Skip to content

Banii de echipament pentru 2013 - drepturile de echipament

Featured Replies

Sefilor nostri li s-a comunicat ca pana pe 15 decembrie a.c. o sa ne dea 50 % din norma pentru echipament.

• Replies 751
  • Views 689.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nu va mai faceti iluzi, ne trec la primarii si adio bani

• bai narozilor ....a intrat salariu pe luna decembrie 2013.....ce tot vorbiti de bani de echipament inclusi in salariu.Poate de luna viitoare se includ cand luam primul salariu pe 2014.ce dreaq nu va d

• C.N.P.: Corpul Naţional al Poliţiştilor - organizaţia profesională

Posted Images

Ar fii o porcarie sa ne introduca banii de echipament in salariu de la anul adica toti asteptam acesti 2500 de roni pentru alte cheltuieli nu neaparat pentru haine, daca o sa ni bage in salar nu mai prinzi nimic de ei

• Moderator

Nu ar fi foarte rau stiind ca iau salariu cu 200 lei mai mare, lunar....totusi....Macar asa ai certitudinea ca ii vezi

Din pacate prea multi colegi vad asta ca o marire de salariu...asa ne mai pacalesc o p[erioada cu salariile de rahat...

ultima chestie!la noi a venit o circulara in care se specifica ca banii vor fi dati luna viitoare pana pe data de 10 dec!e vb doar de 50%!in noiembrie nu se !mai dau bani de haine!sursa IGPF!

BRAVO LOR, uite așa ba in noiembrie apoi in dec, apoi la anul, și apoi .....

Ne dus de nas numai să nu mai protestăm, 

DACĂ AM FI PROTESTAT CU ADEVĂRAT, ÎN ACEST MOMENT NU MAI EXISTA ACEST TOPIC!

DACĂ ERAM UNIŢI ŞI NE CEREAM DREPTURILE ÎMPREUNĂ, O DUCEAM MULT MAI BINE!

De unde atata "unire"Sache?In teritoriu se rade unul de altul!cei de la politie fac misto de cei de la frontiera,cei de la frontiera rad de jandarmi,jandarmi de pompieri,pompierii de politisti si tot asa e un misto permanent!atunci de unde sa fim atat de uniti daca radem si ne credem mai inteligenti unii decat altii?

• Membru

Boierule, sunt asfel de discutii numai din cauza jandarmilor ca vor sa fie politisti, pompierilor ce vor jandarmi,etc sau mai toti vor sa fie politisti. Daca fiecare s-ar ocupa pentru ce e platit si institutiile nu ar mai fi poluate,de genul jandarmi ce vor politisti.... nu cred ca ar mai exista discutii si poate am fi uniti...parerea mea!

Chiar crezi ca mai vrea careva sa devina politist?De ce esti asa de sigur pe tine?Din cauza asta nu dam inainte...din cauza unor oameni ca tine care au capul bagat in ..dos...si ar trebui sa si-l scoata si sa deschida ochii si sa vada realitatea si mizeria in care ne aflam cu totii.Mai lasa jandarmii,politistii de frontiera si pompierii in pace...e foarte usor sa dai vina pe altii cand tu stii ca nu esti in stare sa deschizi gura si sa faci ce trebuie.Daca e sa vorbim despre salarizare sa stii ca nu sunt foarte mari diferentele in minister...asa ca nimeni nu vrea sa iti ia locul in Politia Romana.Afirmatiile tale fata de toate structurile M.A.I. sunt numeroase si jignitoare.Nu cred ca te aflii in postura sa clarifici unele disensiuni in cadrul ministerului cand tu gandesti precum detinatorul unei plantatii de banane si urasti negrii care muncesc pentru tine...si sa stii ca nimeni nu te uraste si nu este impotriva ta..nici  jandarmii,politistii de frontiera sau pompierii...doar discutam despre un subiect comun.Daca administratorul acestui forum nu si-ar fi  dorit ca cei din alte structuri sa posteze aici , acest forum ar fi fost protejat de o parola si cred ca ti-ai fi dat singur cu parerea impreuna cu vreo 20 de colegi de-ai tai...

Scuze de offtopic!

Gogule ai fost banat tocmai pentru că nu eşti deloc atât de sclipitor încât să anticipezi ce am dorit eu şi ce nu. De asemenea nu eşti în măsură să-mi spui ce restricţii ori cum trebuie să administrez acest website şi te asigur că acest forum NU este locul potrivit pentru jandarmi sau pompieri, ci se adresează doar poliţiştilor din Poliţia Română şi Poliţia de Frontieră, mai exact personalului căruia i se aplică prevederile legii 360. Cei ce nu fac parte din aceasta categorie de personal nu sunt bineveniţi pe acest forum şi vor fi banaţi.

Daca administratorul acestui forum nu si-ar fi  dorit ca cei din alte structuri sa posteze aici , acest forum ar fi fost protejat de o parola si cred ca ti-ai fi dat singur cu parerea impreuna cu vreo 20 de colegi de-ai tai...

Hai lasă-mă!

Când aveţi voi chef de teatru ieftin, jucaţi rolul ăsta al fecioarei neprihănite, ori cu alte cuvinte, deşi vede toată lumea cât vă poate capul, nu ezitaţi să faceţi fiţe la scenă deschisă.

Măi flăcăule tu eşti precum musca moralistă, ce se comportă precum înecatul şi trage pe toată lumea după ea. La prima vedere, musca moralistă pare că are zborul lin.

Vrăjeală!!! În realitate nu ştie cum să-i facă rău unuia sau altuia. Se remarcă de la o poştă caracterul ei diversionist.

Iar ca să vă daţi seama câtă neghiobie zace în această muscă, nu ezită să se bage şi în curul calului!

Te-a chemat cineva aici şi nu ştim noi?

• Popular Post

Nu va mai contrazice-ti oameni buni ca nu rezolvati nimic cu asta!Sunt probleme mult mai grave care ne afecteaza viata de zi cu zi!Eu am scapat cel putin,am iesit la pensie cei drept pe caz de boala iar dupa 23 de ani de munca nu m-am ales cu absolut nimic!Sunt bolnav cu inima trebuie sa ma operez dar din pacate nu am bani si s-ar putea sa -mi inchei socotelile pe acest pamant!MAI-ul mi-a scris pe decizie ca boala nu are legatura cu serviciul!Ca eu m-am imbolnavit acasa cand stateam degeaba!Si in locul meu sunt majoritatea politistilor!Astea sunt probleme grave intr-un sistem bolnav in care nimeni nu dau nici doi lei pe noi!Fiti uniti macar pe acest forum!O zi buna va urez tuturor,sa aveti grija de voi si de familiile voastre!

Vesti triste de la imparatie. In ciuda tuturor "zvonurilor" din presa se pare ca nu vom primi nici un ban din drepturile noastre pe anul in curs. M-as bucura sa ma insel.

de unde ai scos-o si pe asta ?

minutzu
Îmi e greu să cred că după ce au declarat public, acum o întorc ca la Ploieşti şi se fac de băşcălie.

Eu doar am postat ce am auzit azi. Am vorbit cu o colegă de la minister şi ea mi-a spus. Sper din tot sufletul să nu se confirme zvonul ăsta că ar fi tragic.  :(

Ne-am invatat cu vesti de genul asta.Eu chiar vreau sa fie surpriza cand vad banii pe card.Mirarea mea este de ce nu ne iau si comision de administrare :(

• Membru

Cred ca deja vorbim pe langa subiect, insa nu ma pot abtine gogule sa-ti spun ca deja nu stiu cati jandari au sarit gardul la mine la sectie in ultimii 2 ani...si tu vi sa ne spui ca cine mai vrea sa fie politist?ce-ar fi sa-ti vezi tu de bastoneala sau de furtun ca oricum nu suntem curiosi din ce "natie" faci parte!Sau probabil esti frustrat ca n-ai putut sari gardul la noi!

Edited by cipri83

Ne-am invatat cu vesti de genul asta.Eu chiar vreau sa fie surpriza cand vad banii pe card.Mirarea mea este de ce nu ne iau si comision de administrare :(

Eu zic să nu le dai idei, că sigur domnu Ponta o pune în practică şi imediat ne aplică comisionul de administrare. :))

Cand aveam sperante mari...vine cate un zvon de la ,,imparatie''...trebuie sa ne obisnuim....daca nu ma insel ministrul nostru si-a dat demisia de vreo trei ori de cand a fost numit...ce-ar fi daca si-ar mai da-o inca o data...bineinteles teoretic ...,ca practic......asta e situatia...

Salariul a fost virat fara vreo ramasita in plus....

Deci am ramas deocamdata doar cu ....speranta...

Cred ca tin astia la subiect.............

Uitati ce zic astia de la prolex:

Din informatiile primite astazi 15.11.2013 de la dl Dragulin Stelica, directorul general al Directiei Generale Financiare din MAI:

- Plata primei transe din drepturile cuvenite ca norma de echipament pentru anul 2013, se va face in perioada 14-25 decembrie 2013;

- In doua saptamani se va cunoaste cat se poate plati din norma de echipament avand in vedere sumele ramase la dispozitie in urma ultimei rectificari;

- In luna decembrie 2013 se va cunoaste exact daca intelegerea din ministru si premier se va materializa prin emiterea unei Hotarari de Guvern pentru alocarea unei sume suplimentare cu destinatia platii normei de echipament;

- Dupa ultima rectificare bugetara, prin care se va plati restanta la norma de echipament pe anul 2013, incepand cu luna urmatoare, norma de echipament se va plati lunar, in rate egale;

- Bugetul pentru anul 2014 asigura necesarul pentru fondul de salarii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.