Fairytale Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Ho, Ho, Ho.Vine Mos Craciun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted November 25, 2010 Moderator Share Posted November 25, 2010 Salariul inapoi, drepturile alelalte, un cadru legislativ eficient, dinozaurii afara din politie...e suficient? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Paul90 Posted November 25, 2010 Membru Share Posted November 25, 2010 (edited) Un sector ( la şcoală ) la fel de bun ca în anul 1 Avansarea la termen ( absolvirea la timp - 1 iulie 2011 - şi nu ca în cazul promoţiei 2009 ). Cât mai multe locuri pentru a fi scoase pentru promoţia 2011 pentru judeţul de domiciliu. Nişte viitori colegi/superiori profesionişti, de la care se poate acumula experienţa profesională preţioasă. Şi nu în ultimul rând, sănătate şi entuziasm în toate ! PS: Şi să vină Moşu` pe la toţi şi toate şi să vă aducă tot ce vă doriţi !!! :good: Edited November 25, 2010 by blue1guardian Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiancaS Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 (edited) Fericire, sănătate, raţiune conducătorilor noştri şi iubire. Îmi doresc să-mi petrec cel mai frumos Crăciun acasă alături de familia mea, să-mi fie sănătoşi părinţii, să iubesc şi să fiu iubită în continuare, iar dacă trecem şi la categoria de şcoală, să pot să-mi obţin bursa de merit şi să reuşesc la admitere. Moşul ştie că-l iubesc şi că va exista întotdeauna în sufletul meu, iar ca de fiecare dată, pe 24 decembrie îl aştept cu vechea poezie Căţeluş cu părul creţ, reeditată şi necenzurată. Santa it is not fake, he rocks! Edited November 25, 2010 by BiancaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted November 25, 2010 Membru Share Posted November 25, 2010 Un sector ( la şcoală ) la fel de bun ca în anul 1 Avansarea la termen ( absolvirea la timp - 1 iulie 2011 - şi nu ca în cazul promoţiei 2009 ). Cât mai multe locuri pentru a fi scoase pentru promoţia 2011 pentru judeţul de domiciliu. Nişte viitori colegi/superiori profesionişti, de la care se poate acumula experienţa profesională preţioasă. Şi nu în ultimul rând, sănătate şi entuziasm în toate ! PS: Şi să vină Moşu` pe la toţi şi toate şi să vă aducă tot ce vă doriţi !!! :good: fiindca suntem colegi , si eu imi doresc acelasi lucru.. mai ales ca sectorul meu cuprinde doar 2 oglinzi :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted November 25, 2010 Moderator Share Posted November 25, 2010 Puneti voi mana pe carte si lasati dracului oglinzile si spalatul pe jos. Alta reminescenta comunista. Voi trebuie sa invatati meserie, nu sa strangeti ace de brad dintre borduri. Ca de aia vin majoritatea bomba din scoala. Colega mea de la post imi spunea ca avea curs la care invata sa isi fiarba sosetele si chilotii. Asta se invata intr-o scoala de politie? Vai de capul nostru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolund Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 O dotare mai buna(veste antiglont,casti antiglont,echipament,etc) Banii de echipament Prima de vacanta Compensatia pentru chirie la timp!(nu dupa 2 saptamani) Si sa vina Mosu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 eu vreau sanatate pentru copii mei in primul rind apoi ptr restul familiei si la final ptr mine. exact in aceasta ordine. restul se cumpara sau se primeste cadou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted November 26, 2010 Moderator Share Posted November 26, 2010 Se cumpara Maxule, cand ai cu ce. La noi nu e cazul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Motoboom Posted November 26, 2010 Membru Share Posted November 26, 2010 Nu cred ca vine Mosul anul asta, e sarac, i s-a luat 25% din salariu, nu are bani pentru echipament, prima de vacanata nu a luat-o.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Paul90 Posted November 26, 2010 Membru Share Posted November 26, 2010 @ Kmcoio "Colega mea de la post imi spunea ca avea curs la care invata sa isi fiarba sosetele si chilotii. Asta se invata intr-o scoala de politie?" Nu am aşa ceva în programă :ner: , dar dacă sunt prevăzute sancţiuni în Regulamentul de Ordine Interioară pentru "neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu" sau ceva asemănător, nu avem ce facem, trebuie făcute şi astea. Nu-ţi face griji, se pune purta pe carte, pe holul din corpul A la etajul II e plină sala de studiu seara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxu08 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Se cumpara Maxule, cand ai cu ce. La noi nu e cazul. daca nu ai cu ce, o sa primesti cadou. putina speranta, ce dracu' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Paul90 Posted November 26, 2010 Membru Share Posted November 26, 2010 Îmi cer scuze pentru greşeala de mai sus. Corect era "nu avem ce face". Link to comment Share on other sites More sharing options...
EneaGabriel Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Un sector ( la şcoală ) la fel de bun ca în anul 1 Avansarea la termen ( absolvirea la timp - 1 iulie 2011 - şi nu ca în cazul promoţiei 2009 ). Cât mai multe locuri pentru a fi scoase pentru promoţia 2011 pentru judeţul de domiciliu. Nişte viitori colegi/superiori profesionişti, de la care se poate acumula experienţa profesională preţioasă. Şi nu în ultimul rând, sănătate şi entuziasm în toate ! PS: Şi să vină Moşu` pe la toţi şi toate şi să vă aducă tot ce vă doriţi !!! :good: Sincer ... nici nu ai pretentii nu vezi ce criza profesionala ne asteapta ? eu unul tind sa cred ca o sa fie din ce in ce mai rau Referitor la absolvirea ...sper sa se tina de cuvant si sa ne scoata la timp ..desi sunt reticent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kayne Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 un brad de craciun... dar brad de brad.. care si miroase... a brad... chiar daca trebuie sa ii strang acele dupa aia, in injuraturile publicului.... macar o maslina de cadou pentru cei dragi... si o zi de 25 acasa langa ei... ceea ce va doresc si voua.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cincin Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 bine zis, o zi de craciun alaturi de cei dragi, FARA TELEFON restul ce mai vrea dumnezeu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fairytale Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 Va fi un Craciun frumos. Oare de ce Craciunul e intotdeauna minunat? Pana si colindele ne sensibilizeaza, la fel luminitele de Craciun, plimbarile luni, prin magazine, dupa cadouri, sunetul clopoteilor...parca totul devine basm.Ce semnificatie are Craciunul pentru fiecare dintre voi? Ce colinde va plac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted December 16, 2010 Moderator Share Posted December 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7fJXuQ4yTF0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted December 16, 2010 Moderator Share Posted December 16, 2010 Afara ninge linistit, eu nu am cauciucuri la Logan si era sa intru in sant azi...sorry, stiu ca sunt fun breaker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fairytale Posted December 16, 2010 Author Share Posted December 16, 2010 Frumos colindul. Cui nu-i place Stefan Hrusca!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eduard Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 (edited) @ Kmcoio - lasa-l naiba de Logan !!!!......... mergem pe jos luna asta !!! Multa sanatate tuturor !! Edited December 16, 2010 by Eduard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted December 9, 2011 Moderator Share Posted December 9, 2011 Ca tot este sezonul, haideti sa reinviem putin acest topic. Ce cadouri va doriti / ce cadouri intentionati sa faceti / idei de cadouri pentru cei apropiati. Eu deocamdata sunt in cautare de idei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tod Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Ho ho ho vine Apocalipsa.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorin17 Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Pentru ca maine este Ajunul Craciunului si pentru ca vreau sa fiu primul care va ureaza, va voi ura un Craciun fericit, alaturi de cei dragi, multe impliniri si multa sanatate! Dumnezeu sa va binecuvanteze casele si sa va aduca lumina in suflete! Urarea mea este pentru toti cei non-portocalii! Celorlalti le fac eu alta urare! La multi ani! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan Posted December 24, 2011 Share Posted December 24, 2011 Scrisoarea unui poliţist către Moş Crăciun Dragă Moşule să ştii că noi poliţiştii, anul acesta am fost cuminţi, sau mai bine zis am stat liniştiţi şi am privit cum suntem călcaţi în picioare de guvernul "poc", cei mai mulţi dintre noi am muncit doar cu drag şi cu foarte mult spor şi crede-ne că am avut de lucru! Dar să nu te plictisim cu problemele noastre. Vrem să ştii că noi poliţiştii nu dorim ceva anume de la tine, adică ne-am dori şi noi câte ceva...cum ar fi să ne primim drepturile restante, benzină pentru maşini, piese de schimb, rechizite şi ar mai fi şi multe altele dar ne gândim că este criză sau cel puţin aşa ne zic şefii şi nu vrem să îi contrazicem că ştim cu toţii că şefii au întotdeauna dreptate. Tu Moşule sperăm că poţi să plăteşti facturile la gaze, curent şi întreţinere şi ratele pe la bănci, nu credem că ai ajuns restanţier. Dacă tot se vorbeşte de criză sperăm să nu dai din pitici afară cum au făcut pe la noi barnconierul, lunetistul şi poc. Să ai mare grijă când vii pe la noi să ne aduci cadouri să nu te împiedici de sărăcie, tristeţe şi disperare şi dacă tot vii mai aruncă şi tu nişte fericire şi speranţă că nu toţi suntem "nişte beţivi nenorociţi". Suntem siguri că o să dai cadouri la toată lumea, mai ales că toţi au fost cuminţi şi ascultători şi când zic asta nu pot să nu mă gândesc la la boc şi igaş care nu ies din cuvântul lui băsescu, ei ar trebui să fie primii pe lista ta. Chiar şi fetiţa mea m-a întrebat anul ăsta dacă o să vii pe la noi şi i-am răspuns că întâi trebuie să ajungi pe la boc şi igaş că ei au fost cei mai "ascultători" şi că "Moşul" are daruri multe pentru ei. Şi dacă poţi te mai rugăm anul ăsta să ne aduci daruri ce să dureze o veşnicie, bucurie colegilor mei, înţelepciune şefilor noştri şi un an mai bun. Crăciun fericit şi un an nou fericit ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts