Jump to content
POLITISTI.ro

Raport suspendare neaprobat - trepte pana la demisie?

Recommended Posts

Am solititat suspendarea activiitatii prin raport scris, raport ce nu a fost avizat favorabil.

Ce solutii ar mai exista in acest sens(in afara de demisie)?

se mai acorda concediu fara plata? la medical se fac verificari lunar iar daca depaseste 3 luni intri in comisie , deci nu prea e bine.

daca am facut raport de suspendare si imi bag medical , crezi ca nu o sa ma verifice, eu zic ca da.

contenciosul administrativ e pe termen lung :doh:

daca ai 15 prieteni iti faci un sindicat si te suspenzi de drept ca fiind lider salarizat de sindicat. as vrea sa vad cum o pot combate pe asta :D

• Upvote 2

asa-i,  doar ca trebuie sa astept 9 luni :doh: . 

oare un raport inaintat, impreuna cu raspunsul de la IPJ, la MAI si poate si intrarea in audienta la vreun "imparat" pe acolo ar rezolva ceva?

Edited by bulibasha

Bulibasa am mai stat de vorba si imi aduc aminte ca ti-am spus ca va fi foarte greu.

Mergi la Bucuresti in audienta la ministru sau la un secretar de stat din M.A.I. poate ai noroc.

Trimite un memoriu etc.

Ce vrei tu pana acum nu s-a intamplat, adica sa te suspenzi sa urmezi cursurile la zi la o facultate din strainatate.

Dar incercarea moarte nu are.

Edited by Elvis

Dragii colegii nu este asa cum ati comunicat majoritatea ca nu spoate BA SE POATE  stiu un coleg care s-a suspendat 2 ani si aplecat in Canada asa ca trebuie sa fii prieten cu Inspectorul Sef de la judet Sa auzim numai de bine

• Upvote 2
  • Downvote 3
  • Moderator

Cel mai probabil colegii ce au spus asta se refereau la majoritatea "muritorilor de rând", nu la orientaţi, piloşi sau "pretenarii" inspectorilor şefi. ;)

Denis, de suspendat s-au suspendat multi, insa au avut si motive. Unii cu motive sindicale, altii pe motive medicale pemtru ei ori un membru al familiei, iar altii, probabil cum spui tu cu relatii,insa acest motiv este exceptia de care nu por uza foarte multi.

O sa incerc sa ma duc in audienta la cineva de prin acest minister, ca inspectorul sef nu-l cunosc oricum :faint: .

este greu Elvis sper doar sa iasa ceva bun.

strict la subiect, au fost cazuri in care s-a aprobat suspendarea pentru studii in strainatate. probabil ai deja scrisoarea de acceptare, conditionata sau nu. studiile care pot fi folosite in activitatea de politie ar putea fi un argument bun, daca ar fi si o specializare mai deosebita ar fi si mai bine.

daca esti deosebit de hotarat iti recomand urmatoarele:

1. incearca sa intri in audienta la persoane cu functii de conducere din MAI care predau sau au predat la universitati; toti au cv-urile pe site

2. solicita o audienta la unul dintre deputatii/senatorii din colegiul tau si explica situatia cu documente & baza legala. documenteaza-te inainte, vezi ce cv au, poate este vreunul fost profesor sau poate are vreun copil de varsta ta. sprijinirea tinerilor sa studieze creeaza o imagine buna si nu costa nimic; solicita-le sprijinul, adica sa trimita ei o solicitare pt un pdv catre mai sau sa iti faciliteze o audienta la colegi din comisiile relevante pentru tine.

oricum, succes!

• 1 month later...

in cazul care nu ma prezint la munca, voi fi dat afara, care e procedura care o urmeaza cei de la MRU contra mea, sau cei e la minister?

voi fi exonerat de la plata cheltuielilor de scolarizare in cazul acesta?

• 2 weeks later...