Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Sa dea Domnu dar nu mai cred nimic. Am fost mintiti de prea multe ori ca sa mai credem ceva. 

Publicat

si la IPJ Suceava am auzit de la financiar ca ar exista o posibilitate sa se dea 50% din bani pana la sfarsitul lunii insa nu e sigur....

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Nu mai culcati urechea la toate zvonurile... asteptati rectificarea bugetara de la sf lui octombrie. Abia atunci va fi luata o decizie cat or sa ne dea ... totul, jumate sau o parte.

Asta se intampla in fiecare an ...

Modificat de Gigel7
  • Apreciez 1
Publicat

Vio, ai vorbit cand trebuia sa taci. Afla ca azi a zis destul de declar dl.Ponta ca politia ramane la Interne .

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

Vad ca are + ...Cine i-a solicitat acest privilegiu? :doh:

Sorry de offtopic, dar nu ma puteam abtine

Modificat de cyprusboy89
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Si totusi..nu se mai aude nimic despre subiectul..principal..din acest topic!!!

Modificat de Leul71
Publicat

E gol coltul de seif unde scrie "bani pentru echipament".Suntem alimentati cu zvonuri ca,la sfarsitul anului , sa dea bine comparativu.

• Membru
Publicat (modificat)

Probabil colegul agramat a sarit gardul la noi si vrea sa-l mai sara inca o data in alta parte...la ce mentalitate are chiar il invitam sa faca acest lucru!

Modificat de cipri83
  • Apreciez 2
Publicat (modificat)

Ați găsit vinovatul pentru neachitarea drepturilor de echipament. Nu este cinstit să-l catalogați, etichetați și să-l și condamnați. Nu a făcut decât să își exprime temerile, voi i-ați mai introdus una. Cinstit ar fi să vă cereți scuze, chiar și pentru faptul că v-ați exprimat fără să-l cunoașteți. El nu vă este dușman, ci coleg. Să nu uităm pentru ce suntem aici. Dacă bine nu poți face, măcar nu fă rău.

Banii de echipament or să vină. Când? Rămâne să mai avem puțină răbdare și vom afla.

Modificat de anddor
  • Apreciez 7
  • Displace 5
Publicat (modificat)

D-l Radu Stroe,invitat fiind la o emisiune in dupamasa zilei de duminica a afirmat ca spera sa poate obtine 50% din banii de echipament in luna decembrie iar cealalta jumatate prin martie 2014.A mai afirmat de asemenea ca angajatii MAI sunt singurii care nu sunt cu aceste drepturi la zi iar in cazul in care nu vor fi alocati banii pentru plata acestor drepturi intelege de ce vor protesta cei 50.000 de angajati.Omul,cel putin la nivel declarativ pare ca vrea sa faca treaba,acum depinde si de intelegerea celorlalti factori de decizie(finante).Tot el s-a pronuntat clar impotriva descentralizarii Politiei,cu argumente clare si pertinente .Vom vedea acum ce se va face...De asemenea a spus ca in in conditiile subfinantarii MAI politistii  sunt nevoiti sa contribuie din banii personali la achizitionarea de consumabile,hartie,benzina pentru auto,ceea ce nu ar trebui sa se intample daca s-ar aloca sumele necesare.

Modificat de Kendo2012
  • Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Domnul ministru a mai promis si nu s-a tinut de cuvant. A spus ca daca la rectificarea din iulie nu primim macar 50% din restanta isi prezinta demisia. Asa ca sa ne scuteasca. De promisiuni si minciuni suntem satui. Ultima promisiune a domnului ministru era rectificarea din octombrie. Acum ne vrajeste in decembrie. In decembrie o sa spuna cand se aproba bugetul din 2014 si tot asa.... Vrajeala merge inainte si noi ca niste copii asculatori le dam crezare. 

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Mai avem de asteptat putin pana vom afla daca primim ceva sau nu. Aseara Ponta a declarat la A3 ca saptamana urmatoare se va face rectificarea bugetara.

Publicat

Și dacă se face rectificarea bugetara ce? nu ai auzit de faptul ca nu este carburant la mașinile din dotare, sau întotdeauna  au fost restanțe la IML, șamd, deci  bani nu vedem prea curând, nu cred,  nu vedeți ei și-au luat mașini  Duster  că în Logan îi dureau curu. Las că fraieru stă în stradă și pe bani puțini și în mașini care sunt demult depășite dpdv tehnic.

Publicat

Eu aș zice ca la rectificare să taie banii pentru spa de la Senat ș să-i dea politiei

• Apreciez 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.