Jump to content
POLITISTI.ro

Question

    Imi puteti spune numar candidatilor din anul acesta pentru Scoala de Agenti de Politie Vasile Lascar?Am cautat pe net mult timp dar nu am gasit nimic.Poate nu este postat?sau nu este facuta o statistica?..Sa stiu si eu care e concurenta pe 1 loc. Multumesc!

Link to comment

14 answers to this question

Recommended Posts

 • 0

Se tot vorbeste de Nr de candidati parerea mea este ca va conta nu mult ce extrem de mult nr de candidati indiferent cat de pregatit esti pentru ca probele sportive sunt eliminatorii ceea ce nu e corect pentru cei care vor sa nu-si bata joc de prezentarea unui om al statului si o facultate terminata asa cum sunt eu da


dar din pacate daca esti la limita si un foarte bun sportiv nu ai ce cauta la politie


scuzati interventia vin de la campina anul acesta si am vazut proba sportiva cum a fost umilita de un umflat ce a trebuit sa-l ia cu salvarea de la proba sportiva......
 

Link to comment
 • 0
 • Membru

Zici că ai terminat o facultate şi nu eşti în stare să scrii câteva rânduri astfel încât să poată fi citite cursiv. Nu tu semne de punctuaţie, nu tu o exprimare cursivă, dar eşti cu o ditamai facultate terminată, nu ca miliţienii ce au făcut doar o şcoală de poliţie la Câmpina. Învaţă să te poţi exprima în scris decent şi abia după aceea să-ţi dai cu părerea despre ce e corect sau nu. La modul în care scrii chiar dacă vei trece de probele sportive, vei pica la gramatică, pentru că acolo nu se intră ca la facultate, pe baza unui concurs de dosare.

Edited by Octavian
 • Upvote 3
Link to comment
 • 0

Din pacate pentru tine nu ai dreptate deoarece la gramatica lb romana sunt maxim din 60 undeva la 50-55 le fac indiferent de greutate ai dreptate cu gramatica dar nu la limba romana ci la limba engleza am avut probleme de 2 ori....Iar daca vrei sa iti pun virgulite si inimioare pot desena ceva...


In plus am fost politicos in enunturile mele....poate te-a jenat ceva in ceea ce am precizat...


"v-a conta" se desparte d.p.d.v gramatical satisfacut?

Link to comment
 • 0
 • Membru

Uşurel, uşurel, nu te aprinde aşa!

Şi eu ţi-am spus foarte politicos părerea mea, dacă nu-ţi convine sau nu eşti de acord cu ea, asta nu înseamnă că sunt nepoliticos cu tine. Iar după ce ţi-am citit şi postul de pe celălalt topic, pot spune că îndeplineşti cu succes profilul celor ce spun peste tot că: "miliţenii e proşti", în condiţiile în care ei nu au fost în stare să intre la "amărâta aia de şcoală de poliţie" dar au buzunarele pline de diplome cu titulaturi pompoase de institute, academii, universităţi cu sediul la parterul unui bloc şi aşa mai departe.

Pe mine nu are cum să mă jeneze ceva din postul tău, întreabă-ţi profesoara de gramatică şi poate vei afla când şi unde poate fi folosit acest verb.

Edited by Octavian
Link to comment
 • 0

Mai da atenti suntem la detalii mai bine v-ati gandi ce val de ghinion a stat pe mine ca nu am intrat: Anul 2010 fac 61 ultima medie 65 (Cluj)-Intram oriunde numai la Cluj si Academie nu .Anul 2013 fac 58 de puncte ultima medie 63(Campina) si intram peste tot numa la Campina si Academie nu.Si voi dati in mine cu vorbe fara nici o retinere.Imi pare rau sa spun urmaresc site-ul de ceva vreme si am observat ca astefel de raspunsuri primesc cei care au fost respinsi.

Link to comment
 • 0
 • Moderator

"v-a conta" se desparte d.p.d.v gramatical satisfacut?

 

Eşti sigur? :)

Eu ştiam că "va" apare în conjugarea verbului la viitor: va scrie, va citi, va merge etc. iar "v-a" când v-ul este forma neaccentuată a pronumelui vouă, iar a este parte a conjugării unui verb la perfect compus: v-a adus, v-a trimis, v-a citit etc.

Link to comment
 • 0
 • Membru

Cu siguranţă o să vină şi rândul tău, dacă te vei pregăti cum trebuie, fără să mai dai crezare legendelor urbane ce circulă despre poliţişti sau şcolile de poliţie. Pregăteşte-te pentru a intra printre primii, nu printre ultimii. Şi renunţă să crezi că facultatea ta te face în vreun fel superior celorlalţi.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.