Skip to content

Banii de echipament pentru 2013 - drepturile de echipament

Featured Replies

• Membru

500 lei luna asta, alti 500 luna viitoare, restul la anul. Din aprilie 2014 se vrea ca norma de echipament sa se bage in salariu in transe egale cum e la S.R.I. 

Asa am auzit la cineva de la IGPR, nu are nicio treaba cu vreun sindicat.

• Replies 751
  • Views 689.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nu va mai faceti iluzi, ne trec la primarii si adio bani

• bai narozilor ....a intrat salariu pe luna decembrie 2013.....ce tot vorbiti de bani de echipament inclusi in salariu.Poate de luna viitoare se includ cand luam primul salariu pe 2014.ce dreaq nu va d

• C.N.P.: Corpul Naţional al Poliţiştilor - organizaţia profesională

Posted Images

da, si IGPF-ul a dat o circulara in care se spune ca se vor da 50% până pe 20 decembrie, restul de 50% până in aprilie 2014. Cat despre includerea in salariu, e ' propunere' să se realizeze începând cu aprilie 2014. Tot ca propunere mai era menţionată si scoaterea sporului de lucrari excepţionale pe care-l tot iau unii de atat amar de vreme. Propunerile astea sunt fix pix pentru mine, nu reprezinta nimic concret, nu fac nici cat o promisiune politica.

Edited by zcatalin

Vineri la Brasov la Conferinta Nationala SNAP i-am rugat pe invitatii atat din partea M.A.I. cat si din partea I.G.P.R. sa ne comunice o data exacta si o suma , un procent etc. Nu mi-a raspuns niciunul.

De unde dracu or avea unii informatile astia .......... consiliera ministrului de interne nu stia vineri cand se vor da banii.......

Edited by Elvis

asta ne arată, poate, si cat de mult sunt băgate in seama sindicatele. Diseara o să postez si numărul de înregistrare a respectivei circulare la ITPF Iasi.

Am si eu o intrebare:Daca sunt din promotia 2012 am dreptul la norma de echipament pe anul 2013?...Pun aceasta intrebare deoarece promotia 2012 de la Campina a primit foarte putine haine la absolvirea scolii chiar daca era vorba de o dubla echipare...

Billy in fiecare an orice politist are dreptul la norma de echipare.

Trebuie sa intrebi la logistica daca echipametul pe cale l-ati primit in decembrie 2012 este pentru anul in care l-ati primit.

Azi am vorbit cu domnul contabil sef si mi-a spus ca pompierii au primt o adresa prin care li se comunica ca se vor da 50% din norma de echipare pana pe 15 decembrie. La noi nimic.......tacere maxima.....

Si jandarmii au primit aceeasi adresa. Avem trei surse (PF, ISU, Jandarmi) deci putem planifica banii :good: . Ai nostri au pierdut adresa :) .

Da, asa este, s-a dat comunicat de la igpf inca vineri, 01.11., in privinta acordarii a 50% din norma de echipare pe anul 2013, pana la data de 20.12. 2013, iar cealalta jumatate la anul.

Suna pompos Conferinţa Naţională a Sindicatului, dar inca o dovada ca reprezentanţii ministerului nu dau o ceapă degerata pe sindicate. Elvis, consiliera ministrului doar v-a ţinut in ceaţă..putin mai multa încredere in ce spun colegii si mai puţină in ce spun mai marii din minister...

post-5607-0-33817700-1383592235_thumb.jp

Zcatalin simt asa un iz de ironie.

Pana acum nu te-am bagat in seama dar se pare ca nu vrei sa inveti nimic.

Nu mai pot eu de conferinta lor si de cat de pompos suna.

Am o deosebita incredere in ce spun cei din minister..........

Pai daca in sala aia au fost : consiliera ministrului, adjuctul I.G.P.R. seful D.G.I.P.I. etc inclusiv adjunctul de la frontiera si au tacut malc, crezi ca te mint? Data viitoare o sa-i dau un telefon ministrului.

Nu de alta dar anul asta l-am intrebat de 3 ori.....mai incerc!

Edited by Elvis

Referitor la norma de echipare pe 2014, ar fi minunat daca s-ar concretiza "proiectul" privind includerea acesteia in salariu, fie si de la jumatatea anului.

Ar fi minunat daca s-ar introduce in salariu fara sa fie impozitat, nu ??

Ar fi minunat daca s-ar introduce in salariu fara sa fie impozitat, nu ??

se introduce la alte drepturi PE fluturasul de salariu,nu IN salariu!Este un drept neimpozabil,dreptul la echipament!E o suma de bani pentru a avea echiparea corespunzatoare(uniforma)

PE fluturas, LANGA salariu, numai sa nu fie doar o abureala ca m-am saturat sa aud zvonuri despre plata echipamentului un an de zile, ca apoi sa primesc de sarbatori procente din procente din acesta ca si cum ar fi o prima.

Ar fi o mare ''golanie'' introducerea banilor de echipament in salariu ,de ce?? Pentru-ca primesti bani in rate,m-am saturat sa primesc bani in rate..!!

Serviciul nu-l execut in rate,imi pare rau ,asta e parerea mea..!!!

MDDaniel tu ai dreptate, numai ca este mai bine ceva decat nimic........

Eu nu cred ca se va concretiza, dar mai vedem.

Am citit acel mesaj din partea  sindicatului care probabil este de la Dl. ministru că ar da 50% din bani până la sfârșitul anului ( 500 în noiembrie și 500 în decembrie)...

Păi oameni buni  cu matematica pe care o știu : banii toți ar fi 2400 lei => 50% ar fi cam 1200 și aceștia împărțiți în două ar fi cam 600 Lei , așa îmi dă mie calculele nu ....

păi unde este restul de 200 Lei din cei 50%?

Probabil domn ministru se refera la norma de echipare a ofiterilor.

Buna. Am si eu o intrebare! Ar fi posibil sa primesc banii de echipament daca mi-am dat demisia in iulie si am primit hartii cu plata ramasa pentru scolarizare!

• Membru

Mi se pare ca norma de echipament pe un an se calculeaza din iulie pana in iulie, daca nu ma insel. Nu stiu daca te-ai incadra. Cel mai bine ti-ar raspunde cei de la logistica - echipament care stiu situatia ta concreta.

Vezi si postarea 273, din acest topic!

Probabil domn ministru se refera la norma de echipare a ofiterilor.

Sau a facut matematica la aceeasi scoala cu un alt ministru celebru, igas pe numele lui!

IN LEGATURA CU BANII DE ECHIPAMENT DE DAU 50 LA SUTA PANA IN DECEMBRIE 2013 IAR RESTUL IN APRILIE , A VENIT AZI ORDIN

LA ISU A VENIT ORDINUL

Pana pe 20 decembrie mai exact..................

Adrese oficiale despre plata drepturilor banesti pentru echipare s-au primit cam peste tot, mai ramane sa vedem si banutii pe carduri, ca de promisiuni.......

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.