Skip to content

Banii de echipament pentru 2013 - drepturile de echipament

Featured Replies

din pacate zvonul este  cat se poate de real.Sursa:contabil sef de la un inspectorat.

• Replies 751
  • Views 689.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nu va mai faceti iluzi, ne trec la primarii si adio bani

• bai narozilor ....a intrat salariu pe luna decembrie 2013.....ce tot vorbiti de bani de echipament inclusi in salariu.Poate de luna viitoare se includ cand luam primul salariu pe 2014.ce dreaq nu va d

• C.N.P.: Corpul Naţional al Poliţiştilor - organizaţia profesională

Posted Images

• Moderator

Ce treabă ai tu cu jandarii sau pompierii? Nu este o competiţie prin care unii trebuie să obţină mai mult decât ceilalţi. Încercaţi să scăpaţi de această grijă pentru alţii şi concentraţi-vă pe problemele alor vostri. De obicei ceea ce se obţine pentru poliţişti, se aplică şi pentru ceilalţi. Aşa că nu le mai purtaţi de grijă altora. Nu te încălzeşte cu nimic dacă poliţiştii obţin ceva şi ceilalţi nu. 

Vrei un exemplu concret? Uite proiectul de act normativ privind drepturile poliţiştilor răniţi în timpul serviciului sau a urmaşilor acestora. Îi vizează pe poliţişti, dar se intenţionează extinterea lui şi în cazul celorlalte categorii. Aşa că ar mai sănătos să renunţi la grija competitivă faţă de alţii.

Sa ne lase ... pe mana lui Dragnea si sa ajungem in subordinea primarilor, nu?

Nu sunt un fan al lui Stroe, dar spre deosebire de alti sinistrii asta a fost singurul care a pus piciorul in prag cand psd-istii vroiau sa distruga Politia Romana si sa o dea pe mana primarilor pe care ii iubesc atat de mult.

Tu asta crezi? 

Stroe a promis 50% din banii pe echipament in septembrie 2013....................................minciuna!

Stroe a promois modificarea sau schimbarea ordinului 400 in anul 2013.........................minciuna!

Stroe a promis decontarea cheltuielilor pentru transport in anul 2013..............................minciuna!

Stroe a promis ca pana la 1 august 2013 vom avea un nou statut facut de politisti..........minciuna!

Stroe a promis ca ni se vor plati sambetele, duminicile si sarbatorile legale......................minciuna!

Stroe a promis inoirea parcului auto al Politiei Romane.....................................................minciuna!

Etc, etc, etc.......minciuna, minciuna, minciuna!

Vezi ca ai cazut in admiratia lui Stroe si nu prea este bine.

Multumirile trebuie sa le trimiti altcuiva, unora care inca mai sunt politisti prin jurul ministrului!

Iar daca va fi sa ajungem la primarii, Doamne fereste, vinovati vom fi toti!

Imi aduc aminte ca Blaga asa nenorocit cum era el si-a dat demisia!

Asta cu pusul piciorului in prag.................

Catalin. Diferenta este ca ei nu cotizeaza lunar pentru diverse formatiuni sindicale ai caror lideri sunt colorati politic, nu isi spala rufele in public iar increderea populatiei in ei este mult mai mare decat fata de Politie. ( Politia face miting - jandarmii asigura ordinea, politistii au aruncat caschetele - jandarmii sunt felicitati de premier pentru represaliile recente privind gazele de sist) Ne indreptam cumva in directia gresita? Este benefic faptul ca avem organizatii sindicale? Referitor la proiectul respectiv ai cu siguranta dreptate dar se pot face mai multe pentru noi fara sa ne cersim drepturile.

• Membru

Voi nu observati ca au aparut din nou postacii de serviciu? Au doua, maxim trei postari la activ si ii dau inainte cu zvonistica. Asteptati si veti vedea ce va fi. Oricum am vazut ca unii doar in topicurile de bani de echipament stiu sa posteze.

• Popular Post

Jnik opreste-te din delirum tremens......esti jandar? J de la jandar vine?

Esti tu sigur ca politistii au aruncat caschetele?

Pe ce te bazezi, asa au spus la televizor?

O sa-ti dau un singur argument, ba nu doua!

Primul...argument....o cascheta costa 100 de lei si indiferent cat de scarba mi-ar fi de basitul nu merita 100 de lei!

Al doi-lea argument........daca poti, priveste cu atentie caschetele si vei observa cu usurinta ca sunt in marea lor majoritate de penitenciar si foarte vechi!

De ce ar fi mers politistii cu caschete iesite din uz la Bucuresti?

Sau le-au avut in saci?

Politistii fac miting tocmai ca se pot organiza in asociatii sindicale, jandarii nu pot!

Jandarii sunt felicitati de Ponta soricelul?

Stai sa vezi cat o sa le creasca popularitatea.

Jnik oamenii aia de la Pungesti nu sunt suporteri, golani, infractori etc, iar daca tu vrei sa fi felicitat pentru ca desfigurezi niste batranei care isi apara pamantul si sanatatea esti bun de Socola.

Jnik daca te simti cersetor este numai vina ta.

Chair era un citat pe undeva.....daca te-ai nascut in Romania nu esti tu vinovat, daca ai rudele pe care le ai nu esti tu vinovat......dar daca te simti cersetor tu esti vinovat!

Este benefic ca avem organizatii sindicale? Intreaba-i pe jandari ca vad ca esti prieten cu ei!

Edited by Elvis

Imi cer scuze ca sunt off-topic dar mai intreb pe cine o sa mai felicite primul ministru daca degenereaza conflictul la pungesti. e suficient ca jindarii sa bata doi trei batranei la tv ca se starneste haosul. Revenind la subiectul de fata am citi o postare pe forumul intrapol ca vom primi jumatate din bani in data de 13

• Moderator
  • Popular Post

JNIK deja când ai postat aberaţia cu încrederea populaţiei ai început să miroşi a jandar, rău de tot. Această aberaţie prinde doar la naivi, ca să nu spun proşti. Şi vine de la "studiile sociologice" ale unor retardaţi ce compară poliţia cu biserica sau sistemul medical. Ai auzit vreodată în viaţa ta de întrebări a căror răspuns este indus chiar de modul de formulare a întrebării? Când te vei mai uita la studiile de doi lei ale sociolgilor rataţi, să nu uiţi următorul lucru: poliţia niciodată şi nicăieri în lumea asta nu e privită cu simpatie tocmai pentru că supără şi deranjează când îşi face treaba, îţi prinde vărul, cumnatul sau unchul la furat şi-l bagă la beci, în schimb din moment ce jandarii stau şi freacă menta-n unităţi, fără să supere sau să deranjeze pe nimeni, e normal ca populaţia să-i vadă mai bine. Când jandarii ies la interval să-şi facă şi ei treaba lor (vezi protestele din primăvara lui 2011 sau cele actuale de la Pungeşti) aşa zisa încredere scade vertiginos. Iar dacă îi compari cu armata, care nu iese din unitate decât la inundaţii să evacueze populaţia, ai să vezi ceva asemănător între diferenţa de "încredere" dintre poliţie şi jandari. Aşa că nu mai pierde vremea, îndreaptă-te tu spre sistemul ăla militar de care eşti atât de îndrăgostit şi lasă-ne pe noi ăştia ce cotizăm fără rost în pace.

J vine de la litera J si atat. Dupa 19 ani de politie am crezut ca pot avea o opinie pe acest forum . Daca este diferita de altora nu trebuie sa va inflamati si sa trageti concluzii pripite. Imi cer scuze daca v-am deranjat cumva si va las sa va expuneti parerile avand prioritate datorita numarului mare de postari. Cu permisiunea moderatorului voi continua sa lecturez zvonistica. O seara buna.

Imi pare sincer rau dar acel zvon cu 500 de lei sa auzit in mai multe locuri, sper sa nu fie adevarat, mai sunt 2 saptamani si se clarifica totul. O seara placuta in continuare.

Sa ne lase ... pe mana lui Dragnea si sa ajungem in subordinea primarilor, nu?

Nu sunt un fan al lui Stroe, dar spre deosebire de alti sinistrii asta a fost singurul care a pus piciorul in prag cand psd-istii vroiau sa distruga Politia Romana si sa o dea pe mana primarilor pe care ii iubesc atat de mult.

Daca intradevar voiau sa ne treaca la primarii si era in interesul lor asta; nu se impiedica guvernul de un ministru liberal, sa nu-i acordam lui Stroe mai mult credit decat merita! Eu cred ca domnii guvernanti ne testeaza, sa vada care ne e limita, o fac pe-a psihologii cu noi! Ar trebui sa le facem pe plac, sa cedam, sa facem si noi o greva ca in sanatate, ne prezentam la munca si stam in parcare vreo 3 ore, sa-si mai faca si cetateanul de cap in strada!

Edited by shinoby

Nicuno1..... vrei sa spui ca banii de haine intra odata cu banii de salariu?.....nu cred.

Cristi....vad ca tu esti vechi pe aici......nu ca noi...postaci de serviciu....i-a spune tu......cati bani primim..si cand?

Am spus ce s-a auzit in Arges...sau vrei sa nu spunem nimik....sa vorbiti doar voi..si liderii de sindicat......Crezi ca noi, astia, postacii de serviciu nu dorim sa primim 50% din banii de echipament?...iti spun eu ca ultima vb este de 500 lei....mai vedem.

Edited by dinamoo26

Dinamoo26, postacii de serviciu puteti sa tastati aici ce va taie capul, este o tara libera si un forum al politistilor, nu-ti vad plusul!

Platesti cotizatie la Dinamo?

Numai ca vezi tu sunt oameni in ministerul asta care cu asta se ocupa, cu zvonistica.

Din cand in cand arunca pe piata niste bazaconii, de obicei la jandari, ca sunt mai prostuti si au facut mai multa botanica la scoala, iar trecutul nu-i ajuta deloc, rascoala de la 1907, securisti etc.

Noi politistii, ar trebui sa diseminam informatiile venite pe filiera lor.

Hai sa-ti spun ce s-a intamplat. Donii din minister cand au vazut ca nu prea au bani s-au gandit sa mai faca o ,,vrajitorie".

Adica sa calculeze sumele de bani fara solicitarile din fisa de echipament.

Si cum jandarii si pompierii le-au completat ,,la ordin" la inceputul anului o sa ia 50% din ce mai ramane, adica nici echipament nu au vazut nici norma de echipament nu o vor primi intreaga ca bani!

Daca merge la ei , vor extinde ,,gaselnita" si la noi.

Asta incerca sa-ti spuna Cristi, arunca pe piata un zvon, zvonerul si zvonacul, vad impactul si daca merge ne accidenteaza!

Cati bani si cand? 

Pai are Cristii vreun glob de cristal, este cititor in stele sau in carduri, calator in timp etc?

Daca nu stiu sa raspunda oamenii care se ocupa de bani in ministerul asta de ce ar stii un agent termic chimic sau de vanzari?

Sa ne ajute Dumnezeu sa nu vedem decat 500 de lei. Parerea mea!

dinamoo26 pui cam multe intrebari! Faci parte ca si mine din zvonacii de serviciu cu putine postari la activ pe acest forum. Incearca sa intelegi ca aici ai voie doar sa lecturezi in liniste si sa nu pui la indoiala activitatea liderilor de sindicat, ocrotiti se pare de seniori, investigatori, cei cu peste 1000 de postari, etc. Nu vad rostul motto-ului unora atata timp cat nu iti poti spune parerea fara a fi apostrofat -

Nu sta deoparte! Implica-te! Spune-ti parerea! Comenteaza stirile si informatiile de pe forum, anunta-ti colegii de existenta acestui forum!
Pentru orice probleme, ma puteti contacta la mail : Cristi@politisti.ro

Asa cum din pacate am anuntat se pare ca in decembrie vom primi doar 500 lei si multe promisiuni. Sa continuam cu zvonistica. O zi buna!

Jnik la 19 ani de politie ar trebui sa fi mai echilibrat.

La experienta ta intrebarile nu prea isi mai au rostul.

Iar intrebarile pe care le pui tu sau altii isi au raspunsul in alta parte in niciun caz aici.

Daca pana acum nu ai inteles care este rostul acestui forum ramai si aprofundeaza.

La un moment dat iti vei da seama.

Edited by Elvis

• Moderator

JNIK ce păreri ai tu? Îţi spun eu, ai doar una singură şi fixă, care de fapt nu este o părere ci este o obsesie privind beneficiile obţinute în plus de poliţiştii faţă de jandari. Această măreaţă întrebare ai postat-o şi în topicul în care se discuta despre statutul poliţistului, deşi era offtopic. Aşa că tu nu ai păreri, ci doar o obsesie, iar după ce ţi-am spus că e penibilă şi specifică bârfitoarelor, ne-ai recitat poezia de îmbărbătare a jandarilor cu încrederea populaţiei. Şi după ce ţi-am explicat care este realitatea în privinţa acelei minciuni, neavând argumente ai început să te plângi ca un fătălău că nu te lasă pe tine nu ştiu cine, să-ţi spui "părerile". Trezeşte-te! Tu nu ai păreri, ai o sigură obsesie să compari poliţiştii cu jandarii, care nu-şi are locul aici. Postările ălea de care eşti atât de stresat nu s-au adunat datorită acestui topic, ci pentru că acei membri s-au implicat, au răspuns la problemele sau nelămuririle altora pe plan profesional. Tu nu vei stânge niciodată postări din moment ce nu ai păreri ci doar o obsesie obosită. Înţelegi care e diferenţa? Tu şi ceilalţi câţiva obsedaţi puteţi să urmăriţi acest topic cât doriţi şi să postaţi pe aici doar să vă băgaţi în seamă, întrebări din ălea penibile, pentru că asta e limita voastră, atât puteţi, nu sunteţi capabili să daţi un sfat sau să vă spuneţi o părere pertinentă la o problemă a unui coleg, orizontul tău şi a celorlalţi ce postează numai aici se limitează doar la banii de haine sau libere. În concluzie, tu nu te mai compara cu cei ce au multe posturi, pentru că acei membri au acumulat acele postări tocmai pentru că posedă un bagaj de cunoştiinţe profesionale, nu postându-şi la nesfârşit obsesia privind compararea poliţiştilor cu jandarii, după care să se plângă ca nişte fătălăii că nu-i lasă nu ştiu cine să-şi spună unica "părere" fixă.

Scopul acestui forum este de a ne ajuta între noi cu un sfat, o părere, o experienţă prin care am trecut, etc dar în cazul tău din moment ce orizontul tău se limitează doar la subiectul acestui topic, nu trebuie să te mai mire de ce nu ai mai multe postări.

Nu am dorit sa fac comparatii ci doar sa punctez ineficienta liderilor de sindicat de ani de zile. Daca aveau rezultate probabil ca nu mai dialogam pe aceasta tema. Ne plangem de ani de zile pentru problema banilor de echipament iar liderii alesi nu au rezolvat-o indiferent de ministrul in functie. Se justifica mentinerea acestora? Se poate schimba ceva? 

• Moderator

Hai să-ţi explic mai pe înţelesul tău. În acest topic se discută despre banii de echipament, nu despre menţinerea sau nu a liderilor de sindicat. În alte topicuri se discută despre acest subiect. Liderii ăia de care vorbeşti tu, nu intră şi nici nu postează pe aici, sunt aleşi de către cei ce sunt foarte atenţi la plăsuţa cu portocale, o agendă şi ciocolata pe care le primesc sau nu la sfârşit de an. Pentru că din păcate pentru noi, majoritatea este formată din cei ce sunt interesaţi doar de beneficii, cum eşti şi tu. Dacă consideri că plăteşti cotizaţia de pomană, atunci e simplu, te retragi din sindicatul unde eşti membru şi ai rezolvat problema. Şi nici nu te va mai măcina grija privind ce au făcut sau nu liderii tăi de sindicat, pentru că nu-i mai plăteşti.

• Moderator

JNIK

Dacă vrei să discuţi despre sindicate şi sindicalişti nu crezi că e normal şi firesc să postezi în secţiunea dedicată acestor subiecte, nu să postezi nemulţumirea ta în alte topicuri ce tratează alte subiecte. Îniţiază un topic nou în secţiunea corespunzătoare care să trateze nemulţumirile tale referitoare la sindicate şi sindicalişti.

Jnik un lider sindical fara membrii,,in spatele lui" este egal cu un zero barat.

Sindicatele sunt formate din politisti, unii membrii activi iar altii doar simplii cotizanti.

Liderii sunt alesi de politisti sau de reprezentanti, delegati etc.

Problemele sunt ample si au mai fost dezbatute pe forum.

Nu liderii trebuie sa rezolve acesta problema, sincer nici nu cred ca pot.

Liderii sunt un fel de portavoce a voastra, a celor din teritoriu, ceva de genul ,,nevoile voastre prin gura lor sa se faca auzite".

Daca in functiile ale pe la Bucuresti au ajuns unii care nu au alt scop in viata decat sa faca bani esti vinovat si tu.

In sala aia unde se poarta negocieri au ajuns Lincu, Gruia, Paraschiv etc&co care nu sunt politisti.

Parerile sunt impartite, chiar si aici pe forum, numai ca noi trebuie sa ne dam seama ca trebuie sa vorbim toti aceiasi limba deoarece interesul este comun. Restul sunt doar vorbe!

Edited by Elvis

Elvis....hai sa te fac sa intelegi......acesti domni....sefii nostrii(ma refer Bucuresti)...au oameni de legatura peste tot...in fiecare inspectorat de politie...s-a discutat sa ne dea de sarbatori 500 lei...certa discutie....acum stau sa vada parerea noastra....sa vada daca noi lasam capetele plecate, daca ne certam cu jandarmii si pompierii...adica nu proteste sau alte activitati de genul asta...un domn..care are salariul dublu fata de al meu....zicea ...sa fim multumiti daca primim si 500 lei, ca sunt buni de sarbatori...ori acel domn comandant..nu stie ca de sarbatori...noi mai si lucram...venim la serviciu efectiv...nu stie ca autoturismele persoanele consuma carburant...nu stie ca si din acei 500 lei...mai mult de jumatate ii dam pe combustibil...ca sa venim la serviciu....ori acel domn comandant nu stie lucrul acesta...naveta se deconteaza la dansul. Mai marii sindicatelor au spus ca luni merg la Bucuresti si daca ramane discutia cu 500 lei...se pregatesc de proteste...cum or arata alea, cine are " tupeul" sa participe, etc....vom vedea....

Sper din tot sufletul....ca eu....postac de serviciu...fara nici un plus(de care putin imi pasa)...sa gresesc...sa duc lumea in eroare...si sa primim pana in sarbatori cei 50% ...si nu 500 lei....dar ma intreb.... voi, membrii cu mii de postari si plusuri la infinit...ce veti spune daca ceea ce am scris eu ...se adevereste?...

Ok. Nu am vrut sa va deranjez ci doar sa arat ca pana acum nu am avut o portavoce si nu vom fi auziti de nimeni. Am incheiat subiectul. Va multumesc.

Dinamoo, suntem unii cu multe plusuri care am fost prin fata pe la minister de mai multe ori.

Am iesit prin curtea inspectoratelor, am fost amenintati de prefecti ca pun jandarmii sa ne bata etc.

Si asa vom face si acum. De cate ori o sa consideram ca trebuie.

Ca tu crezi ca eu alta treaba nu am in viata decat sa ma cert cu jandarii si pompierii.....ai o parere foarte buna despre ei!

Cine are tupeul sa participe? Eu si altii ca mine.

Nimic nu vom castiga fara lupta, nici macar banii pe haine. Iar daca tu crezi ca este usor te inseli amarnic.

Daca inca nu ai aflat , noi politistii, nu putem sa facem greva. Dar mai stii......spontane, spontane!

Problema banilor pe haine exista in Politia Roman tocmai pentru ca facem parte din acelasi minister cu soldatoii.

De ce dracu nu ii trec la MAN nu stiu.

Ps. Sefii nostrii sunt niste nevertebrate in marea lor majoritate.

Asa ca este bine sa nu crezi nimic din ce spun.

Edited by Elvis

Nu am postari multe....mi s-a luat sa vad discutii gen....jandarii, pompierii...va spun eu....si ei sunt ca si noi, si ei au familii, copii...si ei isi doresc sa primeasca banii pe haine....au si ei datorii la banci, au nevoie de banii, deoarece si la ei vin aceleasi sarbatori ca si la noi....prea incercati sa faceti diferente intre noi...si restul.Si asta e o cauza pt care.....acesti deosebiti domni rad de noi in fiecare an cu privire la banii pe echipament. Sunt politist si lucrez in ture cu jandarmii...si chiar daca nu sunt ceea ce vrem noi....inainte de toate ..sunt oameni si trebuie respectati. Trebuie sa invatam sa respectam mai intai omul...si apoi meseria pe care o are.Sunt multi din randul nostru care nu stiu sa respecte colegii, ce sa mai vb de respect fata de jandarmi sau pompieri....vad gunoaiele din ochii altora...

• Moderator

E chiar aşa greu să pricepeţi că acest topic nu tratează problemele sindicale, ori problemele privind jandari sau alte categorii profesionale?

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.