Jump to content
POLITISTI.ro

Sarbatori Fericite!


DigitalD

Recommended Posts

Pe 30 Noiembrie crestinii sarbatoresc ziua de Sf Andrei, ocrotitorul Romaniei. Se spune ca in noaptea de Sf Andrei se fac farmece si vraji mai puternice, aceasta noapte fiind numita si noaptea strigoilor.

In seara premergatoare zilei de Sfantul Andrei, membrii familiilor seamana grau si in seara de Anul Nou „citesc” in acesta. Cel care va avea graul cel mai frumos, mai inalt si mai des va avea un an bogat si norocos, iar cel caruia graul nu i-a crescut frumos va avea un an mai putin bun.

Cu ocazia acestei sarbatori celor cu nume de Sf. Andrei - LA MULTI ANI!

Link to comment

Cu bune si cu rele ,azi e Ziua Noastra! La multi ani ,Romania ! La multi ani,Romani ! Lumina in suflet tuturor acelora care se considera Romani -doar de acolo ,din noi ,vine adevarata fericire ,pe care unii ne-o pot -eventual- intuneca ,dar nu ne-o pot lua ,asa cum nu au putut lua-sute de ani-visul de a avea Tara noastra !Inca o data: LA MULTI ANI !

Link to comment

In fiecare an, incepand cu 6 decembrie, sufleltele noastre incep sa simta ceva schimbat in atmosfera - se apropie o perioada frumoasa a anului "Sarbatorile de iarna" - cand oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.

La multi ani!

Link to comment
  • 4 months later...

Desi este inca devreme, va doresc ca lumina invierii sa va aduca in suflete, linistea pe care sunt sigur ca toti o meritati, putere si tarie, ca sa puteti trece peste toate grijile cotidiene care va framanta viata! Sarbatori fericite!

Link to comment

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre…

PASTI FERICIT!

Link to comment
  • Moderator

Traim intr-o lume agitata in care uitam sa fim mai buni cu cei din jur.

Trebuie sa avem vointa sa ne schimbam, sa putem oferi un sfat sau o vorba buna fara a cere ceva in schimb, sa puteam ierta chiar daca am avut dreptate, sa raspundem cu bunatate la tot raul din jur. Primul pas in aceasta schimbare incepe de la propria persoana. Hai sa fim mai buni in aceasta lume, doar asa o putem schimba.

pastefericit1.png

Paste fericit!

  • Upvote 2
Link to comment

Mâine în Dobrogea lumina va veni pe mare de la Ierusalim şi va poposi pe Plaja Modern din Constanţa. "Lumină din lumină, Dumnezeu adevărat!". Aşa cum ne învaţă Sfânta Scriptură în zilele de praznic nimeni nu trebuie să fie flămând. Din puţinul nostru stimaţi colegi poliţişti şi nu numai, să dăruim şi celor nevoiaşi care sunt prin prejma noastră.

Doresc tuturor celor care se numesc Gheorghe sau poartă un nume derivat din acesta sănătate şi prosperitate!. Chiar dacă Biserica Ortodoxă nu sărbătoreşte mâine acest mare Sfânt(este o sărbătoare mai mică decât cea a Naşterii Domnului... canoane şi reguli bisericeşti), bucuraţi-vă de viaţă, de cei dragi care vă înconjoară!. La mulţi ani tuturor!. Cer iertare tuturor colegilor de pe forum pe care poate cu voie sau fără voie i-am necăjit. Dumnezeu să ne ajute să trăim vremuri şi mai bune!. Respect pentru cei care vor fi de serviciu!.

Paşte fericit tuturor românilor de pretutindeni!

  • Upvote 3
Link to comment

hristosainviat.jpg

Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca !

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre...

PASTE FERICIT!

Edited by Eduard
  • Upvote 2
Link to comment

Un Paste Fericit! vreau sa urez si eu tuturor celor din familia "politisti.ro" si sarbatori linistite celor ce vor fi la munca in aceste zile.

Link to comment

BUCURIA vine din lucruri marunte, LINISTEA vine din suflet, CALDURA SARBATORILOR vine din inimile noastre.

Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul casei voastre!.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.