pai cum sa pari misogin,Doamne fere!

De la tine aflam acum ca in afara de betivi si nenorociti, in P.R. mai exista si "pupexe". Ar fi interesant sa aflam toate apelativele pe care ni le permitem, asa ca intre colegi.;)

Daca ai o parere atat de proasta despre PdP, de ce te complaci sa lucrezi acolo, de ce nu pleci la un P.P. unde poti sa faci munca unui sectorist si astfel lasi loc liber unei "pupexe incapabile" care isi doreste sa ajunga la birou?

• Apreciez 4
Publicat

Eu lucrez de circa 2 ani cu o POLITISTA la un post de politie , si va rog sa ma credeti ca isi face datoria la fel ca si mine. Merge pe teren ,la 112,iar cand este la permanenta intervine singura la aproape toate evenimentele si la un post de politie este de munca credeți-ma.

Părerea mea este ca suntem misogini .

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.