Jump to content
POLITISTI.ro

ITP pentru scuter electric?

Postare recomandată

Publicat

pentru prima data folosesc aceasta modalitate de cere lamuriri intr-o anumita problema.Pe scurt am achizitionat prin sistem leasing un scuter electric,marca Novi Emco

1,5kw,si am inteles ca se incadreaza la 49cc, la momentul achizitiei scuterul era inmatriculat la primaria orasului doar pentru 6 luni ,acele luni au expirat,nelamurirea pe care o am

se refera la ce trebuie eu din acest punct de a inscrie scuterul pe numele meu,si daca e musai ITP-ul ,sau orice alte avize !

Multumesc si astept lamuriri ...

Publicat

Da ai nevoie ca acesta sa fie inregistrat sa ai ITP si asigurare si nu in ultimul rand permis de conducere. Inainte de al folosi sa citesti legislatia rutiera si tot ce tine de obligatile ce trebuie respectate de mopedisti.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.