Jump to content
POLITISTI.ro

Cum aflăm rezultatele de la testarea psihologică?


mistic

Recommended Posts

In legatura cu testarea psihologica pentru admiterea la Scoala de Politie Vasile Lascar, dupa terminarea testarii urmeaza sa fim contactati telefonic sau se vor afisa si pe net rezultatele la testarea psihologica! Judetul citat este Constanta, nu ne-au dat detalii despre cum vom afla rezultatele acestei testari! Testarea am sustinut-o azi, stie cineva cat timp le va lua pana sa ne furnizeze rezultatele? Multumesc anticipat.

Link to comment
  • Member

Eu dupa ce am sustinut examenul psihologic pt scoala de politie am fost anuntat telefonic de catre ofiterul de la resurse umane care se ocupa cu dosarele candidatilor!Dar asta a fost in 2005!Trebuie sa iei legatura cu cei de la MRU din cadrul ipj-ului unde te-ai inscris si ei te vor lamuri!

Edited by cipri83
Link to comment
  • Member

A trecut ceva vreme din 2005 si sincer nu imi mai aduc aminte!Dar cel mai bine este sa va interesati voi la resurse umane sau pot fi afisate la avizierul unitatii!

Link to comment

Am dat si eu astazi testul psihologic si ni s-a spus ca in maxim doua saptamani o sa aflam rezultatele,deoarece doamna psiholog mai are de corectat si de examinat si de pe alte doua judete!Despre testul in sine,nu foarte greu,dar necesita foarte multa atentie si chiar trebuie sa fi odihnit si cu mintea acolo!

Link to comment

Cat a durat testul ?  a fost contratimp ?  si cam ce intrebari au fost? te-a pus sa desenezi ceva? :)  

 

P.S  Maine sustin si eu examinarea psihologica . 

Link to comment

Sunt vreo 3 probe contratimp,cele in care trebuie sa gasesti figura identica cu cea pe care ti-o dau ei-din 10 modele si sa scrii pe foaie numarul cu care coincide,cea cu,,figura urmatoare,,aici trebuie sa ghicesti care este urmatoarea figura(rationament abstract mi se pare ca se numeste ,,R.A'') si inca una,dar nu mai tin minte exact cu ce era+inca 3 fara timp(in limita bunului simt).Nu va faceti griji daca nu reusiti sa completati toate intrebarile la cele contra timp,important e cate faci corecte,e aproape imposibil sa le termini pe toate(asta e si ideea-sa vada daca te impacientezi ca nu poti ajunge sa rezolvi toate subiectele si sa te faca sa gresesti).Succes celor care urmeaza sa dea.Nu m-au pus sa desenez nimic,Alex.Mistic,si mie mi se pare cam mult,dar asta e,sa speram ca totul va fi bine!

Link to comment

Da, am dat si eu azi testul  psihologic . Sa speram ca o sa fie bine . Nou ne-a zis sa sunam saptamana viitoare la ei , ca sa aflam rezultatele . 

Link to comment

Greu tata, greu! Verific istoricul apelurilor catre IPJ in decursul acestor zile si a ajuns la 11, 2 apeluri doar azi! Am sperat ca vom afla raspunsul vineri, dar fiind ultima zi in care s-au depus dosarele, am zis sa inchidem un ochi pentru "aglomeratia" facuta in urma dosarelor! Dar azi este cu totul altceva, este luni...daca nici azi nu aflam nimic, cand de Sf.Marie?!? (e o intrebare retorica!)

 

p.s pe judetul Constanta au fost doar 36 de lucrari de corectat, deci, mult dom-le!

  • Downvote 3
Link to comment

Si pe judetul Vaslui au fost 37 de lucrari de corectat :D...dar probabil dureaza din cauza ca mai sunt si celelalte lucrari pentru jandarmi,pompieri...zic eu .

Edited by gabycryst
Link to comment

plangaciosilor :)) Voi invatati,ca rezultatele sigur le primiti.Si fie ca sunt bune sau nu,acum tot trebuie sa invatati.Nu mai pierdeti vremea.

Link to comment

In judetul Arges ,ne-au fost comunicate rezultatele telefonic de catre cei de la resurse umane . Pe mine ieri m-au contactat. Daca cunoasteti numarul de interior de la ei de-acolo puteti suna .

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.