sint posesor de permis cat c,c1,si as vrea sa stiu daca dupa ultimul cod rutier pot conduce masini care fac parte din categoria b,intrucit la art24 al2 litera b scrie ca posesori de permise din cat ce,c1e,de,die pot conduce vehicolecare fac parte din cat be plus ca a aparut o noua specificatie la cat c 8 persoane plus unul
Question
mikii09
sint posesor de permis cat c,c1,si as vrea sa stiu daca dupa ultimul cod rutier pot conduce masini care fac parte din categoria b,intrucit la art24 al2 litera b scrie ca posesori de permise din cat ce,c1e,de,die pot conduce vehicolecare fac parte din cat be plus ca a aparut o noua specificatie la cat c 8 persoane plus unul
Top Posters For This Question
14
5
5
3
Popular Days
Jul 14
31
Jan 16
2
Jan 24
1
Apr 24
1
Top Posters For This Question
mikii09 14 posts
Marius 5 posts
Motoboom 5 posts
cipri83 3 posts
Popular Days
Jul 14 2013
31 posts
Jan 16 2020
2 posts
Jan 24 2020
1 post
Apr 24 2022
1 post
Popular Posts
mikii09
daca asa scrie ca ce,c1e,d1e si de este valabil pentru ansabluri de vehicule din cat be si in plus la cat c1 si c pe linga transport marfa poti conduce si masini de persoane 8+1,citeste si vezi care e
mikii09
prietene,articolul 24 nu 23,si uitate la noul cod cu cat c sau c1 ce poti conduce noul cod rutier este facut in 2012 si pus in aplicare in 19 ian 2013 nu in 2002 de unde te documentezi tu
mikii09
tu nu intelegi ca eu am permisul eliberat,in buzunar,dar am trecuta cat c,c1 si am pe care la-m obtinut in 1983 in armata,intrebarea mea este f clara pot conduce o masina din cat b pentru ca noul cod
36 answers to this question
Recommended Posts