Am o dacie combi1310 din 92.Cum vine vara m-am decis sa aplic ceva folie antisolara pe geamurile laterale spate.Am citit mult pe net si am vazut si legislatia in vigoare.Pe mine ma intereseaza daca trebuie si omologare si la foliile mai transparente .Eu port ochelari si nu vreau sa aplic folie neagra ca dupa aia nu vad.Si vreau numai lateralele din spate.
Question
Robi
Buna.
Va rog sa ma indrumati ,am si eu o nelamurire.
Am o dacie combi1310 din 92.Cum vine vara m-am decis sa aplic ceva folie antisolara pe geamurile laterale spate.Am citit mult pe net si am vazut si legislatia in vigoare.Pe mine ma intereseaza daca trebuie si omologare si la foliile mai transparente .Eu port ochelari si nu vreau sa aplic folie neagra ca dupa aia nu vad.Si vreau numai lateralele din spate.
Top Posters For This Question
5
4
4
3
Popular Days
May 9
18
May 8
7
Apr 19
3
Top Posters For This Question
Marius 5 posts
Catalin 4 posts
GJ89NDM 4 posts
D4nT3 3 posts
Popular Days
May 9 2013
18 posts
May 8 2013
7 posts
Apr 19 2013
3 posts
Popular Posts
Andrew85
omu a intrebat altceva: daca are toate documentele in regula, dar dupa ce iasa din service isi pune el inca o folie peste cea pusa in service cum demonstreaza politistul ca sunt doua folii sau ca nu r
GJ89NDM
Nu vreau sa par misogin sau sa para ca arat ceva,dar cel putin eu de 2 ani am folia pe masina toate geamurile negre,cum de altfel au si majoritatea politistilor pe masinile personale si acum va rog sa
Marius
Andrew85 Am remarcat că habar nu ai pe ce lume trăieşti şi permanent ai un ghimpe împotriva colegilor tăi de la rutieră. În plus, din punct de vedere profesional eşti total nepregătit şi faci afirmaţ
27 answers to this question
Recommended Posts