Jump to content
POLITISTI.ro

Topicul utilizatorilor de iPhone & iPad - aplicatii, sfaturi, stiri, etc

adyante

Recommended Posts

Poate daca ar avea bani cu care sa isi cumpere si sa plateasca si abonamentul pentru asa ceva, ar fi pasionati! Sunt sigur ca exista cativa norocosi care poseda sa ceva, dar nu e un fenomen in randul politistilor.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • Membru

mda e o moda cu aifoanele azi... si, sincer, nici pe vremea lui 3g sau 3gs numerita banii.

Sunt alte alternative la fel de performante, viabile si inovatoare(si chiar mai bune) la un pret mai mic.

• Membru

Samsung Galaxy S i9000 care este 2000ron cel de 8Gb + un card de 8Gb sau mai mare=2100 maxim

Nokia N8 = 2000ron care, sa zicem nu ajunge I4 dar la camera si filmare este clar suprem

Iphone 4 = 3500ron

Acum la performante parerile sunt pro Galaxy (dar sa zicem ca sunt egale) si comparatii sunt pe youtube.

N8 este foarte foarte bun la camera, iar la restul mai slab.

Ce m-a impresionat la N8 si Galaxy i9000? Gorilla glass!

http://www.youtube.com/watch?v=xaNWuGtAaxM

.

.

.

.

• 2 weeks later...

Eu am luat un ipod touch, asta nou cu ecran hd. Nu pot zice ca am gasit ceva sa ma enerveze la el inca. De la ecran imposibil de bun la browser foarte bun (pe el scriu acum, fara probleme), la client de mail bun si multe aplicatii, toate merg ok. Facetime e exceptional, daca ai cu cine folosi aplicatia, daca nu, skype sau yahoo merg cu video si audio si ele. Cand chiar nu mai ai ce face cu astea canta si muzica si are si jocuri. Pentru mine, culmea, partea asta ramane cel mai la coada. Alta chestie care imi place la el, il pot pune sa imi cante ceva seara pe difuzor x timp dupa care sa isi dea sleep singur.

Ca si aplicatii free prin appstore merita incercat weather hd, yahoo messenger, skype, cele diverse cams, mobile voip... In orice caz, destule.

La ce-l folosesc eu de obicei vreo 5-7 ore. Asta inseamna cu wifi deschis si in paralel browser si yahoo messenger si muzica. Pe muzica simplu cu wifi off tine aproape 24h, video playback tot vreo 5-6 ore.

Părerea mea sinceră: nu merită banii!. eu sunt doar un poliţist şi sunt aparate mult mai ieftine şi destul de performate care să îmi satisfacă nevoile(am ceva cunoştinţe în domeniul IT). Ce prezentaţi mai sus sunt mai degrabă mijloace auxiliare şi facile pentru oamenii de afaceri., ori poliţistul nu este un om de afaceri... sau este?. Este doar părerea mea. Cine are aşa ceva poate ne dă mai multe detalii. Să auzim de bine!

• 2 weeks later...

Nu tre sa fi om de afaceri sa ai un telefon de 300 euro(samsung galaxy s de exemplu) cu care sa iti verifici mailurile sau sa te bagi rapid pe net sa verifici ceva,a trecut era cand trebuia sa dai fuguta acasa sa iti verifici mailurile nu??? tre sa fim si noi in trend ca infractorii daca nu inaintea lor in tot ce inseamna hi tech :emo-yessir:

• 1 month later...

Mie mi se pare enervant ca nu trece mult prea mult timp pana cand scot alt IPhone, alt IPad. Cred ca este la mijloc o strategie de marketing bine pusa la punct. Dar cu toate comparatiile care se fac (IPhone vs Samsung/HTC/etc.), unele in defavoarea Apple, eu tot as cumpara unul, iar primul lucru care l-as face ar fi

• 2 months later...
  • Moderator

Sunt hotarat sa-mi iau si eu un Iphone 4, dar nu ma grabesc deloc. Unde sunt cele mai bune sau avantajoase oferte?

De unde ma sfatuiti sa-l cumpar?

Ia-ti ceva pe Android, asa ai acces la mai multe aplicatii, unele chiar gratuite. Si ceva rezistent, care sa respecte ceva standarde militare. Ar fi mai adaptat meseriei tale. Motorola Defy e unul dintre telefoanele ce respecta aceste conditii. Mai sunt si altele.

Parerea mea!

Recomand ca versiunea de Android sa fie cat mai noua, altfel e plina de bug-uri. Am pe tableta PC o versiune mai veche de Android, si imi da batai de cap.

Edited by Sony

[...] Unde sunt cele mai bune sau avantajoase oferte?

De unde ma sfatuiti sa-l cumpar?

Oferte gasesti mai peste tot, Orange, Vodafone, Germanos etc. (numai ca abonamentele sunt cam "piperate" pentru a putea zice ca ai luat telefonul la un pret ok...parerea mea :unsure: )...dar poti vedea si pe site-urile de licitatii (poti gasi unul super ok, la un pret multumitor).

Spor la cumparaturi :emo-yessir:

• Marius changed the title to iOS 9 - discuţii şi noutăţi ale sistemului de operare pentru iPhone, iPad etc.