Jump to content
POLITISTI.ro

Ce parere aveti despre politiste?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

lool imagine :)) ...ca imaginea prinde infractorii, dar asa trebuie sa fim noi, romanii, in functie de imagine

sa nu discriminam le bagam in sir, ca tot suntem la discriminare sa dam si locuri moca rromilor, ungurilor si altor minoritati sa intre cu 5... doar tinem la imagine

Modificat de jeffo
Publicat
Ce ne-am face noi fara femei...

Adevarul e ca nu stiu unde ati ajunge.. :ner:

Publicat (modificat)

Fara femei ar fi nasol. Fara femei in Politie...nu ar fi mare lucru...

Ce s-ar face femeile fara barbati...this is the question...

Modificat de arcan
  • Apreciez 1
Publicat (modificat)

Unde sunt zmeoaicele alea?

exercitiitragere4.jpg

lool imagine :)) ...ca imaginea prinde infractorii, dar asa trebuie sa fim noi, romanii, in functie de imagine

sa nu discriminam le bagam in sir, ca tot suntem la discriminare sa dam si locuri moca rromilor, ungurilor si altor minoritati sa intre cu 5... doar tinem la imagine

Și dacă le dăm, nu tot discriminare e? Pozitivă.

Modificat de Soap
  • Membru activ
Publicat

OK, n-oi fi eu expert la trageri, dar pozitiile acelea nu doar ca nu "par" deloc profesioniste, dar sunt total atipice si incomode si pt un tragator incepator. Cred eu....

Uitati-va la ultima din rand, dreapta pozei.

Publicat (modificat)

OK, n-oi fi eu expert la trageri, dar pozitiile acelea nu doar ca nu "par" deloc profesioniste, dar sunt total atipice si incomode si pt un tragator incepator. Cred eu....

Uitati-va la ultima din rand, dreapta pozei.

Era concentrata pe tinta....

Fie ca dezbatem sau nu, intr-un lung sir de fraze, ele sunt. Acu' ca sunt "bine sau rau" unde sunt... treaba lor.

Modificat de Noxy
Publicat (modificat)

Da. Sunt. Intrebarea e ,,ce fac in SPIR? Ca la tragere sunt in pom si pomul in aer dupa pozitiile din poza. Ca sa nu mai zic ca antebratierele puse pe brratele goale sunt doar de imagine in poligon, ca tinuta tactica este cu maneca lunga si manusi cu degete, ca,ca,ca......offf...ca grea e meseria asta...

Modificat de arcan
Publicat (modificat)

Buna ziua tuturor, colegi si colege! Interesant topicul...a aprins discutii si polemici...dar asta e o particularitate a barbatilor sa fim misogini...chiar si cel care posteaza aceste randuri. Sunt specialitati unde fara suparare femeile nu prea fac fata, iar daca fac, o fac cu ajutorul cui...tot al misoginilor. Nu ne convine numarul prea mare de politiste( chiar daca am iesit din sistem, ma exprim ca si cand nu am plecat...deh, obisnuinta), dar sunt destul de multe situatiile cand avem nevoie de ele( mai o perchezitie corporala, mai o discutie cu victimele t.f.u. , chiar si barbatii discuta mai relaxat cu o femeie..mai o bataie la usa unuia care nu deschide politistilor, iar daca vede o femeie se crede stapan pe situatie, sunt multe exemplele). Eu personal am lucrat cu colege si incepatoare si mai vechi ca care m-am inteles super, toate sunt in operativ respectiv OP, judiciar,CO( ultimul meu sef de birou a fost o femeie politist pana in maduva oaselor, cu care am lucrat f.f.f.bine si care m-a ajutat sa ma adaptez de la crima organizata la sectie..o sa-i port tot timpul un respect deosebit). Poate si colegii mei au dreptate-procentul de femei in operativ este prea mare fata de alte tari...dar asta este..sa incercam sa ne adaptam...

Si subsemnatul a mai bombanit cateodata la adresa colegelor, dar mi-a trecut...

Succes in continuare tuturor(colegi si colege) ca suntem deopotriva cu greu incercati( vezi igas si pleiada...)!!!!!

Modificat de teolucian63
  • Apreciez 4
Publicat

Și dacă le dăm, nu tot discriminare e? Pozitivă.

cum adica discriminare pozitiva? Aaaa uitasem, pozitiva pentru imagine, sa ne balacarim la tv ca politia s-a emancipat

Publicat

Buna seara! Jeffo, Soap se refera la intelesul asta al discriminarii pozitive, respectiv cand pt un grup de pers.discriminate, in cazul nostru fiind femeile din politie, se introduc si se aplica mai multe programe, masuri,etc, menite sa reduca(combata) discriminarea, dar mai bine citeste fragmentul din articol.. " Despre discriminare si despre discriminarea pozitiva

Publicat de altmarius în Noiembrie 5, 2009 la 12:18pm în altmariuspoliteia

Înapoi la altmariuspoliteia Discuţii

Una dintre cele mai dezbătute probleme ale societăţii române contemporane este discriminarea pe criterii etnice, de rasă, de sex sau de vârstă..Dar nu s-a pus niciodată problema dacă în această societate nu există cumva şi reversul medaliei, ce- în acest caz poartă denumirea de discriminare pozitivă.

În primul rând mă gândesc la relaţiile de muncă existente în populaţia românească, ca şi în rândurle minorităţilor ca maghiara, germana , turca sau armeana şi relaţiile existente în populaţia rromă (eu prefrer să o numesc cu termenul istoric - datând de pe vremea lui Mircea cel Bătrân sau Alexandru cel Bun: ţigănească). În acest caz este vorba despre o discriminare pozitivă: românii ocupă majoritar - mă refer la bugetari - funcţii cu un grad mare de implicare intelectuală, dar prost remunerate (între care cele de bibliotecar se numără sub nivelul salariului minim pe economie, între 650 şi 1100 lei pe lună). Oare în afara profesorilor sau a cadrelor medicale - câţi dintre bugetari au reuşit să-şi exprime doleanţele şi acestea să fie şi auzite de guvernanţi? Pe de altă parte, care sunt meseriile bugetare ocupate de numiţii rromi, care se plâng de discriminare? Măturători, (cu salarii mult peste 1000 lei), fotbalişti, interpreţi (ale căror salarii sunt de cele mai multe ori cu şase zerouri...) desfidând orice persoană, care doreşte să îşi câştige în mod onest pâinea. Rromii în societatea românească sunt cei mai vocali, în media audio-vizuală dar şi în cea scrisă, de multe ori dând tonul unor scandaluri ignobile şi inutile. Bineînteles, nu se pot face generalizări absolute, dar în mare, aceasta este situaţia actuală în România. Astfel, cred că vorbim clar despre o discriminare , însă pozitivă în cazul rromilor (de fapt a ţiganilor, rromii ducând prin extensie la gândul că ar fi descendenţi ai romanilor, ceea ce este fals şi grosolan) şi clar negativă pentru restul populaţiei. Cred că o atitudine mai fermă şi în această privinţă ar pune lucrurile la punct."

Fara nici un repros, sincer. Acum un an am fost trimis la un curs pe Oltenitei, cursul avand ca tema DISCRIMINAREA, atunci auzind prima data de termenul de discriminare pozitiva....

Publicat

10 motive pentru care femeile nu au ce cauta in politie:

1.Femeia te lasa cand ti-e mai bine-doamne fereste cand esti intr-o interventie......

2.Femeia iti suceste mintile,mai ales sefilor.......

3.Ce face o femeie cu c**** nu fac 10 barbati cu capul (no coment)

4.Femeia te duce la 10 izvoare si nu bei apa de la nici unul,aviz colegilor.....

5.Femeia procreaza,iubeste,spala,calca,gateste,creste copii,etc,etc,...mai lasati ptr. barbati macar sa fie politisti.

6.Femeia e data de dumnezeu sa fie ca o fiica care necesita iubire si ca mama sa iubeasca,de ce sa fie urata de infractori,ultragiata de smecheri si injurata de soferi?

7.Femeia ne invata copii sa fie cuminti,cinstiti si la ore fixe acasa,de ce vor sa fie politiste? ca sa fie rele,spagare si sa intarziie de fiecare data de acasa?

8.Femeilor le place sa fie duse la restaurant,in statiuni la bai, sa li-se ofere cadouri,in politie asta se numeste MITA.

9.Femeia este ca o gingasa floare aruncata din gresala peste gardul unitatii M.A.I.

10.Femeia are trup de zeita,chip de inger si minte.......

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

Uau,cata profunzime pe aici...impresionant,maxim de impresionnt!!! Dragalasilor, lasati misoginismul si figurile la o parte caci nici voi nu sunteti mai buni ( vorbesc despre barbati la modul general ). Vedeti-va gunoiul din ochi,apoi aruncati cu noroi. Pana acum nu am vazut nici o politista care sa se lege de intligenta voastra,de aspectul fizic sau de caracterul vostru si...credeti-ma ca ati iesi foarte sifonati daca am face-o, dar deocamdata ramanem doamne! DEOCAMDATA, am zis!

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

@bestkyky chiar ma intrebam cand ai sa incepi sa iei atitudine si sa contribui la miscarea feminista... Cam tarziu! Sa inteleg ca partial esti de acord?

• Apreciez 1
Publicat

M-am cam plictisit sa repet cu ce sunt de acord si cu ce nu si m-am cam plictisit sa fiu si draguta in conditiile in care unii de pe aici se leaga de lucruri irelevante si isi permit sa faca acuzatii nefonate la adresa femeilor din P.R. Uscaturi exista in ambele tabere, ar ata nu inseamna ca trebuie sa venim noi si sa le etalam aici. Am inteles si eu ca femeile nu au ce cauta in serviciile unde este necesara forta fizica, dar de aici si pana la a ajunge sa ne legam de aspectul fizic inteligenta sau de felul in care isi traieste viata un/o colega mi se pare foarte urat.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Mersi bestkyky,asa sunt eu "profund".Nu trebuie sa te superi e vrb. de natura umana,chiar de ne place sau nu,si barbati nu sunt mai presus de aceste "calitati" dar imi place sa le spun pe nume.Sorry daca te-am jignit.

Publicat

Eu nu am personalizat, am vorbit la modul general, dar daca te-ai simtit vizat inseamna ca esti pe drumul cel bun. Eu nu m-am simtit jignita de niciuna dintre postarile voastre, dar ma deranjeazacand aud anumite remarci misogine, cu atat mai mult cu cat, pe acest forum, colegele noastre au fost si sunt mai mult decat doamne. Nu am vazut niciodata ca una dintre noi sa spuna cuvinte urate legate de barbatii politisti, desi credeti-ma ca sunt destule de spus...poate chiar mai multe decat aveti voi de zis in cazul nostru. Din fericire pentru voi, noi am dat dovada de extrem de multa decenta si bun simt. Consider ca este suficient ca parerea cetatenilor despre P.R. nu este una tocmai buna si cred ca nu mai este cazul sa intarim si noi astfel de convingeri prin asemenea comportamente unii fata de ceilalti.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat (modificat)

buna ideea cu parerea cetatenilor.

Dar mai am si eu una tot de genul asta : pentru cainii din dotare in loc de ciobanesc german sa folosim chiuaua :ner:

PS sper sa nu te superi pe mine. Eu apreciez o femeie politista care munceste si se si descurca in munca de politie mai mult decat pe un politist barbat, pentru ca ii e mult mai geu, trebuie sa faca multe compromisuri si sa munceasca intr-un colectiv in care predomina barbatii misogini( uneori au motivele lor sa fie misogini)

Modificat de bozo
  • Apreciez 2
Publicat

Bravo şefului IPJ Vâlcea !!! Nu multi oameni (politisti) ar avea curajul sa faca o astfel de afirmatie.

• Apreciez 2
Publicat

Si unde mai pui ca pe langa respectul din partea multor politisti, seful IPJ Valcea a "castigat " si un corp de control din partea MAI, care incepand cu 22.08.2011 ii va stresa pe toti politistii valceni si in special pe cei cu functii de conducere, tocmai datorita faptului ca un sef de IPJ a avut "tupeul" sa spuna lucrurilor pe nume. Asteptam si veridctul final, dupa control. :naughty:

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Ha ha ha...cica a venit un autocar intreg de "controlisti"... :ner: Oare aia nu sunt politisti? Sau... nu li s-a taiat 25 la suta? Ii astept cu drag daca vin sa le explic cateva lucruri...

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.