Jump to content
POLITISTI.ro

Urări de Crăciun şi anul nou!


dunelu

Recommended Posts

Un batranel cu chipul drag a poposit la voi in prag.

Nu il goniti e Mos Craciun si va ureaza un an bun !

La multi ani si la multi bani ! Hai noroc si sanatate ca-i mai buna decat toate !

  • Upvote 1
Link to comment

Mos Craciun e suparat ca-i de criza afectat, sania-i la inregistrat, taxa auto s-a triplat, renii banca i-a luat ca leasingu-i neachitat si s-a dus la magazin sa ia cadouri din plin si aici s-a incurcat ca VISA n-au acceptat; sarbatori fericite si un mos bogat ;)

Link to comment

Cu ocazia Crăciunului cu sufletul curat la ceasul sărbătoririi Lui, celui care ne-a mântuit, vă dorim putere să treceţi peste greutăţile vieţii, iubire, sănătate, prosperitate, înţelegere, toleranţă, împăcare, curaj şi înţelepciune, iară anul care vine să v-aducă numai bine, realizări spirituale, materiale, profesionale şi tot ce va doriţi alături de cei dragi ! LA MULŢI ANI !

CRACIUN FERICIT ! :emo-yessir:

Link to comment

Ho ho ho ce basca mea,

Vreau sa va urez ceva

Un Craciun cu bucurie

Fara Basescu, se stie.

Un craciun plin de noroc,

Fara griji si fara Boc.

Si la anu sa dispara,

Marea criza financiara.

Si sa aveti spor la bani,

Asha cum aveti la dusmani.

HO HO HO

^_^Merry christmas everyone! ^_^

Edited by nicuno1
  • Upvote 3
Link to comment

Tin pe aceasta cale sa urez tuturor politistilor si familiilor acestora un Craciun fericit,un 2011 plin de sperante dar si de impliniri si multa,multa sanatate.

Sa ne auzim intr-un an mai bun,cu ganduri mai bune si "SALARII MARITE"

LA MULTI ANI!

Link to comment
  • Member

Fie ca linistea si bucuria sufleteasca sa va impodobesca Sfanta Sarbatoare a nasterii Domnului!Sa aveti parte de un Craciun Magic si de un An Nou plin de bucurii alaturi de cei dragi!

Link to comment
  • Moderator

Craciun necrizat,

Brad belsugat,

Ministru ciudat,

Pe site a postat,

Un proiect minunat,

Sa plece urgent,

La komandament,

Politistii multi,

Ascunsi printre struti,

Jandarmi nesimtiti,

Pompieri necaliti!

Intra pe www.mai,gov.ro , transparenta decizionala, e jale!

Link to comment

E usor sa trimiti ganduri bune celor dragi. E greu sa alegi cuvintele potrivite, dar e frumos sa ai prieteni carora sa le urezi din tot sufletul "La multi ani", "Craciun fericit"! :D

Link to comment

La muti ani colegi forumisti si fie ca atat Spiritul Craciunului cat si Noul An sa ne gaseasca mai buni, nu numai profesional cat mai ales uman. Nu doresc sa amestec urarile de bine cu politica dar tare mi-ar fi placut ca in 2009 timpul sa se fi oprit peste tot la orele 21:00 (ora Romaniei) si astfel sa fi avut acum un presedinte numai al romanilor din acest loc (nu si al celor din strainatate).

Cu stima,

Cata

Link to comment

Urez tuturor un an nou cu sanatate,multe impliniri si bucurii! Multumesc CNP ca, dupa multe insistente, totusi a gasit o solutie de a da si copiilor politistilor detasati un mic cadou de Craciun. Multumesc si celor din SNPPC ca ne-au vorbit frumos si ne-au promis ca vom primi in acest an, pentru prima data in ultimii 5 ani, ceea ce au primit toti membrii sindicali, dar au uitat de detasati cu ocazia si acestor sarbatori. La multi ani si lor!

Link to comment

LA MULTI ANI! Fie ca noul an sa va aduca multa sanatate ca este mai buna decat toate,multa fericire in familie,multi bani sa va intretineti familiile si sanatatea,multe bucurii,sa fie un an cu multe impliniri pe toate planurile,sarbatori fericite alaturi de cei dragi ,sa ne auzim cu bine in noul an :emo-yessir:

Edited by ora86
Link to comment

2010 e pe duca ( din fericire !). Asa ca va urez sa intrati in 2011 sanatosi ,plini de optimism si sa aveti parte doar de impliniri !

La multi ani !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.