Jump to content
POLITISTI.ro

Planul de masuri si actiuni in vederea reabilitarii imaginii politiei

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Ehee...politistul e demult transformat in omul orchestra. Copman, nu poti sa ai toate calitatile din lume. Un bun investigator poate nu are deloc limbaj din asta dulce, bun de vrajit audienta(pentru asta exista politicienii - bleoah), insa omul ala are fler in a prinde hotii. Si exemplele pot continua. Nu e treaba mea ca politist sa dau declaratii presei. Mie cand mi s-a intamplat sa mi se ceara relatii cu privire la diferite spete, am spus doar atat : Luati legatura cu Biroul de presa al IPJ de unde vi se vor comunica toate informatiile necesare. Scurt si la obiect. Legat de sport. Nu poti sa ma obligi, mai ales la salariul pe care il am acum, sa merg 100 de km din banii mei pana la politia care ma arondeaza ca sa joc fotbal cu aia. Ca sa ma obligi sa fac sport, poti sa imi asiguri o baza logistica inainte, sa, sa , sa. Apropo, nu am burta si imi place sportul.

• Moderator
Publicat

CITADELA, imi pare rau ca nu pot acorda postului tau de mai sus decat o data add.png:good:

Publicat (modificat)

bun deci pana acum solutiile de baza ar fi :

1. salariu decent

2. dotare pe masura

3. starpirea coruptiei

4. schimbarea mentalitatii

5. perfectionare permanenta

6. avansare in cariera pe baza de profesionalism

Multumesc ptr. aprecieri CITADELA si mie imi pare rau ca nu pot sa iti acord decat o bila verde :emo-yessir:

Modificat de copman
Publicat

plan de masuri vad ca avem, acum cum il pune in aplicare sa nu ne batem gura de pomana pe aici ?

Publicat

copman, mai las-o baltă cu folclorul, cu planurile de măsuri etc, etc. Ceea ce faci tu miroase a intoxicare. Am apreciat unele din posturile tale dar cu demersul asta...ai dat-o ca Ieremia cu oiștea-n gard.

Singura soluție a problemei pe care tu o ridici la fileu este ca politistii cu coloană vertebrală, adevărații politiști, să-și păstreze demnitatea în continuare și să lupte pe două fronturi. Să lupte și cu infractorii și cu jigodiile din sistem. Amatorii să se abțină de la replici!

Publicat

pentru o mai buna imagine a politiei eu zic ca ar trebui sa fie reintrodusa inchisoarea contraventionala...nu platesti amenda faci inchisoare. sa vedem dupa aia daca nu o sa fim respectati...

Publicat

corect, insa cind voi vedea comunitarii ca vor da amenzile cui merita si nu vor da la toata lumea ptr ca nu sunt in stare sa identifice scandalagiul.

Publicat

PROPUNERE

PAREREA MEA

UN SOFT DE EVALUARE A PERFORMANTELOR FICARUI POLITIST(PE STRUCTURI SI LINII DE MUNCA) CREDETI CA AR FI BUN?

LA FEL SI LA EVALUARILE SPORTIVE, TRAGERI, PREGATIRE DE SPECIALITATE, PREGATIRE PROFESIONALA, IAR REZULTATUL OBTINUT SA AIBA UN CUVANT GREU DE SPUS IN NIVELUL DE SALARIZARE

ATUNCI FIECARE POLITIST VA AVEA INTERESUL SA SE PREGATEASCA CONFORM LINIEI DE MUNCA

• Membru
Publicat

soniard

Incearca sa nu mai scrii cu majuscule, intrucat se considera ca tipi la interlocutori. :good:

Publicat

Coruptia nu se combate cu teste de integritate, cu "linia verde", cu afise pe toate gardurile, cu publicizarea excesiva a cazurilor penibile de coruptie (gen a luat spaga 100 RON ca sa nu ii dea o amenda de 300 RON), cu infiintarea de structuri cu competente paralele (DGA-DIGIPI) etc ci printr-un singur mod: cu BANI !!!

Pai si astia de unde si-ar lua atunci salariul enorm, ca deh ei au spor anticoruptie ceea ce nu e pentru toata lumea. Pai ori suntem politisti ori nu mai suntem.

Publicat

copman, mai las-o baltă cu folclorul, cu planurile de măsuri etc, etc. Ceea ce faci tu miroase a intoxicare. Am apreciat unele din posturile tale dar cu demersul asta...ai dat-o ca Ieremia cu oiștea-n gard.

Singura soluție a problemei pe care tu o ridici la fileu este ca politistii cu coloană vertebrală, adevărații politiști, să-și păstreze demnitatea în continuare și să lupte pe două fronturi. Să lupte și cu infractorii și cu jigodiile din sistem. Amatorii să se abțină de la replici!

prietene era o propunere, nu trebuie sa sune ttlul neaparat asa cum l-am propus eu, poti propune tu unul, tie iti prieste imaginea actuala a politiei?!

• Apreciez 1
Publicat

Pentru ca ma consider un individ cu bun simt ma vad obligat sa-ti raspund la intrebare. Așadar, nu titlu m-a deranjat ci ceea ce ai propus. Și asta pentru ca mie scârbă de planurile de măsuri pe care le tot propun unii de la centru de câțiva ani în coace și nu au nici-o utilitate, sunt rupte de realitate. Vrei ceva exemple? Păi hai să luam în calcul planul de măsuri pentru prevenirea corupției în rândul polițiștilor, planul de măsuri pentru prevenirea accidentelor, planul de măsuri pe linia prevenirii delictelor silvice, planul de actiune ...dracu mai știe care pe fiecare linie de muncă. O sumedenie de hârțoage fără niciun rezultat și fără a influența scăderea datelor statistice pe baza cărora se calculeaza volumul criminalității. Planuri întocmite și aprobate de niște incompetenți pentru a avea motive de comentarii pe la videoconferințe ori de schimbare a unor șefi pe motive de management... nu că nu ar merita, dar ei îi numesc prin compromis și tot ei îi dau jos. Așa că, tu ai propus, eu te-am combătut. Cu ceva noutăți poți veni?

Publicat

Pentru domnul cu bun simt de mai sus, spui ca nu titlul te-a deranjat, dar mai apoi tot tu spui ca te-ai saturat de "planuri de masuri" de vreo 4 ori. Vad ca la criticat nu te intrece nimeni, dar ceva idei ai? din cate vedem nu prea...orice lucru de calitate se pune pe hartie intai din cate stiu eu iar mai apoi se concretizeaza prin fapte

Semnat, un alt individ cu cel putin tot atat bun simt

Publicat

De ce ”din câte vedem”? Sunteți mai mulți care mi vă adresați? Sau vrei să mai atragi pe cineva de partea ta?:emo-box:

Doar nu vroiai să ți le înșir pe toate aici.

Prezumi cumva că tot ceea ce este pe hârtie este și de calitate?

Eu, când am întocmit planuri de măsuri, este adevărat, le-am pus și pe hârtie, dar în egală măsură m-am implicat și am participat efectiv la realizarea măsurilor. Pe când, cele la care mă refer, unii pun pe hârtie numai prostii și mai angrenează și jumătate din resursa umană(am exagerat), să-i contabilizeze și să-i descifreze ”rezultatele cuantificabile” Asta e diferența!

Același individ, cu același bun-simț!:beer:

Publicat

Bănuiesc că planul de măsuri este doar la litera "c", mai are până la litera"z" nu?. Principiile enumerate sunt sănătoase însă incomplete. Argumentez: dacă tot ne gândim la proiecte să ne gândim la ele obiectiv şi nu subiectiv cum din păcate s-a postat până acum. Aştept şi propuneri cu măsuri drastice şi pragmatice referitoare la cei care au o legitimaţie de poliţist pe care o terfelesc, de altfel cum fac şi cu celelalte însemne ale poliţiei. Adică concret: în cazul în care poliţistul încalcă .... pedeapsa publică care i se va aplica va fi....,. M-aş bucura foarte mult să văd poliţişti care încalcă legea că sunt imediat prinşi sau denunţaţi deândată de colegii lor,(nu exclud denunţarea şi prin alte metode), am şti şi noi câţi suntem de-a dreapta şi câţi de-a stânga. Ce părere aveţi stimaţi colegi de forum?. Am încercat să fiu un pacifist subtil faţă de postările de mai sus. Ce m-a determinat? simplu: prea mulţi aventurieri în poliţie, prea mulţi PCR-işti, unii în afara legii, prea mulţi slab pregătiţi profesional, s.a., sună asemănător ca reclama la iaurt. Da dacă cei cu produsul lactat se întorc în timp la ceva vechi şi sănătos, noi de ce nu am face la fel?.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.