Jump to content
POLITISTI.ro

Cand vom primi restantele pentru drepturile legale?


innuendo

Recommended Posts

multumim guvernantilor nostrii ca nu avem 1 leu in buzunar de sarbatori, ca nu stim cum sa impartim salariul mai repede pe datorii, ca nu ne mai ajungem de pe o zi pe alta, ca in ziua de salariu ramanem fara bani.

intr-adevar traim bine. mai bine muream la revolutie.

e o rusine in ziua de azi sa fi politist (politist=muritor de foame).

oare nu se sesizeaza nimeni asupra fraudelor acestui guvern ?

mai rabdam mult hotia si minciuna?

Link to comment

Ca membru al CNP si al SNPPC, si ca politist detasat care de 5 ani nu a vazut nimic de nicio sarbatoare , macar felicitari, urari,etc., din partea acestor organizatii, urez tuturor numai bine si sarbatori cu bucurii si sperante !

Link to comment

va salut colegi.....chiar azi,m-a sunat un coleg de la IJPF MH si mi-a zis ca a venit o nota telefonica si ne vor baga 60% din banii de haine.....insa nu stiu daca si acestia vor fi diminuati cu 25%....daca aveti si voi ceva stiri,le astept.....pana atunci,va doresc sarbatori fericite si toate cele bune in anul ce va urma!!!! :emo-yessir:

Link to comment

Iti multumesc, Marius! Ma refeream la faptul ca membrii de sindicat ai structurilor locale de sarbatori primesc cate ceva, macar pentru copii, iar noi, cei detasati, nu avem aceste privilegii ca ceilalti membrii de sindicat. Daca ne adresam reprezentantului local al SNPPC, acesta ne spune ca nu suntem membrii ai filialei judetene, asa ca nu ne poate da nimic. Si ca sa ne ducem la Bucuresti ( angajatorul -Directia pentru Evidenta Persoanelor-este la Bucuresti)ca sa luam cadourile, sincer, suntem in toata tara detasati, asa ca este destul de incomod, chiar imposibil. Asa ca ma intreb, pentru cei care suntem detasati, si pentru care sunt alocate niste sume de bani pentru aceste ocazii, unde de fapt se duc acesti bani, ca noi nu vedem nici bani pe card, nici bonuri valorice, nici cadouri?! Si numai la evidenta persoanelor suntem cateva sute de membrii de sindicat detasati in toata tara, asa ca faceti voi socoteala..:D

Link to comment

Un mesaj pentru iubitii nostri guvernanti :

Sa va fie rusine, ciocoi noi ce sunteti ! Pe langa nesimtirea care o aveti ,sa ne achitati tardiv drepturile noastre, subliniez drepturi si nu favoruri sau privilegii, culminati cu tupeul sa dati acesti bani amputati cu 25%, dupa Craciun si doar 60%.

Oare copii nostri nu asteapta ca si ai vostri, sarbatorile, oare noi nu avem si noi nevoie de acesti bani sa punem ceva pe masa, sa luam niste cadouri simbolice ?

Sau poate aveti impresia in imbuibarea voastra, in luxul si salariile enorme pe care le insfacati, ca si noi nu mai putem de bine ?

Sper ca nu aveti nerusinarea sa credeti ca vom cadea in demagogia si populismul vostru, sa credem ca vezi Doamne, ce efort ati facut sa ne dati acesti bani pe care-i meritam si pe care ati trebui sa fie dati cu dobanda si penalitati la zi , nu va mai crede nici Dracul, de votat sa stiti ca romanul nu este prost, daca se frige o data sufla si in iaurt.

Va doresc de sarbatori sa dati in indigestie de la tortul portocaliu, sa aveti toxinfectie alimentara de la caviar, sa dati in diaree de la medalionul de muschi vanatoresc si sa nu aiba ce analiza din voi medicul legist !

  • Upvote 1
Link to comment

as avea si eu o intrebare pentru cunoscatori daca eu sunt in concediu de cresterea copilului din aprilie anul acesta beneficiez de acesti bani?

deoarece am colegi care au fost in acest concediu 3 ani si au luat acesti bani amandoi, 2 ani stie cineva care se pricepe?

Link to comment
  • 3 weeks later...

Uite că se achită și banii pe concedii în luna ianuarie 2011. Sunt curios cui datorăm această ”incredibilă victorie”, SNPPC-ului sau CNP-ului. Doamne, ce luptă sindicală au mai dus și noi habar nu avem!

Link to comment
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.