Jump to content
POLITISTI.ro

Ce judet sa aleg la repartitie?

Postare recomandată

• Membru
Publicat

De ce ti-ai dori sa scapi de el?

Apropo, daca tu esti inca elev si vad ca ai acces in aria politistilor, de ce nu ii ajuti si pe ceilalti colegi ai tai ce au solicitat acces acolo?

pai doresc si eu acces daca el e acolo deja.. eu sunt la cls 140 la scms. Balaban ! :emo-yessir:

Publicat

mitica.....nici aici nu scapam de tine?...stai la tine in batatura in galati ca e mai bine pentru toti..in cazul in care nu prinzi loc in galati...gandeste-te la alta optiune...te saluta colegul tau tot din clasa 142.....ne vedem pe 2 la scoala:))

care esti ma sherifule? :))

Pentru ca sunt colegi de camera, mitica fiind seful in weekend :D

:)) auzi la el... colegi de camera... vlad sau cristi..... bai sa aduceti prajituri mah :))

pai doresc si eu acces daca el e acolo deja.. eu sunt la cls 140 la scms. Balaban ! :emo-yessir:

Balaban ...profu' meu preferat...si o zic pe bune..e prea smecher

Publicat

nu imi doresc sa scap de el in niciun mod...doar il tachinam putin..si in legatura cu sectiunea privata il ajutam cu cea mai mare placere daca imi solicita acest lucru.

Va salut cu respect!

Publicat

Balaban a ajuns Scms? Si mai umbla vorba prin targ ca nu are un c.__i? :ner:

Cred ca are 3

• Membru
Publicat

Balaban a ajuns Scms? Si mai umbla vorba prin targ ca nu are un c.__i? :ner:

Cred ca are 3

cred ca pana termin eu , o sa ajunga cms cu 4 "c..' :ner:

deci care ma ajuta sa am si eu acces la aria dedicata politistilor?

• Moderator
Publicat

bogdanel

Butonul Quote ("citat") ajuta in momentul in care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinand altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, in caz contrar acesta se va repeta in mod inutil.

• Membru
Publicat (modificat)

bogdanel

Butonul Quote ("citat") ajuta in momentul in care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinand altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, in caz contrar acesta se va repeta in mod inutil.

da..multumesc pentru sfat ! :emo-yessir:

stiu ce inseamna "Quote" ca am terminat Fac. de Litere , profil engleza-romana ! :good:

Modificat de bogdanel
  • Displace 2
Publicat

bogdanel am pus eu o vorba pentru tine ca sa intri in sectiunea privata...asteapt raspunsul de la administrator...

• Membru
Publicat

bogdanel am pus eu o vorba pentru tine ca sa intri in sectiunea privata...asteapt raspunsul de la administrator...

multumesc ! :emo-yessir:

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

@bogdanel - mai sus ai spus ca ai inteles ! In postul anterior , nu se vede acest lucru !

stiu ce inseamna "Quote" ca am terminat Fac. de Litere , profil engleza-romana !

Acesta este un exemplu de " Quote " - da dovada de ce ai scris mai sus. Nu este nici o rusine sa intrebi , daca nu stii ceva .

Astfel dl. Administrator te taxeaza la " Reputation " ( stii ce inseamna ! doar ai terminat profil engleza - romana ) . Sper ca ai observat ca ai " - 1 "

Cu respect :emo-yessir:

Modificat de Eduard
  • Apreciez 2
  • Membru
Publicat

@bogdanel - mai sus ai spus ca ai inteles ! In postul anterior , nu se vede acest lucru !

Acesta este un exemplu de " Quote " - da dovada de ce ai scris mai sus. Nu este nici o rusine sa intrebi , daca nu stii ceva .

Astfel dl. Administrator te taxeaza la " Reputation " ( stii ce inseamna ! doar ai terminat profil engleza - romana ) . Sper ca ai observat ca ai " - 1 "

Cu respect :emo-yessir:

am chiar -2 din cate vad.. si nu stiu din ce cauza.. noi sa fim sanatosi ! :emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Mai omule priveste si acum . Iti explic pe romaneste .

Nu era cazul ca sa imi raspunzi cu un " Quote " , era pur si simplu suficient sa imi raspunzi cu ce ai scris ( adica sa fi scris " am chiar -2 din cate vad.. si nu stiu din ce cauza.. noi sa fim sanatosi ! " , folosind fast replay - care se afla in josul paginii ", ........ATÂT ......... sper ca ai inteles !!!

Daca nu, sunt binevoitor sa te ajut . Trimite-mi pe PM sau prin email ( eduard@politisti.ro ), un nr de tel. si te ajut sa intelegi. :emo-yessir:

Referitor la " -2 " : - sunt doua posturi alte tale cu " -1 ", logic prin adunare este egal cu " -2 "

Modificat de Eduard
Publicat (modificat)

vad ca ai inteles !!! :emo-yessir:

Nu a fost greu ? Nimeni nu s-a nascut invatat !

Apropo de tehnologie ; Omul a creat tehnologia ! :naughty: - nu uita acest lucru !

Modificat de Eduard
  • 13 ani mai târziu...
Publicat

Aș dori să aflu, în cazul unui absolvent al Școlii de Poliție, ce medie este necesară pentru a putea obține un post de polițist în orașele Piatra Neamț, București sau Sibiu, după promovarea examenului de absolvire? Vă mulțumesc 

• Moderator
Publicat

@maria5765

Repartiția din unitatea de învățământ se face către unitatea de poliție (inspectorat județean sau DGPMB), ulterior șeful unității respective (inspectorul șef sau directorul) decide unde îl trimite pe proaspătul polițist. Astfel, în situația în care absolventul alege un anumit IPJ asta nu-i garantează că urmează să-și desfășoare activitatea în orașul reședință de județ, ulterior inspectorul șef îl poate repartiza la fel de bine în mediul rural.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.