Jump to content
POLITISTI.ro

Salariul pe luna aprilie


domnisoara

Recommended Posts

"Bugetarii vor primi salariile pe luna aprilie mai devreme, pentru a avea bani în timpul minivacanței de Paște din perioada 1-6 mai.Guvernul discută astăzi un act normativ care prevede plata salariilor aferente lunii aprilie până în 30 aprilie. În mod normal, acestea trebuia să fie achitate în perioada 1-15 aprilie. Guvernul a decis ca zilele de 2 si 3 mai sa fie libere, astfel incat bugetarii vor avea o minivacanță în perioada 1-6 mai"

si noi intram in aceasta categorie?

Link to comment

ar fi super bine ca noi sa nu intram in aceasta categorie.....pentru ca apoi pana in iunie..o sa inebunim.....si da

alex1988 ai dreptate mai bine ne-ar da diferenta aceea la norma de hrana

Edited by domnisoara
Link to comment

Poate pentru a nu fi mai inegali decat egalii intr-ale bugetarilor probleme or sa ne dea ori diferenta la norma de hrana=300 si ceva ori ceva scame din salariul pe aprilie ori doar ciorba de sperante desarte.De zvonuri/"informatii beeeton" nu ducem lipsa :doh: ...Probabil nu vom primi nimic in afara de diferenta la norma de hrana-superoptimist si realist vorbind :hmmmt:

Edited by axle15
Link to comment
 • Moderator

Cică s-ar fi făcut demersurile de către ai noștri, pentru achitarea diferenței restante la norma de hrană, dar nu vor cei din ministerul finanțelor. Invocă ceva legat de faptul că ne-a fost achitată restanța la echipament de curând.

Așa că sfatul meu este să nu vă faceți prea multe speranțe privind diferența restantă la norma de hrană.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Si noi primim salarul in aprilie,nu e nimeni de la financiar sa ne comfirme?banii de salarii ajung in teritorii in data de 10 ale fiecari luni

Edited by selen
 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment
 • Member

Poate nu e bine să primim acum salariile deoarece până în luna iunie nu o să mai primim nimic și să vezi atunci probleme.

Link to comment

Noi nu intram in categoria celor care vor primi salariul in avans. E mai bine asa, pentru ca apoi urmeaza 45 de zile de chin! Cu 30 de zile suntem obisnuiti!

Link to comment
 • Member

Nici eu nu vreau ca 2 si 3 mai sa fie libere pentru ca, in fapt, eu nu voi fi liber.Poate nici tu si nici altii care lucreaza in operativ.Vezi, tu stirea ar trebui sa fie " unii bugetari vor fi liberi pe...." sau " unii bugetari vor primi banii in avans".Apropos, de ce nu vreti hienelor din MAI sa fim platiti cu spor de 100% cand vom lucra in zilele declarate libere?Pentru ca noi vom lucra si ar trebui sa primim banii iar voi veti huzuri .La CFR era bataie care sa lucreze in zilelel festive, la ei cum s-a putut atatia ani sa primeasca sporull de 100% iar la noi niciodata?

Edited by stelistman
 • Upvote 3
Link to comment

se da salarul pe 29

Sper că-i doar un zvon...ca altfel 47 de zile o sa bem apa si o sa stam la soare doar-doar 'om face fotosinteza ....

Gluma-i gluma da' cf.cu ce se mai vehiculeaza ca zvonistica cu arome de barfa si informatie"sigură" ar fi doua scenarii:

1.se vireaza in 29 norma de hrana pe mai....chit că legal se da pe luna in curs;

2.se vireaza in 29 diferenta la norma de hrana ,in suma de cca.300 lei.

Plata integrala a salariului ,in 29.04 ,ar fi devastatoare pentru peste 70% din efectiv......dar la mintea lor creaţă ,domnii guvernanţi ce n-ar face sa arate cat ne iubesc si ne pretuiesc-ghilimele le puneti voi ca sunt scarbit de principiul nulitatilor politice din ultimii 23 de ani:"sa facem binele rau si raul sa-l facem bine".

Edited by axle15
 • Upvote 2
Link to comment

Ca să se poată vira salariul pe luna mai pană la sfârșitul lui aprilie, ar trebui din timp trimise tabelele cu turele efectuate (pontajele pt sporul de antena, turele de noapte, etc.) și încă Financiarul nu a solicitat si nu a primit asa ceva, cel putin la IPJ-ul unde lucrez!

Link to comment

Se pot face pontajele pana la sfarsitul lunii aprilie iar pe luna mai se poate face egalizarea salariului , daca de exemplu ai fost in medical sau odihna la sfarsitul lunii aprilie . Dar mai bine nu ne-ar da banii in avans.Parca toate astea se fac pentru a favoriza doar o parte din bugetarii din M.AI. adica pe sefi. Daca avem restante de primit mai bine ar face daca ne-ar da acei bani ,nu salariul in avans.

Link to comment

eu daca primesc salariul in avans, ce voi face cu el? voi plati rata la banca in avans. daca platesc rata in avans trebuie sa fac cerere si sa achit si un comision de 1% pentru plata in avans. adica...... mai bine ...NU

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.