Jump to content
POLITISTI.ro

Cat costa actele unei masini in Germania?

cipcip1

Recommended Posts

Buna ziua. Doresc sa achizitionez o masina SH din Germania si as dori niste informatii de la cineva care a facut de curand asta. Ideea e urmatoarea:vreau sa trimit bani cuiva in Germania pentru a-mi cumpara o masina. Acel cineva mi-o va trimite in Romania pe un trailer care se ocupa cu asa ceva,pentru a evita sa merg eu personal, din diverse motive. Dar pentru ca ideea sa prinda contur,am nevoie de niste informatii pe care imi doresc foarte mult sa le obtin aici.

1. Acel cineva poate incheia actul de vanzare-cumparare pe numele meu?

2. Ce acte trebuie sa obtina pentru ca eu sa nu am probleme la inmatriculare in Romania? Cam cat costa aceste acte?

3. Stie cineva vreo persoana fizica/firma care sa imi aduca masina in Romania?Un pret informativ?

Multumesc anticipat tuturor celor care pot si doresc sa ma ajute cu vreo informatie.

• Moderator

Ideea e urmatoarea:vreau sa trimit bani cuiva in Germania pentru a-mi cumpara o masina.

Te sfătuiesc să analizezi mult mai profund acest aspect şi să te gândeşti la posibilitatea în care persoana încasează banii şi nu îţi trimite nimic.

Vezi aici:

E vorba de fratele meu,care locuieste acolo. Citisem topicul catre care m-ai directionat,dar, fiind din 2011, ma gandeam ca nu mai este de actualitate. Multumesc.