Jump to content
POLITISTI.ro

Smecher pus la punct de Politie

Postare recomandată

Publicat

Foarte captivant filmuletul. Isi merita soarta individul ala. Un pic din tupeul politistului imi trebuie si mie. :)

• Moderator
Publicat

prietena cocalarului: Îmi daţi şi mie înregistrarea dvs.?

martorul: Nu, nu ţi-o dau!!

prietena cocalaruluiNu mi-o daţi??

martorulNu!

:emo-yessir: 

• Apreciez 4
Publicat

era mai frumos cu o secerare, incheietura data peste cap si apoi veneau catusele de la sine

respect colegilor.

au actionat f bine

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat (modificat)

M-am umplut de nervi si de draci cand am vazut la minutul 05:48 cum cocalara aia de prietena sau ce dracului era,  vine la cei doi politisti, cu o atitudine ostentativa.

Bravo, politistilor, fiindca au avut atitudine, spirit, initiativa, au fost amandoi pe aceeasi lungime de unda si i-au aratat derbedeului ca inca mai exista lege in Romania si ca daca o incalci, intr-o prima faza, risti sa iei cunostinta cu "bordurile lui Videanu", pardon, cu procedeul de imobilizare si incatusare. Felicitari celor doi politisti. :good:

Modificat de McNally
Publicat

Ducere la sol, priza pe gat, incatusare. A luat putin asfalt in dinti ghertzoiul ala oparit :lol:

Publicat

Stati sa vedeti de acum discutii intre "analisti" despre "ce spune legea", despre aplicarea legii, despre stres, etc...oricum, felicitari colegilor  :emo-yessir:

Publicat

amenda, incatusat, pus cu botul pe labe, ce mai urmeaza?

intra si la ultraj, deranjarea linistii si ordinii publice?

o sa ma bucur enorm cand astfel de indivizi viziteaza arestul, chiar si preventin pt 29 de zile.

Publicat

Bravo, felicitări!  :emo-yessir:

Sper să vedem cît mai multe acțiuni din astea.

• Membru
Publicat

Felicitari colegilor !! Iar noi astia mai tineri avem numai de invatat de aici ! :)

Publicat

cel mai important lucru este sa va pastrati verticalitatea si sa nu ezitati sa folositi mijloacele legale pentru a aplica legea.... zic si eu... :) 

• Moderator
Publicat (modificat)

Au castigat respectul meu, al colegilor si al tuturor cetatenilor de buna-credinta din tara asta ! Felicitarile mele, dragi colegi ! Ati actionat cum trebuie sa actioneze fiecare politist in situatii d-astea.

Si stati linistiti, toata lumea o sa va sustina, cu atat mai mult legea.....poa' sa depuna dobitocul 100 de plangeri...tot NUP e :clip:   :good:

Respect....

Modificat de Rober7
Publicat

Cocalarului i s-a intocmit dosar penal la L61/1991 pentru impedicarea organelor si la art 56 parca din CP pentru injurii aduse Politistului.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Poate pt art. 272, ind. 1 din C.P.- Sfidarea organelor judiciare.

• Apreciez 1
Publicat

poate cristm fiind din Timisoara, de la locul faptei gen, o stii mai bine... :) 

asteptam mai multe detalii din "focul luptei"....  :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

BRAVO băieţii!!! Nu am cuvinte... BRAVO!!!

Iarăşi s-a găsit Mh-ul cu gura mare prin Tm.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.