Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebari despre admitere 2014

Mergi la răspuns Răspuns oferit de drAGO5,

Postare recomandată

Publicat

Salut! am terminat facultatea de marketing la taxa toti cei 3 ani,nu as avea nicio problema la inscriere,nu?

Alta intrebare ar fi:  eu m-am decis cam de acum o saptamana sa ma inscriu pt admitere la academia de politie si as vrea sa optez pentru cea de 3 ani "Ordine si siguranta publica" ,daca ma apuc de invatat serios de saptamana viitoare ar fi timp sa asimilez toata materia ?sanse reale ar fi sa intru ?

Anul trecut au fost dupa probele eliminatorii 3/loc din cate am citit mai sus ,nu?in admiterea aceasta sunt mai multe locuri la "Ordine si siguranta publica" decat anul trecut?testul psihologic nu se mai da ,nu ? 

Publicat

Depinde de cate cunostinte ai in momentul asta dar teoretic e foarte foarte greu sa asimilezi toata materia in 3 luni.

Publicat

Anul acesta sunt 255 locuri la OSP (anul trecut 175). Testarea psihologica se da in continuare!

Publicat

Daca tu consideri ca poti invata materia in timpul ramas si te poti pregati si de sportiv, incearca anul asta. Daca nu, asteapta un an.

Publicat

Pot sa dau examenu' la Academie, iar in caz de esec sa dau si la Scoala de Agenti de la Cluj in acelasi an? 

Publicat

Care si unde v-ati mai prezentat la IPJ? Eu merg luni, poate reusesc intr-un final sa primesc un raspuns pozitiv legat de inceperea recrutarilor in Prahova.

• Membru
Publicat

Zilele acestea urmează să duc fișa medicală pentru a fi declarat apt și apoi cu puțin noroc aștept psihologicul.(Caraș-Severin)

Publicat (modificat)

Din pacate, da. Sper inca sa fi inteles eu gresit.

Modificat de Antoniev
Publicat

Eu ma duc pe la sfarsitul lunii sa ma inscriu . Asa am fost si anul trecut :)

Publicat

Si eu ma duc luna asta.

Bafta tuturor si sper sa fim colegi la Campina. :emo-yessir:

Publicat (modificat)

1,65 barbatii si 1,60 femeile

Modificat de victor94
Publicat

Anul 2013-2014 a fost primul meu an de facultate si am studiat la buget facultatea x. Acum vreau sa renunt la facultatea x si sa dau la alta facultate anul acesta la care voi intra tot la buget, mai exact in 30 iulie trebuie sa-mi confirm locul. Intrebarile sunt: mai pot sa dau la Academie ? ce ar trebui sa fac ca sa pot da la Academie anul asta? 

Publicat

Odata ce ai studiat la alta facultate pe un loc bugetat nu mai poti participa la concursul de admitere pt Academie.

Publicat

V-as ruga sa-mi spuneti unde pot gasi faptul ca odata ce am studiat doi pe un loc bugetat nu pot participa la concursul de admitere pentru Academie.Am citit regulamentul pentru admitere si acolo este mentionat ca trebuie depusa la dosar o adeverinta de la facultatea unde sunt studentă si o declaratie autentificata privind faptul ca am urmat doi am in regim bugetat.

Publicat

Eu de exemplu am cautat pe site-ul IPJ Sibiu si scrie asa: declarație notarială din care să rezulte că nu au mai beneficiat de finanțare de la buget pentru 

un program de studii universitare de licență ( ciclu complet de studii sau o perioadă de studii), cu 
excepția absolvenților învățământului liceal, promoția 2014. Apoi m-am gandit sa intru pe IPJ Craiova si acolo nu am gasit nimic care sa specifice acest lucru. Dupa aceea mi-am amintit de povestile unor prieteni care au fost in situatia asta si mi-au spus ca daca nu te intreaba, tu nu zici nimic si "poate" scapi.
  • Displace 1
Publicat

Au fost dati afara cei care au declarat ca nu au beneficiat de subventie bugetata,si au fost descoperiti ca au facut 1/2/3 la buget?sau nici macar n-au fost descoperiti?

Publicat

nu l-au descoperit pe dragul nostru popa rutierist ca n-are permis...crezi ca-si vor bate capu cu niste elevi?

• Apreciez 2
  • Displace 8
Publicat

Nu scrie pe site-ul IPJ-urilor, ci pe site-ul Academiei, mai precis in Regulamentul de admitere.

Publicat (modificat)

Yee, fentam legea ca sa putem sa o aparam mai tarziu. Ce de oameni, mon cher.

Modificat de Antoniev
  • Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.