Skip to content

Permis de port-arma neletala expirat

Featured Replies

• Moderator

Bravo, felicitări!

Totuşi e bine să ştii că în România, documentele privind privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor romani se face de către Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date, care este o instituţie de sine stătătoare, cu personalitate juridică, ce nu face parte din Poliţia Română, iar dacă nu crezi, delectează-te puţin citind pe website-ul official. În conluzie, Poliţia nu-ţi eliberează nicio carte de identitate.

Dacă legea ţi se pare prea aspră şi consideri că nu o poţi respecta, e simplu, renunţi la permisul de armă şi astfel scapi de toate bătăile de cap. 

Dacă consideri că trebuie ca legea să fie mai îngăduitoare, trebuie să iei legătura cu parlamentarul tău din circumscripţia electorală, să te duci în audienţă şi să-l convingi să depună un amendament sau proiect prin care să modifice legea. Că aşa este în democraţie.

Poliţistul nu are ca atribuţii să facă fel şi fel de artificii pentru a relaxa în vreun fel prevederile unui act normativ.

• 1 year later...
  • Replies 26
  • Views 29.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pare minoră, dar numai când priveşti din punctul tău de vedere sau al unui posesor aşa cum este şi iniţiatorul topicului, care cel mai probabil a decis să-şi ia o armă neletală, doar pentru că era la

• Lucrurile pot fi privite mult mai simplu. Legea instituie o obligaţie titularului (respectiv aceea de a verifica valabilitatea permisului astfel încât să ştie atunci când expiră şi să facă fomalităţi

• Nu la tine mă refeream când am postat mai sus de partea dorsală, ci discutam aşa ipotetic. Oricum nu e aşa mare diferenţă între a uita şi nepăsarea sau durerea în părţile din spate. Tocmai de aceea mo

buna dimineata!

ajutati ma cu un raspuns.

am fost plecat la munca in spania si am venit in iunie ca am avut nunta am plecat si acum am venit iara in tara pana in aprilie.

am avut timp sa imi pun actele in ordine; schimbat permis ,buletin ca nu mai aveam aceeasi adresa si cand sa schimb si permisul am constatat ca e expirat de un an dupa ce am intrat pe internet ca pe el dupa cum bine se stie nu scrie, ce e de facut?