Skip to content

Întrebari despre admitere 2014

Featured Replies

Solved by drAGO5

Eu am sustinut examenul psihologic ieri(18 iunie) si mi s-a spus ca saptamana viitoare, cel mai probabil, joi sau vineri, vom afla rezultatele. O sa ii sune doar pe cei inapti...asta este procedeul in jud. Maramures

• Replies 863
  • Views 160.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• După umila mea părere, acele locuri pentru minorităţi nici nu ar trebui să existe. Acolo este vorba despre o discriminare clară pentru cetăţenii români. Intrarea trebuie să se facă exclusiv şi numai î

• claudiaolaru
    claudiaolaru

Buna. Poate cineva sa puna linkul pagini conform caruia sunt 500 locuri la Campina ?? Va rog !!

• nu l-au descoperit pe dragul nostru popa rutierist ca n-are permis...crezi ca-si vor bate capu cu niste elevi?

Posted Images

• Membru

De Galati stie cineva ceva? ^_^ Am sunat saptamana trecuta mi s-a zis sa sun marti, am sunat marti si mi s-a zis sa sun saptamana viitoare :))

Vezi ca s-a afisat pe siteul IPJ-ului.

• Membru

Desigur georgya, nu au fost probleme :) .

De Septmiu Muresan, Cluj, nu zice nimic :(. Ce-i drept cred ca-s singura de pe judet care s-a inscris pentru Cluj, probabil de-asta nu au mai scris separat :)) 

Edited by BiancaD

rabdare, pana in 23 apar rezultatele :) pentru Academie

Edited by Mircea93

Unde scrie ca trebuie sa apara pana pe 23 rezultatele?

Cei care ati dat pshiho trebuie sa fii odihnit asa-i?

• Membru

Da așa-i.Odihna e cea mai importantă având în vedere că vei susține teste de atenție și perspicacitate.Baftă!

Examinatorul, el a spus ca pana in 23 o sa avem rezultatele, pentru cei din Cluj .

Ati primit ceva rezultate ?

Nu .. Câte ore a durat la voi testarea ?

Edited by bimd

• Membru

La noi a durat 5 ore si 30 de minute..ultimele minute fiind alocate completării cererii de înscriere respectiv declarației de luare la cunoștiință a condițiilor recrutării.

in Cluj au venit rezultatele ! am luat psihologicul, ne vedem la Bucuresti  :D

Edited by Mircea93

Ai fost odihnit mircea?

Felicitări ! Când ai dat ? Toți din tabel sunt pentru Academie ?

Edited by bimd

Buna seara,imi poate spune cineva exact toate analizele care se fac pentru intocmirea fisei medicale si in ce consta contravizita medicala pas cu pas ? :)

Eu am fost acum doua saptamani sa completez fisa aceea de inscriere pt scoala de politie campina! Din cate am inteles acolo a fost o serie care a sustinut examenul psihologic si mai urmeaza o serie parca prin august. Aceasta e nelamurirea mea,cand se va mai sustine o noua verificare psihologica? Si vom fi sunati de ei ca sa fim anuntati de data susinerii examinarii?

evident, ia-ti o zi libera  inainte de examen, si relaxeazate ! nu e asa greu, trebuie doar sa fi atent . in lista sunt amestecati, si de la Academie si de scoala de agenti Septimiu Muresan.  Eu am dat in data de  3

Edited by Mircea93

Examenul psihologic preceda examenul medical? :hmmmt:

Edited by Hypnos

Am trecut și eu de examenul psihologic .. Baftă la toți !

• Membru

Nu e o ordine intre psihologic si medical.Testarea psihologica poate preceda concluzionarea fisei medicale.Bafta!

Bimd ai fost super odihnit banuiesc

Nu e o ordine intre psihologic si medical.Testarea psihologica poate preceda concluzionarea fisei medicale.Bafta!

Multumesc Bogdan. Bafta si tie!

Nu pot spune că am fost odihnit , dar trebuie să fii atent . Nu am avut emoții și am fost atent .

Nu pot spune că am fost odihnit , dar trebuie să fii atent . Nu am avut emoții și am fost atent .

Am inteles ca trebuie sa fii sincer in raspunsurile date nu? La intrebari de genul daca ai furat ceva vreodata ce raspuns dai?:D In vacanta la bunci pradam ciresii vecinilor :pfft: