Skip to content

Întrebari despre admitere 2014

Featured Replies

Solved by drAGO5

• Moderator

Esti tânăr/ă, esti încă în crestere. Iar sportul te poate ajuta foarte mult.

• Replies 863
  • Views 160.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• După umila mea părere, acele locuri pentru minorităţi nici nu ar trebui să existe. Acolo este vorba despre o discriminare clară pentru cetăţenii români. Intrarea trebuie să se facă exclusiv şi numai î

• claudiaolaru
    claudiaolaru

Buna. Poate cineva sa puna linkul pagini conform caruia sunt 500 locuri la Campina ?? Va rog !!

• nu l-au descoperit pe dragul nostru popa rutierist ca n-are permis...crezi ca-si vor bate capu cu niste elevi?

Posted Images

Salutare tuturor. Ma numesc Cristi si as vrea si eu sa devin politist : D

Nu ma atrage salariul ci din contra partea profesionala (respectul in societate )" poate prea multe seriale politiste dauneaza  :emo-box: "

As avea si eu niste intrebari legate de admitere.

Constitutia mea 1.83  /  86 kg durduliu cu masa "musculara", varsta 22 ani - Cluj

1. Probele sportive au ramas aceleasi , sa schimbat ceva ?.... se aud zvonuri - tractiuni , flotari...  :shock:  nu ca as avea o prob sa le fac ?

2. Alergarea 50 m - prob de rezistenta , alerg in jur de 40-60 min circa 12-14 km pe "BANDA"

dar am observat cand joc baschet obosesc in 30 min..  si nu alerg tot timpul ca pe banda...

Sa inlocuesc banda cu alergatul in parc ? sau sa le combin ?   :good: Care a fost modalitatea voastra de antrenament ?

3. Aruncarea mingi medicinale , jucand aprop. in fiecare zi baschet imi da un avantaj..  B-)

dar am observat si dezavantaje arunc cu o mana de 3 ori cu cat arunc cu 2 .. MINGE DE BASCHET nu medi !!

exercitile Umeri - Tricepes - Biceps ajuta...ironic ? sau doar imi i au tinte pe strada si exersez aruncarea   :))

Care a fost modalitatea voastra de antrenament ?

Optez pentru Scoala de Politie Septimiu Muresan Cluj 2014 

Orice sfat e bine primit Multumesc 

Edited by Criss77

Eu cand am mai zis ca alergatul pe banda nu-i la fel cu alergatul "original", au aruncat cu pietre in mine. Pentru mingea medicinala trebuie practica, si muschii umerilor si spatelui foarte bine dezvoltati.

ai dreptate .. e diferenta mare ...

Cum vati pregatit pntr proba de rezistenta ? eu am inceput de 2 luni sa alerg pe banda

Am reusit prima tura doar 5 min max pe banda pan am ajuns la 60 min - viteza 12-15 km/h?

Buna ziua,revin cu o intrebare,putin stupida,dar am nevoie de raspun.La vizita medicala cand iti masoara inaltimea,vei fi incaltat sau descaltat?intreb asta pentru ca incaltata sunt mai inalta,am 1,66-1,67 pe acolo.Va multumesc pentru ajutor

da ,eventual poti sa vii in tocuri :))

Georgy14, te măsoară descălţată. Fă tracţiuni şi mergi la înot sau la baschet. Mai ai timp să te pregăteşti până în 2015. Nu te descuraja şi încearcă dacă asta îţi doreşti. Multă baftă.

• Membru

Alergatul pe banda pe langa ca nu este foarte eficient mai si dauneaza genunchilor,cel putin in cazul meu.De asemenea timpul necesar pregatirii nu este la fel in cazul fiecaruia.Conteaza mult conditia fizica care o ai deja,constitutia fizica de asemenea e importanta.Exista persoane care pot fara antrenament sa scoata timpul dar in acelasi timp persoane care au nevoie de destule luni de zile ca sa se apropie de barem.Iti recomand sa incerci o simulare in conditii de examen pe stadion la 1000 m,cel putin sa stii la ce timp te incadrezi.Dupa ce te-ai antrenat o perioada de timp te-as sfatui sa incerci ce fac eu.La fiecare sfarsit de saptamana fac o simulare completa sa zic asa:)).Merg cu ghiozdanul cu mingea dupa mine pe stadion :)) ,simulez viteza ,stau vreo 10 -20 min,simulez rezistenta si in cele din urma aruncarea mingii medicinale(in conditii destul de apropiate a ceea ce va fi acolo),chiar daca evident nu este acelasi grad de stres si emotii.

Edited by bogdancrrn

Iti multumesc din suflet pentru ajutor,o sa ma apuc de tractiuni,si inot.Sper sa reusesc sa ajung la 1,65 cm,imi doresc foarte mult sa profesez aceasta meserie,mi-ar parea rau sa nu fiu acceptata pentru cativa mm :(

Edited by Georgy14

• Membru

Pana in 2015 ai tot timpul pentru acei cativa milimetri.Iti voi trimite un videoclip cu exercitii de stretching care te pot ajuta sa te mai inalti putin.

Da ,trimite-mi te rog frumos,e-mailul meu e [cenzurat] .Iti multumesc pentru ajutor!!

Edited by Catalin
Eliminare adresă de mail

• Membru

Ti-am trimis mesaj pe forum.Ai face bine sa nu iti mai afisezi date de contact pe forumuri  :clip:

Nu am stiut ca se poate trimite pe forum,Iti multumesc mult!Pot sterge raspunsul meu in care mi-am scrie e-mailul?

• Membru

Nu imi sta in putinta.Rog un moderator daca se poate sa ii cenzureze adresa.

E cineva pentru admitere 2014 din cluj ?

Da

Caut pe cinva sau o gasca din cluj , care vor sa dea admitere la scoala de politie Septimiu Muresan 2014 !! , cu care sa ma pregatesc la probele fizice 

Singur e Boring , treb sa ma cronometrez  singur.. bla... bla...  si cum zic eu si alti o secunda conteaza  :emo-box:

Salut!am vorbit azi cu o prietena care a luat legatura cu o secretara de la Scoala de Agenti de Politie "Vasile Lascar" din Campina pentru a afla mai multe detalii  despre admiterea de anul acesta si mi-a atras atentia din ce mi-a spus un singur lucru:-taxa lunara pentru camin: 900 RON

-taxa lunara pentru masa(cantina) 300 RON;

Existau aceste taxe sau au fost impuse de anul acesta?  

Cred ca glumesti! Tu chiar ai pus botul, cum s-ar spune, la vorbele astea? :)) Iti imaginezi ce sume ies cand tragi linie si-aduni la sfarsit de an scolar? O fi saracie printre institutiile din Romania, dar nici in halul asta, sa se ceara sume la fel de mari ca o chirie in Bucuresti. E o aberatie maxima ce ti-a zis prietena ta.

In cadrul scolilor de politie si al Academiei de Politie nu se plateste contravaloarea caminului si a meselor zilnice. Vor fi achitate prin contributiile din cei 10 ani de contract.

Nu cred că a zis cineva din şcoală aşa ceva. Dacă nu aveţi informaţii sigure, legate de admitere nu mai postaţi fabulaţii pentru că mulţi urmărim topicul cu interes şi e păcat să se "încarce" cu aiureli.

esty din cluj ? te pregatesti pntr admitere la politie ?

Da , eu sunt pentru admitere 2014 la Cluj .

Te pregatesti intens ? ma gandeam sa mai caut 2-3 insi sa iesim la alergat :))  e nasol cand te pregatesti singur ( doar sport )

Edited by Criss77

E cineva din Suceava? E frumos sa ai o "gasca" cu care sa te pregatesti pentru probele sportive. :pfft: