Jump to content
POLITISTI.ro

Cand vom primi restantele pentru drepturile legale?

Postare recomandată

Publicat

Nu cele de la facultate.... acele drepturi conferite prin lege si oferite prin faradelege.. se mai aude ceva ?

• Postări 83
  • Iniţiat
  • Ultima postare

Cele mai multe postări în acest topic

• dark

7

• innuendo

4

• user10

4

• bestkyky

3

Publicat

multumim guvernantilor nostrii ca nu avem 1 leu in buzunar de sarbatori, ca nu stim cum sa impartim salariul mai repede pe datorii, ca nu ne mai ajungem de pe o zi pe alta, ca in ziua de salariu ramanem fara bani.

intr-adevar traim bine. mai bine muream la revolutie.

e o rusine in ziua de azi sa fi politist (politist=muritor de foame).

oare nu se sesizeaza nimeni asupra fraudelor acestui guvern ?

mai rabdam mult hotia si minciuna?

Publicat

o sa mai rabdam daniele mult si bine!

sunt mai multi cei care asteapta placintele decat cei care merg la razboi :naughty:

Publicat

Nu doare capu pe nimeni.....stati linistiti...poate la anu..si nu sunt sigur nici atunci..

Publicat

Ca membru al CNP si al SNPPC, si ca politist detasat care de 5 ani nu a vazut nimic de nicio sarbatoare , macar felicitari, urari,etc., din partea acestor organizatii, urez tuturor numai bine si sarbatori cu bucurii si sperante !

• Moderator
Publicat

Sarbatori fericite si tie, user10!

Se pare ca vom primi si noi ceva din drepturile de echipament. Detalii gasiti aici:

click -

• Apreciez 1
Publicat

Astazi am fost la financiar la scoala Campina si spuneau ca i-a sunat de la IGPR si se dau 60% din banii de ehipament.

Publicat

va salut colegi.....chiar azi,m-a sunat un coleg de la IJPF MH si mi-a zis ca a venit o nota telefonica si ne vor baga 60% din banii de haine.....insa nu stiu daca si acestia vor fi diminuati cu 25%....daca aveti si voi ceva stiri,le astept.....pana atunci,va doresc sarbatori fericite si toate cele bune in anul ce va urma!!!! :emo-yessir:

• Membru
Publicat

s- a publicat si pe Intrapol astazi la ora 09:00 faptul ca se vor da 60% din banii pentru echipament ! :emo-yessir:

Publicat

Iti multumesc, Marius! Ma refeream la faptul ca membrii de sindicat ai structurilor locale de sarbatori primesc cate ceva, macar pentru copii, iar noi, cei detasati, nu avem aceste privilegii ca ceilalti membrii de sindicat. Daca ne adresam reprezentantului local al SNPPC, acesta ne spune ca nu suntem membrii ai filialei judetene, asa ca nu ne poate da nimic. Si ca sa ne ducem la Bucuresti ( angajatorul -Directia pentru Evidenta Persoanelor-este la Bucuresti)ca sa luam cadourile, sincer, suntem in toata tara detasati, asa ca este destul de incomod, chiar imposibil. Asa ca ma intreb, pentru cei care suntem detasati, si pentru care sunt alocate niste sume de bani pentru aceste ocazii, unde de fapt se duc acesti bani, ca noi nu vedem nici bani pe card, nici bonuri valorice, nici cadouri?! Si numai la evidenta persoanelor suntem cateva sute de membrii de sindicat detasati in toata tara, asa ca faceti voi socoteala..:D

Publicat

Astept mesaj privat user10. La ce judet esti detasat, cu cine ai luat legatura, mai multe amanunte.

Publicat

Un mesaj pentru iubitii nostri guvernanti :

Sa va fie rusine, ciocoi noi ce sunteti ! Pe langa nesimtirea care o aveti ,sa ne achitati tardiv drepturile noastre, subliniez drepturi si nu favoruri sau privilegii, culminati cu tupeul sa dati acesti bani amputati cu 25%, dupa Craciun si doar 60%.

Oare copii nostri nu asteapta ca si ai vostri, sarbatorile, oare noi nu avem si noi nevoie de acesti bani sa punem ceva pe masa, sa luam niste cadouri simbolice ?

Sau poate aveti impresia in imbuibarea voastra, in luxul si salariile enorme pe care le insfacati, ca si noi nu mai putem de bine ?

Sper ca nu aveti nerusinarea sa credeti ca vom cadea in demagogia si populismul vostru, sa credem ca vezi Doamne, ce efort ati facut sa ne dati acesti bani pe care-i meritam si pe care ati trebui sa fie dati cu dobanda si penalitati la zi , nu va mai crede nici Dracul, de votat sa stiti ca romanul nu este prost, daca se frige o data sufla si in iaurt.

Va doresc de sarbatori sa dati in indigestie de la tortul portocaliu, sa aveti toxinfectie alimentara de la caviar, sa dati in diaree de la medalionul de muschi vanatoresc si sa nu aiba ce analiza din voi medicul legist !

• Apreciez 1
Publicat

as avea si eu o intrebare pentru cunoscatori daca eu sunt in concediu de cresterea copilului din aprilie anul acesta beneficiez de acesti bani?

deoarece am colegi care au fost in acest concediu 3 ani si au luat acesti bani amandoi, 2 ani stie cineva care se pricepe?

Publicat

Nu stiu altii cum sint, insa la DGPMB o parte din drepturile restante se achita miine, 24.12...

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Uite că se achită și banii pe concedii în luna ianuarie 2011. Sunt curios cui datorăm această ”incredibilă victorie”, SNPPC-ului sau CNP-ului. Doamne, ce luptă sindicală au mai dus și noi habar nu avem!

• 1 lună mai târziu...
Publicat (modificat)

Buna intrebare. Nici un raspuns inca...

Modificat de innuendo

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.