Skip to content

Smecher pus la punct de Politie

Featured Replies

Asa-i Kayne pt art 272 cp,tipul detine un salon de masaj erotic in tm si din cate am citit prin presa locala este bun amic cu ceva politicieni.De cate ori are control este anuntat din timp,deci cred ca nu va pati mare lucru ,dar sigur va tine minte tavaleala iar pe viitor se va gandi de doua ori daca sa mai faca asa ceva sau nu.

• Replies 39
  • Views 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Un astfel de caz au avut si colegii de la Buzau. Vineri dimineaţă, un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, care acţiona pe bulevardul Unirii, a oprit pentru control o

• prietena cocalarului: Îmi daţi şi mie înregistrarea dvs.? martorul: Nu, nu ţi-o dau!! prietena cocalarului: Nu mi-o daţi?? martorul: Nu!    

• era mai frumos cu o secerare, incheietura data peste cap si apoi veneau catusele de la sine respect colegilor. au actionat f bine

• Membru

,tipul detine un salon de masaj erotic in tm

Aaaa, deci de aceea spunea "omul" ca politistul e platit de banii lui. Omul probabil cotizeaza cu impozite mari platite catre stat :))

Oare CAS, somaj pt prostituate .... pardon ... "kinetoterapeute" ... le vireaza in termenul legal? Dar impozitul pe profit ca sa poata sa-i dea peste nas meleteanului ca e platit din banii lui?

In alta ordine de idei, constat aceeasi superioritate a unor ardeleni/banateni, si pe forum, si pe youtube, fata de olteni.

Aceeasi chestie o aveam si eu fata de moldoveni, dar am terminat gradinita si mi-a trecut.

off topic, BEN, am avut ocazia de curand sa fac o excursie de 1400 km prin tara, majoritatea prin partea AIA... vreau sa spun ca dupa ce ai terminat cu IF, AG si restul regatului, zici ca ai trecut in alta tara... nu stiu cum naiba se intampla... 

Destul de binisor s-au chinuit un pic dar bine ca au avut initiativa,daca erau doi? :)

Edited by selen

• Moderator

Tu vrei patrule din 4? :D

Nu are nici un salon. Este papagalul care se certa cu Mihai Petre la Romanii au sau n-au talent...

Nici chiar :) Ma refeream la modul de actiune daca erau doi ce faceau? de cand sunt la OP mi am dat seama ca e necesara pregatirea fizica si anumite tehnici de autoaparare,nu sti niciodata cum reactioneaza cetateanul cand eram la SIF nu ma aflam in pericol la plimbatul hartiilor :) ar trebui sa se respecte ordinul cu cele 4 ore de pregatire saptamanal alocat in timpul programului

• Popular Post

Un astfel de caz au avut si colegii de la Buzau.

Vineri dimineaţă, un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, care acţiona pe bulevardul Unirii, a oprit pentru control o autoutilitară ce prezenta avarii similare celor produse în urma implicării într-un accident. Poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat de 35 de ani, din comuna Calvini, nu deţinea autorizaţie de reparaţie, motiv pentru care i-au întocmit proces verbal de contravenţie şi i-au reţinut permisul în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 30 de zile. În momentul în care i s-au adus la cunoştinţă măsurile legale ce urmează a fi luate împotriva lui, conducătorul auto a devenit recalcitrant, s-a manifestat violent şi a început să adreseze ameninţări poliţiştilor. Bărbatul a opus rezistenţă în momentul în care poliţiştii au procedat la imobilizarea lui, în ajutorul şoferului venind soţia acestuia, care a încercat să îi împiedice pe poliţişti să îşi îndeplinească obligaţiile de serviciu. Atât conducătorul auto, cât şi soţia lui au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, unde li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „sfidarea organelor judiciare”, respectiv „împiedicarea, sub orice formă, a organelor de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei”. Împotriva celor doi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

Respect!

• Moderator

cand eram la SIF nu ma aflam in pericol la plimbatul hartiilor

Nu erai in pericol probabil fiindca doar asta faceai si erai menajata de restul colectivului. Totusi exista riscul sa te oparesti cand dadea cafeaua in clocot :D

Probabil ca ai plecat de la SIF si nu ai aflat ca si acolo te poti intalni cu situatii delicate asemanatoare, cand actionezi in trafic impreuna cu Rutiera sau in razii cu OP si IC.

Edited by danpin

Am fost la zeci de actiuni stiti si voi de ce se fac majoritatea actiunilor sa nu vb mai multe aici ca ne ``aud`` toti :)

Edited by selen

• Moderator

stiti si voi de ce se fac majoritatea actiunilor

Chiar m-ai facut curios... De ce?

Am fost la zeci de actiuni stiti si voi de ce se fac majoritatea actiunilor sa nu vb mai multe aci ca ne ``aud`` toti :)

Cand eram la sif ne chemau sectile la actiuni in piete centre comerciale etc dar nu gaseam mai nimic decat ceva amenzi la l12,acum decand sunt in ``strada`` am aflat si eu cum se fac aceste actiuni sinteza era gata facut pana sa inceapa actiunea, hai nu ma fa sa zic mai multe :)

• Moderator

Cand erai la SIF puteai initia singura actiuni, documentate un pic inainte, daca voiai sa ai si rezultate.

Infractiunile pe economic rar le constati cu ocazia raziilor, depinde de noroc.

Daca doresti, iti explic pe privat ce trebuie sa urmaresti pe linie de investigarea fraudelor, chiar daca acum lucrezi la OP.

Succes!

• 2 weeks later...

Selen, daca erau 4, evaluau situatia, se facea raportul de forte si chemau sprijin. Tu fiind la OP ar fi trebuit sa stii lucrurile astea. Totusi, nu inteleg cum reusesti sa intri in polemici cu alti colegi de fiecare data cand postezi ceva:))