Buna ziua tuturor. Recent am dat comanda pentru o lucrare de licenta pe un site din Romania. Am vorbit cu respectivul ca lucrarea sa nu fie descarcata de pe internet, deci sa nu fie plagiata, iar apoi am trimis banii, iar ca dovada am chitanta de la banca. Ulterior, acesta mi-a trimis o lucrare descarcata de pe internet. Pot rezolva ceva daca depun o plangere la politie?
Va multumesc.
Question
myhaiii
Buna ziua tuturor. Recent am dat comanda pentru o lucrare de licenta pe un site din Romania. Am vorbit cu respectivul ca lucrarea sa nu fie descarcata de pe internet, deci sa nu fie plagiata, iar apoi am trimis banii, iar ca dovada am chitanta de la banca. Ulterior, acesta mi-a trimis o lucrare descarcata de pe internet. Pot rezolva ceva daca depun o plangere la politie?
Va multumesc.
Top Posters For This Question
14
4
4
4
Popular Days
May 28
41
Top Posters For This Question
myhaiii 14 posts
Catalin 4 posts
Dan 4 posts
Cezar 4 posts
Popular Days
May 28 2013
41 posts
Popular Posts
Marius
Consultă un avocat, pentru că dacă îl plăteşti e obligat să-ţi explice. O să-şi blesteme ziua în care a acceptat să-l plăteşti. PS: Dacă nu reuşeşte să te facă să pricepi cum stă treaba, îl poţi
bogs
fratilor daca-i dam si varianta cu art.10 lit d din cpp (pentru orice eventualitatea) poate-l lamurim, ca ar putea fi aplicabil in ceea ce priveste iexistenta unui element constitutiv ce tine de latur
myhaiii
Poate ca scopul meu era sa ma inspir din acea lucrare, el nu poate dovedi ca eu vroiam sa ma prezint cu acea lucrare la examen. Astfel nu cumva intruneste elementele constitutive ale inselaciunii?
40 answers to this question
Recommended Posts