va scriu in calitate de proprietar si as dori o parere.
Am avut in chirie un angajat al ISU Bucuresti mai multi ani cu contract inregistrat la fisc pentru ca el trebuia sas-i incaseze aceaa suma de chirie pe care o da statul.
Din motive pe care nu vreau sa le detaliez (sa spunem abuz de incredere) m-a lasat cu datorii destul de mari la curent, gaz, intretinere, ultima chirie neplatita.
Inainte sa merg in instanta cu aceasta situatie pentru ca acte, facturi, contracte care dovedesc aceste lucruri credeti ca ar utila o plangere la ISU Bucuresti ? Au ei parghii prin care sa-l determine sa ne intelegem amiabil ?
Question
Micronite
Va salut,
va scriu in calitate de proprietar si as dori o parere.
Am avut in chirie un angajat al ISU Bucuresti mai multi ani cu contract inregistrat la fisc pentru ca el trebuia sas-i incaseze aceaa suma de chirie pe care o da statul.
Din motive pe care nu vreau sa le detaliez (sa spunem abuz de incredere) m-a lasat cu datorii destul de mari la curent, gaz, intretinere, ultima chirie neplatita.
Inainte sa merg in instanta cu aceasta situatie pentru ca acte, facturi, contracte care dovedesc aceste lucruri credeti ca ar utila o plangere la ISU Bucuresti ? Au ei parghii prin care sa-l determine sa ne intelegem amiabil ?
Apreciez raspunsurile la obiect. Multumesc !
Top Posters For This Question
10
5
4
3
Popular Days
May 22
18
May 20
8
May 21
6
May 23
3
Top Posters For This Question
Micronite 10 posts
Marius 5 posts
Horia 4 posts
sined 3 posts
Popular Days
May 22 2013
18 posts
May 20 2013
8 posts
May 21 2013
6 posts
May 23 2013
3 posts
Popular Posts
sined
La noi exista o asa numita abatere disciplinara denumita ,,comportare necorespunzatoare in societate,,.(nu platesti datoriile,iti bati nevasta,te certi cu vecinii, etc)Cauta in legea de organizare si
sined
Probabil acest comportament in societate constituie abatere disciplinara pentru un cadru MAI.O cale rapida de recuperare a sumelor ar putea fi plangerea la comandantul unitatii.Dar e ca si cum te-ai s
Micronite
Multumesc pentru punctele de vedere oferite de fiecare dintre dvs. Cand am pus intrebarea am avut in gand exact ce s-a spus in ultimele postari, un comportament nedemn de un angajat al MAi. Cat
36 answers to this question
Recommended Posts