Jump to content
POLITISTI.ro

Pistol cu caz lacrimogen


ovidiuturtoi

Recommended Posts

 Am un mgazin de arme airsoft si as dori sa aduc in magazin pistoale cu gaz lacrimogen.

Sunt supuse aceste pistoale unei avizarii speciale sau autorizatii de vanzare?

Cu stima.

post-10414-0-95318500-1374584475_thumb.j

Link to comment
  • Moderator

Da, sunt arme supuse autorizării - Categoria C punctul 24 din Anexa la Legea 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor

 

post-1-0-45000300-1355058798_thumb.png

 

armă - orice obiect sau dispozitiv a cărui functionare determină aruncarea unuia sau mai multor proiectile, substante explozive, aprinse sau luminoase, amestecuri incendiare ori împrăstierea de gaze nocive, iritante sau de neutralizare, în măsura în care se regăseste în una dintre categoriile prevăzute în anexă;

 

arme de autoapărare - arme neletale scurte, special confectionate pentru a împrăstia gaze nocive, iritante, de neutralizare si proiectile din cauciuc, în scop de autoapărare.

 

Operatiunile cu arme, piese si munitiile corespunzătoare pe teritoriul României pot fi efectuate numai de către sau prin intermediul armurierilor ori intermediarilor, în conditiile stabilite prin prezenta lege, cu exceptia persoanelor fizice care, în baza autorizatiei de procurare ori a dovezii notificării, după caz, pot procura din afara teritoriului României si introduce în tară, în conditiile legii, arme letale si neletale.

 

Pentru detalii studiază

 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.