Jump to content
POLITISTI.ro

Ce parere aveti despre politiste?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Absolut deacord cu CornelAllmighty. Nu cunosc nici o politista din birouri , care sa nu fie a cuiva.Iar in strada sunt cateva ale nimanui, dar care in curand vor fi si ele ale cuiva, si vor pleca prin birouri.

Hai sa nu ne furam caciula singuri ....

bestkyky, nu ne-ati bulversat de loc ,,universul,,.Vi l-ati bulversat pe al vostru (ma refer la femei nu la tine personal) cand v-a angajat unchiu` in politie.

Modificat de arcan
Publicat

sexul feminin in zilele noastre este orientat catre job, nu catre o cariera. Cariera militara prin extensie si Politia au fost imbratisate mereu intr-un fel mai devotat si cu pasiune de catre barbati. De aceea, doamnelor si domnisoarelor colege, "bulversati universul" acestei meserii. In strada si in tot ce presupune Politia nu e nevoie de gratia feminina, ba mai mult, eu cred ca dauneaza. As mai spune ca politia e ca medicina atunci cand te orientezi spre asta: daca nu ai pasiune si nu esti cu adevarat interesat, nu poti sa faci nimic, iar voi colegelor, nu stiu cat interes si pasiune sunteti dispuse sa depuneti in munca cu toate scursurile societatii... cele care pot si vor cu siguranta vor reusi sa iasa din birouri in strada, frig, nopti pierdute, ploaie, ninsoare

• Moderator
Publicat

Am mai spus-o şi mă văd nevoit să o repet.

Munca de poliţie şi activitatea poliţiei NU constă exclusiv în ordinea publică iar modul de acţiune al unui poliţist NU presupune numai folosirea muşchiului, acele situaţii sunt nişte excepţii. Poliţistul nu intră în contact numai cu scursurile societăţii, ci cu toate categoriile sociale.

Da, e adevărat că foarte multe dintr colegele noastre se orientează, dar aici sunt de vină procesul de recrutare şi cei ce ne conduc.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să generalizăm şi să inducem ideea conform căreia, munca de poliţie şi activitatea din această instituţie presupune numai domeniul ordinii şi siguranţei publice. Pentru că nu e deloc aşa.

• Apreciez 4
Publicat

Multumesc, satynuta, esti draguta! :beer:

ccclyon, cand vei invata sa folosesti adecvat semnele de punctuatie, atunci sa imi ceri probe! Pana atunci, cea mai buna proba ai oferit-o tu singurel. :naughty:

Buna arcan, eu sunt Mirela, sunt politista si lucrez la birou, in ciuda faptului ca nu apartin cuiva! ( acum cunosti ) :D

A, si inca ceva: pe voi ( ma refer la barbati, nu la tine personal ) nu va putea angaja unchiu`?

P.S. Am si eu o nedumerire: la ce va foloseste unghia aia mare, de la degetul mic al mainii, niciodata nu am inteles asta?! :hmmmt:

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

intreaba-i pe cei care au asa ceva :) unii o folosesc ca surubelnita...si nu glumesc :doh: si as indrazni sa cer eu niste argumente pt "cea mai inteligenta masura" :hmmmt:

• Membru
Publicat

Adevarul adevarat si atat !

Discriminarea incepe de la admiterea scolile ministerului, acolo unde cum ati spus si voi si prea bine stiti locurile nu au fost tot timpul comune si probele sportive nu sunt indentice cu cele ale baietilor. (si pentru fetele care o sa-mi atraga atentia ca fetele nu au aceleasi capacitati fizice,le reamintesc ca ele au un avantaj la memorat)

Daca probele sunt mai usoare la fete ar trebuii ca baietii sa intre cu medii mai mici pentru a fi un echilibru al discriminarilor :)

Da, e adevărat că foarte multe dintr colegele noastre se orientează, dar aici sunt de vină procesul de recrutare şi cei ce ne conduc.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să generalizăm şi să inducem ideea conform căreia, munca de poliţie şi activitatea din această instituţie presupune numai domeniul ordinii şi siguranţei publice. Pentru că nu e deloc aşa.

A, si inca ceva: pe voi ( ma refer la barbati, nu la tine personal ) nu va putea angaja unchiu`?

Perfect de acord cu aceste 3 paragrafe.

Publicat

un minister, doua ministere...o institutie, doua institutii...o politzie, doua politzii...

...rezultat: un gen neutru, si doua la feminin. cine a gandit sa introduca si femei in politie, o fi facut aceasta analiza gramaticala...nu stiu, poate, numai ca femeile intre ele nu prea se inteleg, iar o femeie sefa e si mai, si...

...femeile stiu ele, de ce...

Publicat

greddy, argumente am, insa nu vreau sa jignesc expunandu-le!

Bunul simt si cei 7 ani de acasa, nu imi permit sa fac afirmatii de genul celor facute de multi dintre voi pe acest topic.

Cel mai bine ar fi sa isi vada fiecare gunoiul din barna si sa lase unele aprecieri tendentioase la adresa femeilor politist!

• Displace 1
Publicat

vad ca nu poti sa sustii ce spui...e o scuza treaba cu jignirile si iti spun eu direct...ca un politist adevarat, nu soricel de birou: nu este deloc o idee buna prezenta voastra in randurile politiei deoarece foarte bine ati face ceea ce faceti si din tinuta civila, nu e nevoie sa punem insemnele statului pe oricine trage la xerox niste hartii sau face comenzi pt avon in cadrul institutiei :ner: tinuta militara si munca de politie inseamna mult mai mult decat imaginea feminina in uniforma.

• Apreciez 3
  • Displace 2
Publicat
ccclyon, cand vei invata sa folosesti adecvat semnele de punctuatie, atunci sa imi ceri probe! Pana atunci, cea mai buna proba ai oferit-o tu singurel. :naughty:

In afara de acesta proba, Ce mai ai de spus? Astept argumente, pana acum din partea ta au fost doar bla, bla, bla. Sunt satul de argumente de genul, vrem egalitate dar cand dati de greu cereti ajutor de la barbati iar in rest sunteti discriminate.

Publicat (modificat)

nu este deloc o idee buna prezenta voastra in randurile politiei deoarece foarte bine ati face ceea ce faceti si din tinuta civila, nu e nevoie sa punem insemnele statului pe oricine trage la xerox niste hartii.

Sunt si barbati politisti care fac treaba asta, dar ei au voie nu??? Pastrati frustrarile pentru voi si mai respirati inainte de a comenta la adresa femeilor care va sunt colege ;)

Modificat de cerasela
  • Apreciez 1
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Propun schimbarea topicul in : Coltul micului misogin :D

• Apreciez 1
Publicat

greddy, daca pana acum am fost extrem de draguta si mi-am respectat colegii cu ceva ani de munca, la tine nu ma pot abtine sa nu iti spun sa te stergi la nasuc inainte sa elaborezi astfel de idei!

ccclyon, trebuie sa recunosc ca tu esti, in continuare, extrem de dragut! In rest e bla,bla,bla.

cerasela, scumpa, ei sunt doar invidiosi pentru ca le-au fost `furate` locurile caldute. Hai sa nu fim rele sa le zicem frustrati, sunt totusi colegii mei!

Marius, concluzia mea este ca gingasia, frumusetea, inteligenta si toate calitatile noastre v-au coplesit si de aceea unii dintre voi au reactionat asa. :clip:

Cristi, esti `the best` la faza asta`! :beer:

danpin, tu esti exceptional! :clip:

Publicat (modificat)

Ceau Mirela, ma bucur sa cunosc o politista de la birou care nu ,,apartine,, nimanui.Esti prima pt. mine.Si nu pot fi decat deacord cu tine la faza cu furatul locurilor caldute. Asa e. Fetele au luat aceste locuri, iar pe aceste locuri ar fi fost indicat sa fie mutati politistii batrani, dupa ani de ,,talpa,,.Era o mica compensatie pentru frigul, caldura si restul conditiilor grele indurate.

Dar de aici, si pana la manifestari misogine agresive, e cale lunga.

Iar mie imi plac femeile.poate prea mult. Chiar si cele in uniforma.

Modificat de arcan
  • Moderator
Publicat

danpin, tu esti exceptional! :clip:

Hai, ca si tu esti draguta :clip:

• Membru
Publicat

Eu cred ca nu trebuie sa generalizam si sa nu ne jignim colegele din cauza unor pitzipoance sau "nepoate". Cert este ca suferim inca la capitolul mutari, se angajaza oameni pentru deficitul din strada si pana la urma tot la birou ajung. Eu am avut la sectie 8 fete, toate angajate din sursa externa, nu din scoala, pe locurile special scoase pentru Ordine Publica. Acum, dupa cativa ani nu mai e decat una la OP...

Publicat
Am mai spus-o şi mă văd nevoit să o repet.

Munca de poliţie şi activitatea poliţiei NU constă exclusiv în ordinea publică iar modul de acţiune al unui poliţist NU presupune numai folosirea muşchiului, acele situaţii sunt nişte excepţii. Poliţistul nu intră în contact numai cu scursurile societăţii, ci cu toate categoriile sociale.

Catalin...Nu vreau sa te superi pe mine pentru ca stiu cat esti de mare si eu la capitolul autoaparare stau prost :D si cu fuga....nu mai zic!

Eu nu am o parere prea buna despre sinceritatea ta in postarea de mai sus si imi dati impresia (tu si altii) ca ati postat doar asa ca sa va puneti bine cu fetele si sa ve dea plusuri :naughty:

Din cate stiu eu tu lucrezi numai cu exceptii... :ph34r:Cum ai vedea lucrurile daca doi colegi de-ai tai cu care ai stat spate in spate in diferite situatii exceptionale ar fi inlocuiti de doua fete superbe?! :slapb:

Tu ai dreptate cu ordinea peblica, ea nu reprezinta in totalitate munca de politie, dar este cea care are impactul cel mai mare asupra unui viitor candidat!

Sa-mi zica mie unul din colegi ca atunci cand nu stiau cu ce se mananca meseria asta s-a gandit vreo clipa ca vrea participe la sedintele asociatiilor de proprietari, sa faca pontaje imbracat in uniforma, sa numere si sa sorteze chitante in dosare de evaziune ori sa faca C F L sau conduceri in teren...Toti am interpretat munca in politie ca fiind facuta din urmariri ca in filme, arestari, tras cu pistolu si aplicarea de sanctiuni.

Eu nu am nimic cu fetele, bravo celor ce le dau clasa unor politisti vechi in meserie! Am avut sansa sa am colege care conduc Loganul, trag cu pistolul,negociaza evenimentele si fac investigatii mult mai bine decat unii colegi!Dar din pacate sunt putine!

Politia nu e pentru fete! Dar asta nu pentru ca nu ar face fata, ci pentru ca este o meserie in care, pentru deveni profesionalist trebuie te schimbi in persoana de care iti inveti copiii sa se fereasca !

(exact cum ziceau niste baieti destepti intr-un montaj despre cum trebuie sa fie politistul )

(Bravo baieti ati facut ceva pe intelesul celor care nu realizeaza ca sub uniforma suntem oameni si ne urasc pentru ca se urasc pe ei si pe cei din jur ) :emo-yessir:

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Eu nu am o parere prea buna despre sinceritatea ta in postarea de mai sus si imi dati impresia (tu si altii) ca ati postat doar asa ca sa va puneti bine cu fetele si sa ve dea plusuri :naughty:

Tu crezi ca are nevoie de plusuri?? :ner: :ner:

Modificat de cerasela
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Dragă Corneluş, eu personal nu am lucrat numai la formaţiunea unde sunt în prezent. Am lucrat câţiva ani buni şi pe la alte formaţiuni şi te pot asigura că acolo m-am convins că în anumite privinţe colegele noastre se descurcă mult mai bine ca orice bărbat. Iar acele formaţiuni fac parte din categoria muncii operative. Te pot asigura că pe la investigarea fraudelor sau chiar şi la rutieră sunt situaţii în care colegele noastre se vor descurca de fiecare dată infinit mai bine decât orice bărbat. Pentru că după cum spuneam anterior munca de poliţie nu se face numai cu muşchiul.

Dacă vei avea şansa să lucrezi, chiar şi pentru o perioadă, pe la investigarea fraudelor, sunt sigur că te vei convinge singur despre ceea ce spun eu aici şi vei realiza că aşa cum noi bărbaţii avem unele atuuri, la fel se întâmplă şi în cazul colegelor noastre.

Ps: De asemenea te pot asigura că nu mă macină absolut deloc grija bulinelor verzi sau roşii. Am depăşit de mult stadiul prin care tu şi alţi câţiva colegi de forum treceţi în prezent.

• Apreciez 2
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Te pot asigura că pe la investigarea fraudelor sau chiar şi la rutieră sunt situaţii în care colegele noastre se vor descurca de fiecare dată infinit mai bine decât orice bărbat.

E, nici chiar infinit mai bine, dar in mare ai dreptate :good:

• Displace 1
Publicat

cerasela... din ce am postat eu acolo, gluma asta ieftina cu plusurile te-a starnit?!?! :doh:

Ma deranjeaza enorm atitudinea asta de aplaudac gen "Catalin,tot respectul!", "bravo Rzvan", "Ionut esti idolul meu", "Jasmina ai perfecta dreptate" !

Daca ai o parere diferita si vrei sa o expui sa stii ca ai tot dreptul! Nu astepta sa vorbeasca altcineva in locul tau !

• Displace 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.