Buna ziua! As dori sa stiu care sunt sanctiunile sau ce pot pati in cazul in care sunt proprietar de drept in acte al unui atutorisim dar, asigurarea RCA este trecuta pe al nume decat alt proprietarului din motive financiare.
Exemplu: Sunt student si detin o masina pe numele meu dar bugetul nu-mi permite sa platesc o asigurare RCA de 1.100 lei pe doar 6 luni asa ca am facut asigurarea RCA pe numele mamei mele iar datele de pe asigurare sunt cele ale masinii. Astept un raspuns concret! Multumesc!
Question
kinohop
Buna ziua! As dori sa stiu care sunt sanctiunile sau ce pot pati in cazul in care sunt proprietar de drept in acte al unui atutorisim dar, asigurarea RCA este trecuta pe al nume decat alt proprietarului din motive financiare.
Exemplu: Sunt student si detin o masina pe numele meu dar bugetul nu-mi permite sa platesc o asigurare RCA de 1.100 lei pe doar 6 luni asa ca am facut asigurarea RCA pe numele mamei mele iar datele de pe asigurare sunt cele ale masinii. Astept un raspuns concret! Multumesc!
Edited by kinohopLink to comment
Top Posters For This Question
8
6
5
4
Popular Days
Dec 20
9
Apr 9
8
Mar 3
5
Dec 12
4
Top Posters For This Question
Marius 8 posts
Sache 6 posts
25tess 5 posts
reptilian 4 posts
Popular Days
Dec 20 2013
9 posts
Apr 9 2013
8 posts
Mar 3 2014
5 posts
Dec 12 2013
4 posts
Popular Posts
Pustiu46
Am si eu o intrebare! Am o astra g pe numele meu un motor de 1.2 mi-a expirat asigurarea ..sa o fac pe numele meu ma costa vro 6 mil jumate ceea ce este aberant..in fine ideea care e.. pot face o asi
Sache
Polita de asigurare de raspundere civila auto RCA se incheie pe numele proprietarului autoturismului, acesta fiind cel mentionat in certificatul de inmatriculare. Daca autoturismul este in curs de inm
25tess
Am gasit ordinul CSA nr. 14/2011 si am selectat aici cateva aspecte care au legatura cu subiectul topicului. Ordinul CSA Nr. 14/2011 - punerea in aplicare a Normelor privind asigurarea obligator
52 answers to this question
Recommended Posts