Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebari despre admitere 2014

Mergi la răspuns Răspuns oferit de drAGO5,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,sunt nou pe aici dar am o intrebare la voi cei care isi incearca a doua oara norocul la admitere la una din scolile de agenti in afara faptului ca trebuie sa faca o alta fisa medicala mai sunt valabile autobiografia cazieru si celelalte minuni?si inca ceva daca am luat o amenda la ratuc si o platesc poate sa imi afecteze cazieru sa numai pot participa ca am luat o amenda?mentionez ca nu am mai luat amenzi.

Publicat (modificat)

Nu poate să-ți afecteze cazierul , legat de autobiografie , nu are de ce să nu fie bună , eventual faci alta și mai scri ceva în plus dacă ți s-a întâmplat ceva ce trebuie scris și pui altă dată . Legat de caracterizare acolo cred că poate rămâne la fel ( în cazul meu o refac cu altă dată ) , mergi la școală/serviciu/facultate să îți pună altă dată în cazul în care ai mai susținut vreo admitere . Cazierul e valabil 6 luni iar fișa medicală trebuie făcută din nou , îți dai seama că într-un an pot apărea probleme , nu ?

Modificat de admitere14
Publicat (modificat)

CIne poate sa-mi dea  cateva teste la istorie, engleza ,romana ? Multumesc.

Modificat de Mircea93
  • Membru activ
Publicat (modificat)

Daaa. Nu se va mai sustine admiterea. Am auzit pe surse ca nu vor mai fi fonduri pt examen fiindca trebuie sa aleaga un nou rector, iar cel care este in carti am inteles ca nu va mai fi de acord cu admitere anul acesta tocmai pt ca nu mai sunt bani.

A mai intrebat cineva daca schimbarea ministrul de interne va afecta admiterea la Academie. Din pacate, la ceea ce asistam azi e doar o reactie in lant. Acum o saptamana ministrul de interne, azi rectorul. Nu se stie unde se va ajunge. Vor fi surprize mari anul acesta.

Modificat de Ben
Publicat

Mircea, ai incercat sa cauti pe Google? O sa gasesti o multime de grile pe care sa le rezolvi, incepand cu cele care s-au dat in anii anteriori la admitere.

• Moderator
Publicat

Şi eu am auzit ceva de genul: "că te iau de pe stradă şi te bagă-n ... academie" deci tot ce va trebui să faceţi este să vă plimbaţi pe aleea aia de diminieaţa până seara astfel încât să vă nimeriţi în zonă când ies ei să ia cu japca trecătorii şi să-i bage-n academie. 

• Membru
Publicat

Ben,ma refeream ca regulamentul anul acesta a aparut cam devreme.Si chiar nu stiu la ce sa ma astept.De invatat normal ca invat,dar sunt cel putin curios de concurenta de anul acesta si care vor fi probele sportive.Ramane de vazut..

• Membru
Publicat

Nu influenteaza absolut cu nimic schimbarea rectorului academiei.

• Apreciez 1
Publicat

Mai puține decât anul trecut la Academie și Cluj și mai multe la Câmpina , baftă tuturor și spor la învățat .

Publicat (modificat)

Eu calculasem totalul de locuri pentru învățământ cu frecvență .

Anul trecut erau 175 osp - poliție , acum 255 osp dar nu știu dacă include și penitenciare , jandarmi , poliția de frontieră . Total 286 locuri anul trecut, iar anul acesta 255 , total sunt mai puține ,acum depine cum sunt repartizate .

Modificat de admitere14
Publicat

Pai din moment ce is propuse de IGPR ma gandesc ca sunt doar pentru politie. Nu sunt de IGPF ,IGJ sau MJ.

Publicat

Ce am postat mai sus, sunt locuri doar pentru politie. In plus, mai sunt 40 la IGPF, 40 la IGJR, 35 la IGSU si 20 Arhivistica - pentru Academie frecventa.

Pentru frecventa redusa mai sunt 5 locuir la frontiera si 5 la jandarmi

La scolile pentru agenti, la fel locurile sunt pentru politie. In plus mai sunt 50 locuri pentru IGPF, 250 pentru jandarmi(125 la Dragasani si 125 la Falticeni), iar pentru IGSU - 125 la Boldesti

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Da,cam tot timpul s-au aprobat.

Locuri sunt suficiente.Spor tuturor la invatat si alergat!

Publicat

Foarte bine , acum depinde doar de noi ( cei care avem admiterea ) . Spor la învățat tuturor .

Publicat

MULTUMESC FRUMOS PENTRU PRECIZARI! 500 DE LOCURI PENTRU CAMPINA SUNA BINISOR. :D

CRED CA VOR  FI ACELEASI PROBE(SPORTIVE) SI PENTRU CAMPINA, IAR FAPTUL CA VOR FI MAI MULTE LOCURI, FACE CA SANSELE DE A INTRA SA FIE CEVA MAI MARI...

INCA NU AM INCEPUT PREGATIREA PENTRU SPORT, UNDEVA PE LA JUMATATEA LUI MARTIE AM DE GAND SA INCEP, DAR NU IMI FAC PROBLEME PREA MARI :D

DESPRE PROBA SCRISA....CAM ATAT DE ZIS: BURTA PE CARTE!! LA ULTIMUL TEST FACUT AM OBTINUT 67 DE PUNCTE,IAR MEDIA AR FI PE UNDEVA PE LA VREO 60-63 DE PUNCTE.

SALUTARE, NE VEDEM LA CAMPINA!!

post-12860-0-39946400-1392603557_thumb.j

• Displace 6

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.