Jump to content
POLITISTI.ro

Mutare in interesul serviciului

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Ca şi o completare la postul lui @Elvis (sunt convins că majoritatea ştiţi, dar poate sunt şi colegi care nu au fost interesaţi şi nu ştiu). 

"Căsuţa" este locul sau poziţia din ştatul de organizare al unităţii/structurii respective. Deci dacă se va face vreo modificare în ştatul de organizare, adică aşa cum spune @Elvis, respectiv eşti mutat de pe o poziţie pe alta, atunci este vorba de o mutare în adevăratul sens al cuvântului şi este necesar acordul scris al celui mutat. Dacă nu se întâmplă asta, se încalcă legea de către cei ce dispun mutarea.

Publicat

am auzit un zvon.....este adevarat k dak te muti la cerere intr o alta localitate pe aceasi functie ,spre expml ajutor sef post, vei fi platit pe agent 4???? pe cea mai mik functie.....

• Displace 1
Publicat

Daca functia este de agent IV, la mine in judet nu exista functii atat de mici la ajutorii sef de post. Dar daca te muti la cerere tu soliciti nu te muta unitatea.

Ar fi bine sa te interesezi cu ce functie este prevazuta casuta pe care vrei sa te muti.

Publicat

s au mutat colegi ajutori sef post la un alt post tot pe functie de ajutor, INSA e platit pe ag.4. astfel la salariu a luat mai putin cu aprox 150 lei 

Publicat

Una este sa fie platit pe ag IV si alta este functia pe care a fost mutat. Nu confundati aceste lucruri. O sa fie propus de catre seful de post pe functia de ajutor sef de post.

Publicat
în urmă cu 16 ore, Elvis a scris:

Una este sa fie platit pe ag IV si alta este functia pe care a fost mutat. Nu confundati aceste lucruri. O sa fie propus de catre seful de post pe functia de ajutor sef de post.

si knd va fi platit pt munca ce deja o face ca aj sef post????

• Displace 2
Publicat

Cand seful de post o sa intocmeasca o nota raport de fundamentare pentru avansarea pe functia de ajutor sef de post si o sa fie aprobata de inspectorul sef.

• 7 luni mai târziu...
Publicat

Buna seara! o mica lamurire va rog...daca inserez in raportul de mutare sintagma "in interes de serviciu" si acest raport este aprobat de ambele unitati, se considera mutare in interes de serviciu?...pot primi indemnizatie de chirie? multumesc anticipat!

Publicat

Nu poti tu sa inserezi in raport sa te mute in interesul serviciului. Prin raportul intocmit tu soliciti mutarea. Daca te muti la cerere nu primesti chirie. In interesul serviciului esti mutat daca solicita unitatea cesionara .....nu prea se intampla asa ceva.

Publicat

pai in baza raportului meu unitatea care ma primeste intocmeste un ordin/dispozitie in care mentioneaza mutarea in interes de serviciu.la final semnez si eu dispozitia respectiva si cam asta ar fi...cel putin asa mi-au dat de inteles cei de la cadre

Publicat

Semnezi tu dispozitia de mutare? Nu te intreb din ce judet esti pentru ca nu stiu daca asa ti-au spus cei de la MRU ori asa ai inteles tu.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Salutare! Cum sa fac diferenta pt. A stabili daca pot sa beneficiez de drepturi de naveta?m-am mutat recent pe alta functie, alt compartiment!

Publicat

In cadrul aceluiasi Ipj , functii si structuri diferite, in baza unui raport in care mi-am manifestat acordul de a fi mutat pe functia respectiva.Asa m-am exprimat in raport.

Publicat (modificat)

Daca in localitatea unde domiciliezi ai fost mutat in interesul serviciului sau in prima functie si iti desfasori activitatea in alta localitate beneficiezi de naveta, adica decontarea cheltuielilor de transport . Intocmesti un raport motivat prin care soliciti acest lucru, atasezi o copie xerox dupa graficul de lucru, o copie dupa certificatul de inmatriculare al autoturismului sau o procura in cazul in care nu este proprietate personala si faci dovada ca pe traseul pe care te deplasezi nu exista mijloace de transport in comun la orele la care incepi sau termini programul de lucru. Raportul este analizat intr-o comisie si dupa se inainteaza inspectorului sef care aproba decontarea navetei.

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
  • 5 ani mai târziu...
Publicat

Va salut ! Îmi cer scuze dacă nu este topicul corect. Am o întrebare : Știți cumva dacă am depus la inspectorat un raport de mutare în interes de serviciu,  aveți idee dacă mai pot refuza la el înainte de a-mi veni răspunsul? Mulțumesc 

• Moderator
Publicat (modificat)

Ai depus tu raport prin care soliciți sa fii mutat în interesul serviciului, sau ai depus un raport prin care arati ca ești de acord sa fii mutat în interes de serviciu ca urmare a unei note de prezentare/fundamentare făcută de un șef? Ca mi se pare cam ciudat ce spui...

Da, poți sa revii asupra unui raport.

Modificat de Roby

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.