Jump to content
POLITISTI.ro

Dispozitiv electrosocuri ca solutie pentru autoaparare

Mergi la răspuns Răspuns oferit de cipri83,

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

Dupa cum spune si titlul intrebarea mea este din sfera autoapararii si se rezuma la folosirea unu dispozitiv cu electrosocuri.

M-am tot invartit pe aici pana sa adresez intrebarea si am inteles ca detinerea unui astfel de dispozitiv nu este legala, depistarea cu un asemenea aparat conduce la intocmirea unui dosar penal insa utilizarea lui in conditii de autoaparare este perfect legala. Daca pana aici am gresit si nu am inteles bine din discutiile anterioare pe acest subiect va rog sa ma corectati.

Sunt fixat pe ideea de a cumpara unul spre a-l face cadou unei persoane care are nevoie de asa ceva insa imi este greu sa aleg unul deoarece ele variaza intre 100.000 volti si 2.500.000 volti.

Asadar intrebarea mea este aceasta, cati volti (sute de mii, ca mai jos de 100.000 nu prea gasesti) sunt necesari pentru a opri si indeparta un atacator (pungas, violator, s.a.m.d.)

Nu vreau sa cumpar un taser de doua milioane volti din prea mult zel si la prima utilizare sa moara omul sau mai rau, sa ramana dizabilitat.

Rog un raspuns din partea unei persoane competente.

Va multumesc!

• Membru
Publicat

NU ai voie să foloseşti aşa ceva, conform legii din România. 

• Apreciez 1
  • Membru
  • Soluţie
Publicat

Daca erai putin mai atent gaseai pe forum urmatoarele topicuri : si

!

Cu referire la voltii necesari pentru nu stiu eu ce problema ,tin sa te anunt ca noi nu suntem de la electrica , si nici nu cunoastem sau nu am facut studii aprofundate in acest sens!

Dupa cum ti-a spus si Cristi este interzis folosirea acestor dispozitive!

Sper ca am fost destui de competenti cei care am raspuns!

Publicat

am citit ambele posturi inainte sa deschid acest topic insa splinul raspunsurilor voastre spune totul.

va multumesc pentru reiterarea motivului datorita caruia lumea va iubeste intr-atat.

• Displace 8
  • 4 ani mai târziu...
Publicat

As vrea sa achizitionez un taser sau un pistol cu electrosocuri si precizez ca vreau sa cumpar acest dispozitiv pentru siguranta mea si ca, desi sunt constienta ca in situatii de autoaparare utiliarea dispozitivelor cu electrosocuri nu se considera fapta penala, vreau sa stiu daca e necesar sa am permis chiar si pentru taser.

• Marius a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.