Skip to content

Geacă de piele pt uniformă şi panou reflectorizant

Featured Replies

As avea si eu nevoie de panouri cu inscriptia POLITIA , cu rugamintea ca cel mare pentru spate sa aiba dimensiunile L=26 cm , l=10 cm .

• 5 months later...
  • Replies 103
  • Views 52.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vinerea viitoare, respectiv 12.12.2014, ora 14:30, merg la firma care produce panourile reflectorizante. Am fost contactat deja de doi colegi care vor în jur de 10-12 seturi, dacă mai dorește cinev

• Am fost vineri, 12.12.2014, și am cumpărat panourile reflectorizante colegilor care m-au solicitat în acest sens. Vă informez că prețul unui set a crescut, astfel că un set cu "POLIȚIA" costă 31 de l

Posted Images

de unde as putea sa mi achizitionez o geaca de piele de politie..

am sunat la nr care e pe forum, am vb cu o doamna si a ramas sa o sun mai tarziu

Mai tarziu nu mai raspunde la tel

• Moderator

Ești polițist?

Da. Sunt din promotia care a terminat in aprilie.

• 1 month later...

cauta mai sus pe forum nr de la cei de la caras severin ca eu de acolo am o geaca de vreo 3 ani si e ok

• 4 weeks later...
  • Membru

mi am facut si eu o geaca din piele pe comanda anul trecut pentru circulatie dar azi, cand am avut o actiune cu politia rutiera, cu radarul, la control, mi a fost adus la cunostinta ca exista o dispozitie a Ins.Sef sa nu mai purtam noi, cei de la posturi/OP/etc, astfel de haine:(......

• 2 months later...

As avea si eu nevoie de un panou reflectorizant ( cel de pe spate ) cu inscriptia POLITIA cu dim. : L= 26 cm si l = 10 cm.

@Bogdanel: ma intereseaza panoul,ma poti ajuta ? Tel. 0736625996 Ms.

pentru Bogdanel :As avea si eu nevoie de un panou reflectorizant ( cel de pe spatele gecii ) cu inscriptia POLITIA cu dim. : L= 26 cm si l = 10 cm.Tel contact 0760606828 in cazul in care ma poti ajuta ,mersi.

• Membru

As avea si eu nevoie de un panou reflectorizant ( cel de pe spate ) cu inscriptia POLITIA cu dim. : L= 26 cm si l = 10 cm.

@Bogdanel: ma intereseaza panoul,ma poti ajuta ? Tel. 0736625996 Ms.

pentru Bogdanel :As avea si eu nevoie de un panou reflectorizant ( cel de pe spatele gecii ) cu inscriptia POLITIA cu dim. : L= 26 cm si l = 10 cm.Tel contact 0760606828 in cazul in care ma poti ajuta ,mersi.

Sa inteleg ca ambii doriti cate un panou pentru partea din spate a gecii, cu inscriptia POLITIA?

Am nevoie de adresele voastre pe privat si cand ajung la firma care le produce va dau un telefon.

marianaandrei72, esti politist?

pentru bogdanel as dori si eu 2 panouri reflectorizante cu politia daca se poate?

Da, de 20 de ani .

Vorbim la telefon si daca firma are panoul respectiv, dau adresa. ms.

• Membru

pentru bogdanel as dori si eu 2 panouri reflectorizante cu politia daca se poate?

Ce dimensiune?

Pentru partea din spate a gecii, pentru partea din faţă(cel mic, din piept) sau pentru ham?

Vreau de la fiecare în parte, pe privat, adresele pentru a vi le putea trimite prin poştă

vreau 2 pentru ham si 2 ptr geaca L 35 si l 15.

nu pot sa iti trimit mesaj in privat, de ce ?

• Membru

Încearcă acum, probabil aveam prea multe.

• 2 weeks later...

Pentru Bogdanel : pana la urma ma poti servi cu panoul care te-am rugat ? Am trimis si adresa pe privat. Ms.

• Membru

Ţi-am trimis PM.

NU AM PRIMIT MS.

Ma intereseaza daca poti sa-mi faci rost de panoul cu dim. pe care ti-am dat-o, cat costa (ca m-am saturat sa cumpar din banii personali echip.) si cand pot primi coletul. ? Am dat si adresa pe privat . Ms.

• Membru

Nu stiu ce se intampla cu mesageria ta.

Te intrebam in PM ce model de panouri doresti exact si totodata ti-am cerut si un numar de telefon.

Bogdanel sper ca nu trimiti astfel de panouri oricui, asigura-te ca e vb de un politist, nu vreun gardian.

Un panou reflectorizant ( cel de pe spate ) cu inscriptia POLITIA cu dim. : L= 26 cm si l = 10 cm.

Tel. 0736625996 Ms.

• Membru

Pai daca esti de la Politia de Frontiera de ce iti trebuie panou cu inscriptia POLITIA?

Poti si cu PF sa faci ? Suna-ma si vorbim . Ms.

Eu propun să nu trimiteți astfel de accesorii decât celor care au făcut dovada că sunt polițiști, adică cei recomandați pe acest forum și care au semnul ”+” în dreptul userului. Astfel evităm să trimitem aceste accesorii unor persoane care nu au drept să poarte aceste inscripții sau echipamente de poliție.

• Membru

Mâine ajung la firma care produce respectivele panouri, dacă vreun POLIŢIST doreşte să-i iau ceva de acolo să mă anunţe.

• Membru

Mâine ajung la firma care produce respectivele panouri, dacă vreun POLIŢIST doreşte să-i iau ceva de acolo să mă anunţe.

După cum am zis, astăzi am fost şi v-am cumpărat panourile pe care le-aţi dorit şi vi le-am trimis prin poştă.

Cele cu Poliţia de Frontieră mi-au fost date gratuit pentru că nu au ieşit la imprimare aşa cum trebuie, şi gratuit vi le-am dat şi eu vouă.

Mi-a mai rămas un set pentru ham cu Poliţia de Frontieră, le dau gratis.

Dacă le vrea cineva, să mă contacteze.

pol1.jpg

pol2.jpg

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.