Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua!

Imi cer scuze daca v-am deranjat cu un topic nou si am urmatoarea problema:

Am un vecin care pana sa dea legea ca sa le fie interzisa circulatia celor care n-au permis pentru scuter a circulat regulamentar pe scuter fara nici un incident.

Problema este ca el vrea sa dea la scoala de soferi pentru categoria A dar nu stie sigur daca va fi acceptat deoarece el nu are liceu.

Ideea este ca vecinul meu conduce exemplar scuterul sau dar nu are studii.

Intrebarea mea este urmatoarea se poate ca vecinul meu sa poata sa faca scoala de soferi si sa obtina permisul de conducere pentru categoria A in conditiile in care el este apt din punct de vedere fizic si psihologic, dar nu are studii, adica are mai putin de opt clase?

Astept un raspuns

• Membru
Publicat (modificat)

Poate sa se inscrie la o scoala de soferi si sa obtina permisul de conducere, dar trebuie sa invete pt. proba teoretica daca vrea permis, altfel cheltuie bani aiurea.

Modificat de BGeorge
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Am inteles, deci poate oricand sa inceapa scoala si nu e nici o problema privind proba teoretica ca stie sa citeasca si cunoaste cat de cat legislatia.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.