Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebari despre admitere 2014

Mergi la răspuns Răspuns oferit de drAGO5,

Postare recomandată

Publicat

Eu am sustinut examenul psihologic ieri(18 iunie) si mi s-a spus ca saptamana viitoare, cel mai probabil, joi sau vineri, vom afla rezultatele. O sa ii sune doar pe cei inapti...asta este procedeul in jud. Maramures

• Membru
Publicat

De Galati stie cineva ceva? ^_^ Am sunat saptamana trecuta mi s-a zis sa sun marti, am sunat marti si mi s-a zis sa sun saptamana viitoare :))

Vezi ca s-a afisat pe siteul IPJ-ului.

• Membru
Publicat

Desigur georgya, nu au fost probleme :) .

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

De Septmiu Muresan, Cluj, nu zice nimic :(. Ce-i drept cred ca-s singura de pe judet care s-a inscris pentru Cluj, probabil de-asta nu au mai scris separat :)) 

Modificat de BiancaD
Publicat (modificat)

rabdare, pana in 23 apar rezultatele :) pentru Academie

Modificat de Mircea93
  • Membru
Publicat

Da așa-i.Odihna e cea mai importantă având în vedere că vei susține teste de atenție și perspicacitate.Baftă!

Publicat

Examinatorul, el a spus ca pana in 23 o sa avem rezultatele, pentru cei din Cluj .

• Membru
Publicat

La noi a durat 5 ore si 30 de minute..ultimele minute fiind alocate completării cererii de înscriere respectiv declarației de luare la cunoștiință a condițiilor recrutării.

Publicat (modificat)

in Cluj au venit rezultatele ! am luat psihologicul, ne vedem la Bucuresti  :D

Modificat de Mircea93
Publicat (modificat)

Felicitări ! Când ai dat ? Toți din tabel sunt pentru Academie ?

Modificat de bimd
Publicat

Buna seara,imi poate spune cineva exact toate analizele care se fac pentru intocmirea fisei medicale si in ce consta contravizita medicala pas cu pas ? :)

Publicat

Eu am fost acum doua saptamani sa completez fisa aceea de inscriere pt scoala de politie campina! Din cate am inteles acolo a fost o serie care a sustinut examenul psihologic si mai urmeaza o serie parca prin august. Aceasta e nelamurirea mea,cand se va mai sustine o noua verificare psihologica? Si vom fi sunati de ei ca sa fim anuntati de data susinerii examinarii?

Publicat (modificat)

evident, ia-ti o zi libera  inainte de examen, si relaxeazate ! nu e asa greu, trebuie doar sa fi atent . in lista sunt amestecati, si de la Academie si de scoala de agenti Septimiu Muresan.  Eu am dat in data de  3

Modificat de Mircea93
Publicat (modificat)

Examenul psihologic preceda examenul medical? :hmmmt:

Modificat de Hypnos
  • Membru
Publicat

Nu e o ordine intre psihologic si medical.Testarea psihologica poate preceda concluzionarea fisei medicale.Bafta!

Publicat

Nu e o ordine intre psihologic si medical.Testarea psihologica poate preceda concluzionarea fisei medicale.Bafta!

Multumesc Bogdan. Bafta si tie!

Publicat

Nu pot spune că am fost odihnit , dar trebuie să fii atent . Nu am avut emoții și am fost atent .

Publicat

Nu pot spune că am fost odihnit , dar trebuie să fii atent . Nu am avut emoții și am fost atent .

Am inteles ca trebuie sa fii sincer in raspunsurile date nu? La intrebari de genul daca ai furat ceva vreodata ce raspuns dai?:D In vacanta la bunci pradam ciresii vecinilor :pfft:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.