Jump to content
POLITISTI.ro

Topicul utilizatorilor de iPhone & iPad - aplicatii, sfaturi, stiri, etc


Recommended Posts

 • Replies 110
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Catalin

  26

 • Marius

  18

 • VladSoare

  12

 • Cristi

  9

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dragii mei, vedeţi că a apărut update-ul OTA la iOS 7.1. Tocmai l-am instalat pe iPhone-ul meu 4s şi vreau să vă spun că este schimbare de la cer la pământ faţă de iOS 7.0.6. Vă va uimi rapiditatea ce

Dragilor care e in mare diferenta intre un iphone 3G si unul 3Gs ? Merita diferenta de pret ?

Posted Images

SandoKhan

Poate daca ar avea bani cu care sa isi cumpere si sa plateasca si abonamentul pentru asa ceva, ar fi pasionati! Sunt sigur ca exista cativa norocosi care poseda sa ceva, dar nu e un fenomen in randul politistilor.

Link to post
Share on other sites

Eu am avut pe mana, multe astfel de telefoane, daca te intereseaja ceva anume da un semn si poate te pot ajuta, navigatie etc.

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
 • 1 month later...
 • 2 weeks later...
 • Membru

mda e o moda cu aifoanele azi... si, sincer, nici pe vremea lui 3g sau 3gs numerita banii.

Sunt alte alternative la fel de performante, viabile si inovatoare(si chiar mai bune) la un pret mai mic.

Link to post
Share on other sites

Cel putin la fel de bune mi s-au parut Samsung Galaxy S, LG Optimus One(singurul telefon de la LG, care isi merita banii). Si peste: Nokia N8 si HTC Desire HD.

Link to post
Share on other sites
 • Membru

Samsung Galaxy S i9000 care este 2000ron cel de 8Gb + un card de 8Gb sau mai mare=2100 maxim

Nokia N8 = 2000ron care, sa zicem nu ajunge I4 dar la camera si filmare este clar suprem

Iphone 4 = 3500ron

Acum la performante parerile sunt pro Galaxy (dar sa zicem ca sunt egale) si comparatii sunt pe youtube.

N8 este foarte foarte bun la camera, iar la restul mai slab.

Ce m-a impresionat la N8 si Galaxy i9000? Gorilla glass!

http://www.youtube.com/watch?v=xaNWuGtAaxM

.

.

.

.

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Eu am luat un ipod touch, asta nou cu ecran hd. Nu pot zice ca am gasit ceva sa ma enerveze la el inca. De la ecran imposibil de bun la browser foarte bun (pe el scriu acum, fara probleme), la client de mail bun si multe aplicatii, toate merg ok. Facetime e exceptional, daca ai cu cine folosi aplicatia, daca nu, skype sau yahoo merg cu video si audio si ele. Cand chiar nu mai ai ce face cu astea canta si muzica si are si jocuri. Pentru mine, culmea, partea asta ramane cel mai la coada. Alta chestie care imi place la el, il pot pune sa imi cante ceva seara pe difuzor x timp dupa care sa isi dea sleep singur.

Ca si aplicatii free prin appstore merita incercat weather hd, yahoo messenger, skype, cele diverse cams, mobile voip... In orice caz, destule.

Link to post
Share on other sites

La ce-l folosesc eu de obicei vreo 5-7 ore. Asta inseamna cu wifi deschis si in paralel browser si yahoo messenger si muzica. Pe muzica simplu cu wifi off tine aproape 24h, video playback tot vreo 5-6 ore.

Link to post
Share on other sites

Părerea mea sinceră: nu merită banii!. eu sunt doar un poliţist şi sunt aparate mult mai ieftine şi destul de performate care să îmi satisfacă nevoile(am ceva cunoştinţe în domeniul IT). Ce prezentaţi mai sus sunt mai degrabă mijloace auxiliare şi facile pentru oamenii de afaceri., ori poliţistul nu este un om de afaceri... sau este?. Este doar părerea mea. Cine are aşa ceva poate ne dă mai multe detalii. Să auzim de bine!

Link to post
Share on other sites
 • 2 weeks later...

Nu tre sa fi om de afaceri sa ai un telefon de 300 euro(samsung galaxy s de exemplu) cu care sa iti verifici mailurile sau sa te bagi rapid pe net sa verifici ceva,a trecut era cand trebuia sa dai fuguta acasa sa iti verifici mailurile nu??? tre sa fim si noi in trend ca infractorii daca nu inaintea lor in tot ce inseamna hi tech :emo-yessir:

Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
 • Moderator
Catalin

Dragilor care e in mare diferenta intre un iphone 3G si unul 3Gs ?

Merita diferenta de pret ?

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to post
Share on other sites
dragosescu

Mie mi se pare enervant ca nu trece mult prea mult timp pana cand scot alt IPhone, alt IPad. Cred ca este la mijloc o strategie de marketing bine pusa la punct. Dar cu toate comparatiile care se fac (IPhone vs Samsung/HTC/etc.), unele in defavoarea Apple, eu tot as cumpara unul, iar primul lucru care l-as face ar fi

Link to post
Share on other sites
 • 2 months later...
 • Moderator
Catalin

Sunt hotarat sa-mi iau si eu un Iphone 4, dar nu ma grabesc deloc. Unde sunt cele mai bune sau avantajoase oferte?

De unde ma sfatuiti sa-l cumpar?

Link to post
Share on other sites
SandoKhan

Ia-ti ceva pe Android, asa ai acces la mai multe aplicatii, unele chiar gratuite. Si ceva rezistent, care sa respecte ceva standarde militare. Ar fi mai adaptat meseriei tale. Motorola Defy e unul dintre telefoanele ce respecta aceste conditii. Mai sunt si altele.

Parerea mea!

Link to post
Share on other sites

Recomand ca versiunea de Android sa fie cat mai noua, altfel e plina de bug-uri. Am pe tableta PC o versiune mai veche de Android, si imi da batai de cap.

Edited by Sony
Link to post
Share on other sites
Ionutz88

[...] Unde sunt cele mai bune sau avantajoase oferte?

De unde ma sfatuiti sa-l cumpar?

Oferte gasesti mai peste tot, Orange, Vodafone, Germanos etc. (numai ca abonamentele sunt cam "piperate" pentru a putea zice ca ai luat telefonul la un pret ok...parerea mea :unsure: )...dar poti vedea si pe site-urile de licitatii (poti gasi unul super ok, la un pret multumitor).

Spor la cumparaturi :emo-yessir:

Link to post
Share on other sites
 • Marius changed the title to iOS 9 - discuţii şi noutăţi ale sistemului de operare pentru iPhone, iPad etc.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • Marius
   By Marius
   Programul de înlocuire a bateriei la iPhone 5
    
   Unele modele de iPhone 5 au probleme serioase cu acumulatorii, astfel compania americană Apple a decis să înlocuiască gratuit toţi acumulatorii anumite modele din cauza unor defecte de fabricaţie.
    
   "Apple a stabilit că un procentaj foarte mic de dispozitive iPhone 5 pot manifesta brusc o durată mai mică de funcţionare a bateriei sau necesitatea de încărcare mai frecventă a acesteia. Dispozitivele iPhone 5 afectate au fost vândute în perioada septembrie 2012 - ianuarie 2013 şi corespund unui interval limitat de numere de serie.
    
   Dacă dispozitivul tău iPhone 5 manifestă aceste simptome şi îndeplineşte cerinţele de eligibilitate specificate mai jos, Apple va înlocui gratuit bateria dispozitivului tău iPhone 5.
   Eligibilitate
   Dacă dispozitivul tău iPhone este funcţional şi manifestă simptomele specificate mai sus, utilizează lista de verificare a numerelor de serie de mai jos pentru a vedea dacă dispozitivul este eligibil pentru acest program."
    
   Verificare a numerelor de serie pentru a vedea dacă dispozitivul este eligibil.
    
   Obţinerea informaţiilor utilizând dispozitivul iPhone
    
   Iată câteva modalităţi rapide de a obţine numărul de serie şi numărul International Mobile Equipment Identity (IMEI), Integrated Circuit Card ID (ICCID) sau Mobile Equipment Identifier (MEID).
    
   Atinge Configurări > General > Informaţii pentru a vedea numărul de serie şi numerele IMEI/MEID şi ICCID.
    
   iOS 7

    
   iOS 6

    
   Practic, Appple a descoperit că un procentaj foarte mic de dispozitive iPhone 5, dintre cele care au fost vândute în perioada septembrie 2012 - ianuarie 2013, pot manifesta brusc o autonomie mai mică şi necesită încărcări mai frecvente.
    
   Dacă sunteţi posesori de iPhone 5 cumpărat în perioada sus amintită trebuie să mergeţi pe pagina din link-ul postat mai sus şi introduceţi numărul serial al telefonului. Dacă dispozitivul vostru iPhone 5 este printre cele afectate, găsiţi furnizorii de service din România care care participă la program pentru a ţi se înlocui bateria. Dispozitivul iPhone va fi examinat înainte de orice operaţie de service pentru a se verifica dacă este eligibil pentru acest program şi este în stare de funcţionare.
    
   Trebuie contactat telefonic furnizorul de servicii pentru a vă asigura că serviciul de înlocuire a bateriei este disponibil în ziua în care te duci la sediul furnizorului.
    
   Pentru a-ţi pregăti dispozitivul iPhone 5 pentru procesul de înlocuire a bateriei, urmează paşii de mai jos:
   Fă backup al datelor în iTunes sau iCloud Opreşte funcţia Şterge datele şi configurările în Configurări > General > Resetaţi > Ştergeţi conţinut şi configurări Dacă dispozitivul tău iPhone 5 are deteriorări, de exemplu ecranul crăpat, care împiedică înlocuirea bateriei, problemele respective trebuie rezolvate înainte de înlocuirea bateriei. În unele cazuri pot exista costuri asociate reparaţiei.
  • Sam
   By Sam
   Exista posibilitatea de a cauta un cuvant sau un anumit text direct in paginile web deschise in browserul Safari din sistemul de operare mobil Apple - iOS?
   Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic.
  • Marius
   By Marius
   Find My iPhone (Găsire iPhone) este un serviciu oferit gratuit de către Apple, care permite localizarea terminalul pe hartă, blocarea şi urmărirea acestuia, trimiterea unui mesaj sonor de avertizare către terminal cât şi ştergerea întregului conţinut.
   Puteţi descărca gratuit aplicaţia Find My iPhone pe orice dispozitiv ce rulează sistemul de operare iOS 5 sau mai nou.
   Înainte de a putea utiliza Găseşte iPhone pentru localizarea dispozitivelor, aplicaţia trebuie activată pe fiecare dispozitiv. (Funcţia Lost Mode din Find My iPhone necesită iOS 6)
    
   Activarea aplicaţiei Find My iPhone
    
   Selectaţi Configurări, apoi apăsaţi pe iCloud.   Activaţi Find My iPhone.   Accesarea Find My iPhone de pe calculator
    
   Mergeţi pe https://www.icloud.com şi conectaţi-vă utilizând ID-ul Apple (cel pe care îl utilizaţi cu iCloud sau în AppStore)   Daţi click pe Find My iPhone.

   Localizarea unui dispozitiv Apple
    
   Puteţi utiliza Găsire iPhone pentru a găsi locaţia aproximativă a dispozitivelor voastre dacă:
   Aplicaţia Find My iPhone este configurată şi activată pe dispozitiv (iPhone, iPad, iPod, etc.) Dispozitivul iOS este pornit şi este conectat la internet Daţi click pe butonul Devices din colţul stânga-sus, apoi selectaţi dispozitivul pe care doriţi să-l localizaţi.   În lista cu dispozitive, punctul din partea stângă a numelui dispozitivului indică statutul său:
    punctul verde de lângă numele dispozitivului vă arată că acesta este conectat, este on-line  punctul gri de lângă numele dispozitivului aratăă că dispozitivul mobil este deconectat. Dacă dispozitivul este online, locaţia o să apară pe hartă (poate dura câteva momente). Cercul verde indică zona aproximativă unde de află dispozitivul.   În cazul în care Find My iPhone nu poate localiza un dispozitiv, ultima locaţie cunoscută a acestuia este afişată timp de până la 24 de ore, după care este ştearsă.
   Puteţi selecta ”Notify Me When Found” (Anunţă-mă când e găsit) pentru a primi un e-mail, atunci când aparatul devine on-line şi poate fi localizat.
   Pentru a mări sau micşora harta, puteţi utiliza butoanele de navigare pe hartă din colţul stânga-sus.   Pentru a verifica o locaţie mai exactă daţi click pe punctul verde de pe hartă ce semnifică dispozitivul Apple, astfel încât să apară o fereastra cu informaţii, apoi daţi click pe butonul de reîmprospătare   Începând cu iOS 6 Apple a ales să implementeze o aplicaţie Maps dezvoltată de proprii ingineri, renunţând la utilizarea Google Maps.
    
   Redarea unui sunet pe iDevice
    
   Conectaţi-vă la icloud.com/find folosind ID-ul Apple (cel pe care-l utilizaţi cu iCloud).
   Dacă vă aflaţi deja într-o altă aplicaţie iCloud, faceţi click pe butonul iCloud pentru a schimba aplicaţiile.
   Daţi click pe Dispozitive, apoi selectaţi dispozitivul pe care doriţi să fie redat sunetului.
    

    
   În fereastra Info a dispozitivului, faceţi click pe Redare sunet
    

    
   Dacă dispozitivul este online, sunetul este redat imediat (timp de două minute). Dacă dispozitivul este offline, sunetul este redat data următoare când dispozitivul va fi online.
   După redarea sunetului, un e-mail de confirmare va fi trimis către adresa de e-mail utilizată ca ID Apple (cea pe care o utilizaţi în iCloud).
    
    
   Blocarea şi urmărirea dispozitivului pierdut
    
   Puteţi împiedica alte persoane să utilizeze dispozitivul iOS sau computerul Mac pierdut blocând de la distanţă dispozitivul cu o parolă care trebuie introdusă pentru a putea utiliza dispozitivul. Dacă dispozitivul pierdut are iOS 6 instalat, îi puteţi urmări localizarea pe măsură ce acesta se deplasează, folosind modul Pierdut.
   Pentru a vă bloca şi pentru a urmări dispozitivul cu ajutorul modului Pierdut sau pentru a bloca un dispozitiv cu iOS 5 sau un Mac cu OS X v10.7.5 sau o versiune ulterioară instalată, trebui să aveţi configurată anterior aplicaţia Găsire iPhone pe dispozitiv (înainte de a fi pierdut).
   Folosirea modului Pierdut (pentru dispozitivele iOS 6) sau blocarea dispozitivului pentru iOS 5 sau Mac
   Conectaţi-vă la icloud.com/find folosind ID-ul Apple (cel pe care-l utilizaţi cu iCloud).
   Dacă vă aflaţi deja într-o altă aplicaţie iCloud, faceţi click pe butonul iCloud pentru a schimba aplicaţiile.
   Daţi click pe Dispozitive, apoi selectaţi dispozitivul pe care doriţi să-l blocaţi sau urmăriţi.
    

    
   Faceţi click pe modul Pierdut (pentru dispozitivele iOS 6) sau Blocare (dispozitivele iOS 5 sau cu OS X v10.7.5 sau o versiune ulterioară).
    

    
   Urmaţi instrucţiunile de pe ecran, având în vedere următoarele:
   Dacă vi se cere să introduceţi o parolă, tastaţi cifrele necesare pentru deblocare. Dacă dispozitivul dvs. iOS are deja o parolă, nu vi se solicită să introduceţi o parolă, dispozitivul se blochează folosind parola existentă. Dacă vi se cere să introduceţi un număr de telefon, îl puteţi introduce pe cel la care puteţi fi contactat. Numărul va apărea împreună cu mesajul vostru (dacă adăugaţi unul) pe ecranul blocat al dispozitivului. Dacă vi se cere să introduceţi un mesaj, puteţi să indicaţi faptul că dispozitivul este pierdut sau modalitatea în care puteţi fi contactat, cum ar fi: "Acest iPhone a fost pierdut. Dacă îl găsiţi, vă rog să mă sunaţi." Mesajul va apărea pe ecranul blocat al dispozitivului. Dacă dispozitivul este online, blocarea şi urmărirea sa (dacă este cazul) încep imediat şi un e-mail de confirmare va fi trimis către adresa de e-mail utilizată ca ID Apple (cea utilizată în iCloud). Dacă dispozitivul este un Mac, acesta reporneşte înainte de a fi blocat. Dacă dispozitivul este offline, blocarea şi urmărirea (dacă este cazul) vor avea loc la următoarea conectare a dispozitivului.
   Dacă aţi folosit modul Pierdut, vedeţi locaţia curentă a dispozitivului, precum şi eventualele modificări ale locaţiei sale pe hartă.
    

    
   Pentru a schimba mesajul sau numărul de telefon afişat pe dispozitivul pierdut sau pentru a dezactiva modul Pierdut, daţi click pe modul Pierdut pentru a efectua modificările.
    
   Ştergerea datelor de pe dispozitiv de la distanţă
    
   Dacă dispozitivul vostru este pierdut sau furat, puteţi şterge informaţiile personale (cum ar fi contactele, e-mailurile şi muzica) şi toate configurările de pe acel dispozitiv, pentru a preveni vizualizarea sau utilizarea de către altcineva a acestor informaţii.
   Important:  Înainte de a şterge toate informaţiile de pe dispozitiv, încercaţi să îl localizaţi sau să redaţi un sunet pe acesta. După ce aţi şters informaţiile de pe un dispozitiv iOS, nu veţi putea utiliza aplicaţia Găseşte-mi iPhone-ul pentru a-l localiza sau a reda un sunet.
   Dacă aţi şters dispozitivul iOS şi apoi îl găsiţi, puteţi restaura informaţiile de pe dispozitiv utilizând iCloud Backup (dacă aplicaţia de Backup a fost activată înainte să îl ştergeţi) sau iTunes.
   Pentru a şterge dispozitivul de la distanţă, trebuie să aveţi configurată aplicaţia Găsire iPhone pe dispozitiv anterior evenimentului neplăcut.
   Ştergerea informaţiilor de pe dispozitivul pierdut
   Conectaţi-vă la icloud.com/find folosind ID-ul Apple (cel pe care-l utilizaţi cu iCloud).
   Dacă vă aflaţi deja într-o altă aplicaţie iCloud, faceţi click pe butonul iCloud pentru a schimba aplicaţiile.
   Daţi click pe Dispozitive, apoi selectaţi dispozitivul pe care doriţi să-l ştergeţi.
    

    
   În fereastra Info a dispozitivului, faceţi clic pe Ştergere Dispozitiv.
    

    
   Efectuaţi una dintre următoarele acţiuni:
   Pentru a şterge un dispozitiv iOS, introduceţi parola ID-ului dvs. Apple, apoi faceţi clic pe Ştergere. Pentru a şterge un Mac, introduceţi o parolă pe care va trebui să o utilizaţi pentru a debloca dispozitivul dacă îl găsiţi (pentru a împiedica alte persoane să utilizeze computerul dacă este găsit), apoi urmaţi instrucţiunile de pe ecran. Când vi se solicită introducerea unui mesaj, este recomandat să indicaţi modul de contact în cazul găsirii dispozitivului. De exemplu, "Acest Mac a fost pierdut. Dacă îl găsiţi, vă rog să mă sunaţi la numărul de telefon."
   Dacă dispozitivul este online, ştergerea de la distanţă începe în câteva secunde (dacă dispozitivul este un Mac, acesta va reporni înainte de ştergere) şi va fi trimis un e-mail de confirmare către adresa de e-mail utilizată ca ID Apple (cea pe care o utilizaţi cu iCloud).
   Dacă dispozitivul este offline, informaţiile vor fi şterse la următoarea conectare a acestuia.
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.