Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Imi puteti spune numar candidatilor din anul acesta pentru Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar?Am cautat pe net mult timp dar nu am gasit nimic.Poate nu este postat?sau nu este facuta o statistica?..Sa stiu si eu care e concurenta pe 1 loc. Multumesc!

Publicat

Da, normal ca nu conteaza,dar pentru informarea mea as vrea sa aflu.Daca se poate desigur

Publicat

Statistica cu numarul de candidati la admitere, o sa fie facuta la inscrierea de la Scoala de Agenti de politie!!

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Se tot vorbeste de Nr de candidati parerea mea este ca va conta nu mult ce extrem de mult nr de candidati indiferent cat de pregatit esti pentru ca probele sportive sunt eliminatorii ceea ce nu e corect pentru cei care vor sa nu-si bata joc de prezentarea unui om al statului si o facultate terminata asa cum sunt eu da

dar din pacate daca esti la limita si un foarte bun sportiv nu ai ce cauta la politie

scuzati interventia vin de la campina anul acesta si am vazut proba sportiva cum a fost umilita de un umflat ce a trebuit sa-l ia cu salvarea de la proba sportiva......

• Membru
Publicat (modificat)

Zici că ai terminat o facultate şi nu eşti în stare să scrii câteva rânduri astfel încât să poată fi citite cursiv. Nu tu semne de punctuaţie, nu tu o exprimare cursivă, dar eşti cu o ditamai facultate terminată, nu ca miliţienii ce au făcut doar o şcoală de poliţie la Câmpina. Învaţă să te poţi exprima în scris decent şi abia după aceea să-ţi dai cu părerea despre ce e corect sau nu. La modul în care scrii chiar dacă vei trece de probele sportive, vei pica la gramatică, pentru că acolo nu se intră ca la facultate, pe baza unui concurs de dosare.

Modificat de Octavian
  • Apreciez 3
Publicat

Din pacate pentru tine nu ai dreptate deoarece la gramatica lb romana sunt maxim din 60 undeva la 50-55 le fac indiferent de greutate ai dreptate cu gramatica dar nu la limba romana ci la limba engleza am avut probleme de 2 ori....Iar daca vrei sa iti pun virgulite si inimioare pot desena ceva...

In plus am fost politicos in enunturile mele....poate te-a jenat ceva in ceea ce am precizat...

"v-a conta" se desparte d.p.d.v gramatical satisfacut?

• Moderator
Publicat

Nu-i de mirare că ai picat la examenul de admitere de atâtea ori. Nici la capitolul logică nu excelezi.

• Membru
Publicat (modificat)

Uşurel, uşurel, nu te aprinde aşa!

Şi eu ţi-am spus foarte politicos părerea mea, dacă nu-ţi convine sau nu eşti de acord cu ea, asta nu înseamnă că sunt nepoliticos cu tine. Iar după ce ţi-am citit şi postul de pe celălalt topic, pot spune că îndeplineşti cu succes profilul celor ce spun peste tot că: "miliţenii e proşti", în condiţiile în care ei nu au fost în stare să intre la "amărâta aia de şcoală de poliţie" dar au buzunarele pline de diplome cu titulaturi pompoase de institute, academii, universităţi cu sediul la parterul unui bloc şi aşa mai departe.

Pe mine nu are cum să mă jeneze ceva din postul tău, întreabă-ţi profesoara de gramatică şi poate vei afla când şi unde poate fi folosit acest verb.

Modificat de Octavian
Publicat

Mai da atenti suntem la detalii mai bine v-ati gandi ce val de ghinion a stat pe mine ca nu am intrat: Anul 2010 fac 61 ultima medie 65 (Cluj)-Intram oriunde numai la Cluj si Academie nu .Anul 2013 fac 58 de puncte ultima medie 63(Campina) si intram peste tot numa la Campina si Academie nu.Si voi dati in mine cu vorbe fara nici o retinere.Imi pare rau sa spun urmaresc site-ul de ceva vreme si am observat ca astefel de raspunsuri primesc cei care au fost respinsi.

• Moderator
Publicat

"v-a conta" se desparte d.p.d.v gramatical satisfacut?

Eşti sigur? :)

Eu ştiam că "va" apare în conjugarea verbului la viitor: va scrie, va citi, va merge etc. iar "v-a" când v-ul este forma neaccentuată a pronumelui vouă, iar a este parte a conjugării unui verb la perfect compus: v-a adus, v-a trimis, v-a citit etc.

Publicat

ok ok aveti dreptate nu am meritat sa intru dar Dumnezeu e sus si eu zic ca vine si randul meu! Va rog sa ma scuzati pentru tot!!!

• Membru
Publicat

Cu siguranţă o să vină şi rândul tău, dacă te vei pregăti cum trebuie, fără să mai dai crezare legendelor urbane ce circulă despre poliţişti sau şcolile de poliţie. Pregăteşte-te pentru a intra printre primii, nu printre ultimii. Şi renunţă să crezi că facultatea ta te face în vreun fel superior celorlalţi.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.