Jump to content
POLITISTI.ro

Este inselaciune?

Postare recomandată

Publicat

Da, dar respectivul m-a asigurat ca lucrarea nu va fi descarcata, inainte ca eu sa ma hotarasc sa ii platesc acei bani, deci am platit deoarece am fost indus in eroare. Va rog sa-mi spuneti daca e corect.

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Cum vei dovedi că te-a asigurat că lucrarea este unică? Prin nişte mesaje? Să fim serioşi, acum. În astfel de situaţii nu merge ca la Capatos în emisiune unde se pun verdicte în baza unor conversaţii de pe messenger. Ai certitudinea că el este cel ce ţi-a răspuns la toate mail-urile? De unde ştii că la unele mail-uri nu ţi-a răsuns fetiţa lui, vecina, un alt coleg plagiator, ce au acces la acelaşi calculator? Gândeşte-te un pic la câte posibilităţi are ăla să îndruge verzi şi uscate.

Publicat

Mihai, cred ca nu are rost sa mai continuam aceasta discutie. Eu iti propun altceva, tu faci plangerea asa cum consideri si vei primi raspunsul in ordonanta procurorului. Nu are rost sa ne facem nervi unii altora, pentru ca observ ca oricum nu iti vei schimba parerea ta.

Publicat

Nu va mai stresez cu intrebari dar daca pot proba inducerea in eroare de ce nu este vorba de inselaciune?

• Displace 3
Publicat

Ii clar, daca il mai lasati doua minute intreaba iar daca e inselaciune... 

Publicat

Şi care sunt consecinţele faptei sale? 

Cu alte cuvinte, tu vrei să spui că te-a înşelat pentru că nu te-a ajutat să plagiezi, corect? 

Publicat

Nu se poate proba faptul ca vroiam sa prezint lucrarea, poate vroiam doar sa ma inspir din ea, sa am un model.

• Displace 3
Publicat

Atunci daca ai vrut sa te inspiri din ea de ce nu ti-ai descarcat-o cu mana ta de pe net, ca sa nu mai dai bani la altcineva... 

Eu cred ca tu ai terminat agronomia.... :))

Publicat

Deja invatamantul in Romania e de toata jena, si ma refer la stat aici, cel privat e mult sub....

Daca la nivelul asta se mai si copie sau se plateste alta persoana sa-ti faca lucrarea.., sa dea dracii, daca eram mai nesimtit asta faceam si traiam boiereste. Dar nu suport sa vad asa ceva...

Cum l-o fi gasit?

A dat anunt, "cumpar licenta!"????

Mama ce m-am enervat..

si culmea tupeului..., bah, m-a inselat unu' si mi-a luat banii iar eu nu am putut insela institutia sa-mi dea licenta...

Publicat

fratilor daca-i dam si varianta cu art.10 lit d din cpp (pentru orice eventualitatea) poate-l lamurim, ca ar putea fi aplicabil in ceea ce priveste iexistenta unui element constitutiv ce tine de latura obiectiva (mai mult nu spun ca altfel le iau painea de la gura la avocati), dar aici merge litera b cu certitudine, ce a facut el pe internet, intelegerea, sau cum o vrea numita,are valoarea contractuala in codul civil, deci nerespectarea prevederilor contractuale, litigiu civil, competenta instantei civile...deci rezultatul acelasi, neincepere...

politia in sluga, ups mi-a scapat, in slujba cetateanului... mihaita poti depune plangere e dreptul tau , sa-ti fie inregistrata plangerea e obligatoriu, dar sa-ti fie solutionata dupa vrerea ta e cu totul alta problema...Cat despre avocat doar unul prost sa gasesti sa te invete si sa-ti spuna sa nu depui plangere, ca daca depui te asista si iti mai ia niste bani...ca ei au o politica dam si in penal ca bate bine in civil, dar nu fac decat sa intarzie solutia, care crede-ma nu-ti va fi favorabila.

Ce e asta???... in alt limbaj, taxa pe prostie sau in cazul tau pe lene. SFAT pune mana si invata. Rusine pentru ce ai vrut sa faci si daca asa vrei sa-ti cladesti viitorul, halal viitor tara noastra are...oare nu ne meritam soarta...

• Apreciez 4
Publicat

Inteleg ca intelegerea are valoare doar in civil, dar fara acea confirmare a lui ca lucrarea va fi originala, eu nu as mai fi platit banii. El stia ca este descarcata dar m-a mintit ca este originala. Deci nu este o inducere in eroare cu scopul de a obtine foloase?

Publicat

Eu cred că tu te potrivești perfect acelei reclame celebre cu batman. Dacă nu îți iese o mai postez odată și pentru tine

Și nu, nu este nicio inducere în eroare. Ai plătit o lucrare de licență pe care ai primit-o. 

• Apreciez 1
Publicat

Mihai tu cred ca esti unul de ala pus sa vezi cata rabdare au politisti sau cei ce vor sa te dumireasca aici. Sau pus de vreun onorabil pshiholog de la noi sa vada cat ne tine. Pe mine ma tine, crede-ma esti parfum pe langa reclamangii cu carte de munca in domeniu....

Ultima data iti spun totul in ansamblu , retine TOT ce s-a intamplat in conversatiile si intelegerile voastre prezentate in orice forma, au valoare juridica, proceduarala sau cum vrei tu sa-i zici, de intelegere contractuala, deci civil, deci, deci si multe deci, rezolvabila pe cale civila de instanta de judecata. cat ai vrea sa intorci tu fapta pe toate partile nu poate fi PROBATA, cu tot arsenalul de care spui ca dispui si-l poti pune la dispozitie, de nici un organ de cercetare penala, oricat de organ ar fi, chiar de ar fi fortata o prima incepere va fi cert scoatere pe fond. Iar daca imi spui ca ai dat in jur de 1.000 - 1.500 lei iti mai dau o varianta, art 10 lit b ind.1 CPP cu...18 ind 1...dar na ca iti dau cam multe portite si chichite avocatiale...plus ca el are si atuul prezumtiei de nevinovatiei si tot ce deriva din asta, dar si asta e o alta chestiune...

Stiu poate vei spune ca de aia e un forum si topicul se intituleaza: - intreaba un politist - dar tu crede-ma ai sarit de muuuult calul, mai ales ca prin fapta ta ai sfidat cel putin LEGEA BUNULUI SIMT si tu ai vrut sa prezinti in mod neadevarat o fapta (o lucrare ce nu-ti apartinea urmata de toate consecintele juridice si de alta natura). Sa iti acordam niste circumstante atenuante, desi nu le meriti,  poate tu vrei sa ne demonstrezi ca legea noastra e prost facuta si interpretabila, dar asta multi dintre noi, care stiu cu ce se mananca munca adevarata de politie, o stim de mult si ne lovim cu acest impediment zilnic. Si stii ce ne doare mai tare?... ca in ziua de astazi ne luptam mai mult cu pseudopersoanele vatamate(a se face diferenta de parti vatamate) si cu martorii, explicatia... sunt de teapa ta care, de nu ar fi cum sunt, nu li s-ar intampla cea ce li s-a intamplat.

• Apreciez 3
Publicat

Deci daca depun o plangere va fi chemat si el la declaratii sau se da direct NUP?

• Displace 2
  • Membru
Publicat

Deja incepi sa exagerezi. Daca depui o plangere aiurea, risti dupa NUP sa ti se impute cheltuielile judiciare, care pot costa mai mult decat ai dat tu pe rahatul ala de lucrare de licenta, pentru ca ti-a fost lene sa inveti. Topic inchis.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.