Jump to content
POLITISTI.ro

Verificare permis de conducere on-line

Mergi la răspuns Răspuns oferit de Marius,

Postare recomandată

Publicat
On 24.11.2018 at 21:27, Sache a scris:

De ce te interesează?

Dacă ai suspiciuni ca o persoana nu deține permis de conducere poți sa sesizezi organele de politie.

nu e treaba ta de ce cer unii anumite informatii. nu mai faceti pe arogantii. e dreptul oamenilor sa aiba acces la informatiile de care au nevoie! doar la noi in tara se da in diverse cand vine un om cu o intrebare!

buna ziua! unde as putea verifica daca mai sunt sau nu in perioada de supendare a permisului? 

• Displace 1
Publicat
în urmă cu 3 ore, Marius a scris:

@alin0007 unde este aroganța? 

in modul vostru de a raspunde, acuzatii nefondate cum ca cineva se simte supect de ceva anume si fel si fel de supozitii! voi sunteti in slujba noastra a cetatenilor si nu invers! finantam zi de zi autoritatile si cerem un minim de bun simt pentru asta! 

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Hai nu ne înnebuni...:faint:

Crezi ca dacă plătești taxe și impozite, ești îndreptățit sa primești toate informațiile? Ai auzit de informații nedestinate publicității, confidențiale sau clasificate?

Dacă nu, mai citește. 

• Moderator
Publicat
în urmă cu 18 ore, alin0007 a scris:

in modul vostru de a raspunde, acuzatii nefondate cum ca cineva se simte supect de ceva anume si fel si fel de supozitii! voi sunteti in slujba noastra a cetatenilor si nu invers! finantam zi de zi autoritatile si cerem un minim de bun simt pentru asta! 

@Alin007 in caz ca nu ai aflat, acest forum nu apartine nici unei institutii a statului (pe care o finantezi tu zi de zi) fapt pentru care tot ce se intampla aici este pe baza de voluntariat, efort personal si pe banii nostrii! asa ca daca nu ai gasit raspunsul pe care il asteptai, esti liber sa te adresezi pe caile legale autoritatilor competente!

Apropos, si noi platim impozite in tara asta, asa ca atunci cand iti duci copilul la scoala, o faci pe banii nostrii, cand te duci la medic, tot din banii nostrii etc...si mai pot sa-ti dau niste exemple aplicate la logica ta!

Si mai am o rugaminte...sa te uiti sub avatarul tau, unde scrie exact ce esti TU pe acest forum: MUSAFIR ! Daca nu ai invatat de acasa cum sa te comporti atunci cand esti musafir, poate ca ar fi bine sa nu te mai incurcam pe aici!

• 10 luni mai târziu...
Publicat

Salutare!

Rog o lămurire cu privire la perioada de valabilitate a permisului de conducere.

Am categoria B obținută în 2011. În 2020 am obținut categoria D și permisul a fost schimbat pentru a adăuga noua categorie.

Din ceea ce știu, chiar dacă categoria B expira în 2021, faptul că am schimbat permisul odată cu obținerea noii categorii face ca să fie necesară schimbarea permisului în 2025, odată cu expirarea categoriei D (nu cred că mă exprim corect aici, dar se înțelege ce vreau să zic).

Știu bine?

Mulțumesc!

• Moderator
Publicat

Pe verso scrie în dreptul fiecărei categorii perioada de valabilitate. 

Publicat

Salutare domnilor,

Stiu ca poate suna ca o intrebare proasta si imi cer scuze pentru asta. Cum pot afla seria noului permis de conducere? Ca multi conationali nu mai locuiesc de ceva timp la adresa de domiciliu din buletin si as vrea sa verific starea emiterii permisului de conducere pe site-ul drpciv. Din pacate este suficient de prost facut incat iti cere adresa de mail si seria actului (pe care nu il ai).

Va multumesc cu consideratie,

Remus

• Moderator
Publicat

Stai un pic, ca ceva nu se leagă

Vrei sa afli seria permisului tău de conducere? 

Publicat

Salut, da. Am fost Admis la o nouă categorie și vreau să văd daca a fost emis noul permis. Mi s-a spus ca o sa primesc un nou permis cu toate categoriile

Publicat

@Marius, asta știu; ce mă interesează pe mine este: în eventualitatea în care sunt oprit în trafic, agentul de poliție va lua în considerare ceea ce scrie pe spatele permisului (în dreptul categoriei) sau ceea ce scrie în BOLD pe fața permisului la data expirării?

Mulțumesc!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.