Skip to content

Întrebari despre admitere 2014

Featured Replies

Solved by drAGO5

daca acum sunt la buget in primul an si ma las de facultate acum cand nu s-a terminat inca anul, tot nu pot sa dau la Academie?

• Replies 863
  • Views 160.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• După umila mea părere, acele locuri pentru minorităţi nici nu ar trebui să existe. Acolo este vorba despre o discriminare clară pentru cetăţenii români. Intrarea trebuie să se facă exclusiv şi numai î

• claudiaolaru
    claudiaolaru

Buna. Poate cineva sa puna linkul pagini conform caruia sunt 500 locuri la Campina ?? Va rog !!

• nu l-au descoperit pe dragul nostru popa rutierist ca n-are permis...crezi ca-si vor bate capu cu niste elevi?

Posted Images

Tot nu poți .

cat v-a costat fisa medicala? ati facut-o la spitalul militar sau in alta parte??

• Membru

Pe mine m-a costat 350 lei si am facut-o la spitalul militar.

Edited by BGeorge

288 lei, spitalul militar

300 RON , Spitalul Militar

Edited by bimd

declaratia de confirmare a cunoasterii si a acceptarii condiilor de recrutare, trebuie legalizata la un birou notarial?

Dacă te-ai înscris , ai completat deja .. bănuiesc .

Edited by bimd

• Membru

Eu nu am completat o asemenea declaratie.Poate cineva sa imi dea niste detalii?

• Membru

Cand mergi sa te inscrii completezi o cerere de inscriere, dar la dosar iti mai trebuie o declaratie ca esti de acord si indeplinesti conditiile de recrutare. 

Model de declaratie: http://bh.politiaromana.ro/htmls/incadrari/2014/declaratie.pdf

Salut la toata lumea , azi am fost si eu sa ma inscriu la Resurse umane ( sunt din B ) , mi-a "luat" inaltimea si greutatea , 185 cu 77 , si mi-a dat o adeverinta sa merg la medicul de familie sa imi scrie pe verso daca sunt sau nu in evidenta cu ceva , boli etc  , si apoi sa merg la policlinica sa-mi fac toate fisele , intrebarea mea , toate drumurile prin cabinetele doctorilor , costa ceva ? le fac la ei , la Kretulescu.

Ps:  pt Campina am optat.

Edited by sorinpuscarciuc

Nu mai pot modifica , am fost si la medic ,de maine incepem foiala.

Da,costa.Ai o singura fisa medicala,eu mi-am facut-o cu 450 lei,la o policlinica din Vaslui.Depinde unde o faci,poate sa fie si mai mult si mai putin,daca te uiti mai sus la celelalte postari,pe unii  i-au ajuns 300-350 lei.Succes!:)

Multumesc , maine cand ma duc cu adeverinta o intreb pe doamna de acolo la cati bani sa ma astept sa dau , la cat crede dansa gen , la mine e jale cu banii .

• Membru

Mersi George.Inseamna ca o voi completa dupa concluzionarea fisei medicale.

Buna seara. Sunt viitoare candidata pentru Scoala de Agenti de Poltie si as avea si eu o intrebare : Din regulament nu am inteles foarte bine daca este vre-o problema faptul ca acum 1 luna de zile m-am inscris intr-un partid politic (la insistentele unei prietene) 

• Membru

Da, este problema. Nu iti va fi acceptat dosarul de candidat daca esti membra a vreunui partid politic. Te sfatuiesc sa renunti la apartenenta in partid daca vrei sa devii politist.

In ceea ce priveste orele/zilele de practica facute pe parcursul celor doi ani, este obligatoriu sa fie facute in orasul in care locuim? 

Edited by BiancaD

• Membru

Din cate stiu eu, practica se face la Inspectoratul Judetean de Politie care te-a recrutat, respectiv in una dintre subunitatile sale teritoriale. 

Multumesc Cristi! Voi renunta cu siguranta chiar maine voi trece la sediu sa rezolv problema, nu mi-am dorit sa fac parte dar dintr-o conjuctura s-a ajuns aici la rugamintile unei prietene. Si as mai avea inca o intrebare daca este cineva din Dolj si stie cand are loc testarea psihologica l-as ruga sa imi spuna si mie.

Imi permit sa-ti raspund eu Denisa.Din cate stiu ( sper sa nu gresesc) vei fi anuntata telefonic de catre IJP cand vei sustine examenul psihologic.Este in functie de data la care ai inceput dosarul.Sunt mai multe zile in care se sustine.  Eu, de exemplu, merg marti. :) 

P.S. Multumesc frumos de raspuns,Cristi.

• Membru

Nu va bazati pe telefoanele primite de la IPJ. Vedeti ca s-ar putea sa afiseze la avizierul lor data examinarii psihologice. Nu va lasati pe o ureche si interesati-va, e vorba de viitorul vostru.:) Succes!

• Membru

In ceea ce priveste orele/zilele de practica facute pe parcursul celor doi ani, este obligatoriu sa fie facute in orasul in care locuim? 

In Academia de Politie poti face practica in cadrul oricarui IPJ doresti din tara asta atat timpt cat iti asiguri cazare, masa si cheltuieli pe cont propriu.

Am avut colegi care au efectuat stagiul la mare (in luna iulie) sau la munte (in februarie).

BiancaD, cati candidati sunteti din Galati anul acesta?

In Academia de Politie poti face practica in cadrul oricarui IPJ doresti din tara asta atat timpt cat iti asiguri cazare, masa si cheltuieli pe cont propriu.

Am avut colegi care au efectuat stagiul la mare (in luna iulie) sau la munte (in februarie).

BiancaD, cati candidati sunteti din Galati anul acesta?

Nu stiu cati sunt Alex, insa cand am fost eu luna trecuta sa-mi incep dosarul, eram prima pentru Cluj. Cei mai multi merg la Campina, dincolo merg cei din Vest in mare parte .  O sa vad saptamana asta cati vin la psihologic, sa-mi fac o idee cum sta treaba. :)

P.S. Multumesc de raspuns.

Edited by BiancaD

• Membru

Nu iti face idee la psihologic, concentreaza-te sa iti obtii locul tau acolo. Nu conteaza cati sunteti pe locul respectiv, conteaza ca intra cei mai bine pregatiti. Plus ca la psihologic pica peste jumatate dintre candidati de fiecare data.:)