Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebari despre admitere 2014

Mergi la răspuns Răspuns oferit de drAGO5,

Postare recomandată

Publicat

Cautati-va parteneri. Eventual pana in ultima saptamana inainte de admitere. Dupa care, puteti incepe sa va antrenati. 

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Buna asta Antoniev :)) .Daca chiar doriti sa alergati cu cineva nu cred ca nu aveti vreun prieten sau vreo ruda,cineva care sa vina sa alerge doar asa de placere.Nu trebuie neaparat sa se pregateasca pentru politie.

Publicat

Salutare probabil viitori colegi :)) daca tot vreti sa optati pentru scoala de agenți va recomand(din proprie experienta) scoala Septimiu Muresan Cluj!condițiile sunt net superioare celor de la campina plus ca sunt profesori mult mai buni si cu o mebtalitate sa zica asa ,,mai la zi" in comparatie cu campina.nu va inselati de numărul locuri...anul trecut a fost mai mare concurenta la campina(s-a intrat cu medie mai mare) bafta si atenție la sport!

Salutare probabil viitori colegi :)) daca tot vreti sa optati pentru scoala de agenți va recomand(din proprie experienta) scoala Septimiu Muresan Cluj!condițiile sunt net superioare celor de la campina plus ca sunt profesori mult mai buni si cu o mebtalitate sa zica asa ,,mai la zi" in comparatie cu campina.nu va inselati de numărul locuri...anul trecut a fost mai mare concurenta la campina(s-a intrat cu medie mai mare) bafta si atenție la sport!

• Displace 3
Publicat (modificat)

TomaFlorian, recunosc ca nu prea ma pricep la emoticoane.

De ce te-a umflat rasul nu stiu......in rest recomandarea s-ar putea chiar sa aiba efect.

Cei care intra aici incearca sa gaseasca informatii in referire la adimiterea in scolile de agenti.

Probabil viitori colegi...asa si?

Modificat de Elvis
  • Apreciez 2
Publicat

Antoniev, ironia nu e tot timpul semn de inteligenta cum spun unii :pfft:. Energia emanata de persoane ce converg spre acelasi scop este foarte mare, daca tu esti mai solitar si te simti mai bine asa pregatindu-te, e foarte bine, nu inseamna ca toti sunt ca tine. Numai de bine in rest :good:

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Deci asta era secretul rezistentei,energia emanata de altii ..bine de stiut.

• Displace 1
Publicat

Inveti lucruri noi Bogdane :naughty:

Suntem aici sa ne ajutam/informam...diversitatea de orice fel ar fi ea, practici/metode de pregatire individuala ar trebui acceptata de posesorii unui intelect matur cum sunt cei de pe acest respectabil forum. Am fi tare plictisitori daca am fi toti la fel :clip:

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Aici nu te contrazic.In cazul asta spor la alergat ,cu sau fara companioni  :clip:

Publicat

Salutare tuturor.

Proble sportive la  " Scoala de Agenti "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca. Se vor sustine pe pista de alergat al scoli sau pe pista din Parcul Babes ?.

Publicat (modificat)

Buna ziua,

Am o nelamurire legata de : să aibă vârsta de până la 27 de ani

eu anul in curs 2014 mai exact in octombrie fac acesti ani 27.

si nu stiu exact daca ma incadrez.

cineva care stie poate sa ma lamureasca?

va multumesc.

Modificat de Dumitza
Publicat

Te incadrezi. Faci varsta dupa ce se termina examenul...

Publicat

Am citit si eu cate ceva din acest topic si am ramas surprins de aberatiile catorva...(Nu credeti pe ori si cine pentru ca nu aveti cine stie ce de castigat , tot ce trebuie stiut se afla in regulament, asa ca, pentru cei care inca nu l-au citit ,ar putea trece peste el).

Eu am picat in 2013 la Campina (am facut cu 6 puncte mai putin decat limita).

Voi incerca si anul asta si trag cat pot pentru a intra !

Nu e usor deloc , va urez succes tuturor !

Publicat

Si eu am picat anul trecut tot la campina. la fel fara 6 puncte :). e ultima sansa pentru mine ca in octombrie fac 27 . bafta!!

Publicat

Daca sunt respins la academie, cu dosarul respectiv pot merge la orice scoala de agenti din tara?

Publicat

Nu mai stiu exact , dar din cate imi aduc aminte , dosarul era valabil si pentru scolile de agenti de politie !

Publicat

Imi cer scuze anticipat in cazul in care intrebarea mea a mai fost pusa inainte, dar as vrea o lamurire cat mai clara daca se poate... Daca ai platfus, nu treci de vizita medicala indiferent de stadiul lui  (adica incipient sau avansat) ?

Publicat

Eu am fost informat ca indiferent de stadiu, platfusul e tot platfus si esti declarat "inapt" la vizita medicala.

• Apreciez 2
Publicat

Si nici macar derogari nu se pot face la capitolul asta? Eu una am fost asigurata de ortoped ca nu are de ce sa fie o problema, din moment ce nu ma impiedica la alergat sau la efort, nu am dureri si asa mai departe..

• Membru
Publicat

Derogari nu se mai dau sub nici o forma din cate stiu.Nu conteaza ca te impiedica sau nu ,este o afectiune care este incompatibila cu statutul de apt din punct de vedere medical(conform baremelor MAI).

Publicat

Auzisem ca ar fi posibil sa obtin derogare la vizita, adica sa se intruneasca o Comisie si sa o accepte pe loc.. Mi-a spus o cunostinta ceva de genul, dar nu am prea inteles ce si cum..

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.