Jump to content
POLITISTI.ro

SNPPC "revolutioneaza" programul de lucru


Cristi

Optiunea membrilor Politisti.ro in privinta programului de lucru  

38 members have voted

 1. 1. Sunteti de acord cu modificarea programului de lucru pentru intervalul 09-17?Recommended Posts

 • Moderator

Pe site-ul SNPPC a aparut o revolutionara idee....schimbarea programului de lucru in cadrul unitatilor MAI de la ora 09-17....uraaaaaaaaaaaa....

Acum am inteles ce vrea sa spuna colegul Innuendo intr-un topic deschis anterior...are mare DREPTATE...pai se pare ca pe baietii nostri "reprezentativi" de la SNPPC ii doare acum de...programul de lucru...auzi, ca sa fie de la 09-17...Pai, domnilor din biroul executiv SNPPC, asta e problema care ne macina pe noi acum? Ah...stati asa...probabil sunt eu uituc...nu stiam ca ne-au revenit salariile la valorile din 2009 si chiar ne-au crescut cu 25 la suta...nu stiam ca a fost suplimentata schema de personal si fiecare vom lucra doar cate 8 ore pe zi si vom avea minimum 8 libere pe luna...nu stiam ca avem placute de frana, cauciucuri, asigurari, ITP la masinile de serviciu, nu stiam ca infractorul nu va mai da in mine pe strada intrucat sunt protejat de un scut energetic numit "cadru legislativ", nu stiam ca am bani de rate si imi mai raman si de o bere cu prietenii, nu stiam ca am TIMP sa ies la berea respectiva cu prietenii si nu stiam multe...

Dragi colegi, poate imi confirmati dvs. aceste aspecte...eu lucrez la un post de politie si sunt mai in urma cu stirile.

P.S. : RUSINE!!!

 • Upvote 1
Link to comment

O fi initiativa vreunui gheabur de sef care nu se poate scula de dimineata, si ce si-a zis, ia sa sa modificam ora !

Pai bine d-le sef cu minte in .......... , la ora cand dumneata ( observi politetea ) ti-e greu sa te trezesti, eu ies din serviciu si merg acasa sa ma culc ! :emo-yessir:

Lasa-ti programul, sunt multe alte probleme care trebuiesc rezolvate ( cum a punctat si Kmcoio ) si dupa aceia confortul ! :naughty:

Edited by Eduard
Link to comment
 • Moderator

Sunteți răutăcioși. :P

Pe site-ul SNPPC-ului este postat un comunicat, iar de acolo reiese că nu este propunerea lor, ci doar au fost consultați.

Deci nu e vorba despre o inițiativă a SNPPC-ului.

Am găsit și pe site-ul CNP un astfel de comunicat, dar după cum ne-au obișnuit cei de acolo, cu toate că internetul oferă foarte ușor posibilitatea de a consulta sau de a sta de vorbă direct cu cei interesați, cei de la CNP nu stau de vorbă cu „pleava”, ei solicită un punct de vedere doar cu preşedinţii Consiliilor Departamentale/Teritoriale. :doh:

Probabil că după părerea lor, polițiștii de rând nu sunt capabili în a-și exprima singuri un punct de vedere pertinent.

Link to comment

alo, domnilor

era o propunere la care dvs spuneti ca sunteti sau nu de acord

pai, acum ce facem, nu mai discutam despre alte lucruri din cauza lipsurilor enumerate de mister k?

ok, nu mai facem copii din cauza drobuluii de sare?

sunt colegi care au copii mici si ii aranjeaza acest tip de program

daca voi nu aveti acest tip de problema e cu totul altceva, dar problema trebuie dezbatuta

in comunitatea europeana programul pentru cei care nu lucreaza in ture este de la 8.30.

ce credeti ca la ei s-au terminat problemele si au trecut la programul de boieri?

ei bine asta e opinia mea, asa ca no offence!

ma inclin ;)

cincin

Link to comment

Cincin eu lucrez cu program de la 9 dimineata, insa au fost consultati toti colegii.

Asa este in democratie ,majoritatea decide iar minoritatea se supune( nu si in cazul UDMR :ner: ).

Daca tot se vrea trecerea la programul 9-17 ar trebui consultati cei care au program 8-16.

Nu sa decida cine stie ce gugustiuci.

Prerea mea. :emo-yessir:

Link to comment
 • Moderator

cincin, de ce esti secretos si nu spui tot? :hmmmt:

Pe site-ul SNPPC exista un sondaj unde va puteti exprima opinia.

Eu nu mi-am permis sa votez, intrucat nu sunt membru SNPPC.

Link to comment
 • Moderator

Am putea face un poll și aici să vedem cam care e părerea membrilor Politisti.ro :hmmmt:

Și de ce nu, mai marii de pe la SNPPC sau CNP se pot inspira și de aici, pentru a-și putea formula un punct de vedere bazat pe opinia polițiștilor.

Link to comment

Nu sunt de partea nimanui, dar eu pot sa va spun ca atunci cand aveam copilul mic, ca sa-l pot duce la gradinita si sa ajung si la serviciu a trebuit sa imi decalez programul cu o ora. A trebuit sa fac raport si desi am obtinut aprobare de la inspectorul general, am avut un director care mi-a facut zile negre pentru acest program decalat, dar ce putea el sa inteleaga cand sotia lui era casnica si ii crestea cei trei baieti (doi dintre ei fiind acum cadre de nadejde ale [cenzurat] ministerului nostru), asa ca ani buni mi-a creat urmatorul sentiment : :angry::emo-box:

Edited by didi
Link to comment
 • Moderator

Cincin...sa inteleg ca esti vreun activist fervent SNPPC? Pai de program ne arde noua ? Ce ati facut cu indicii din Legea salarizarii unitare, indicii pentru agentii de politie? Ce ati facut cu celelalte lipsuri enumerate de "Mister K"? Te anunt ca nu imi place tonul tau condescendent...si da, sunt membru SNPPC, dar daca ma superi, ma retrag si cu mine inca vreo cateva zeci, poate sute de persoane...asa ca da-mi un raspuns pertinent, te rog frumos.

Link to comment

.........sunt colegi care au copii mici si ii aranjeaza acest tip de program...........in comunitatea europeana programul pentru cei care nu lucreaza in ture este de la 8.30.

ce credeti ca la ei s-au terminat problemele si au trecut la programul de boieri?.......

Si eu am un copil, dar nu asa trebuie gandita problema cum o pui tu! Comunitatea europeana nu ne intereseaza atata timp cand tu nu ai legi care sa te apere, cand tu ai sute de probleme privind logistica, cand nu ai bani sa-i dai copilului ce-ti cere si multe alte probleme pe care le stii si tu ! Cum ti-a spus un coleg " tara arde si baba se piaptana " . Din partea mea sa se faca program de la 10 -14 pentru personalul de zi ( cei care lucreaza 08 - 16 ) , ca nu ma intereseaza, atata timp cat sunt rezolvate celelalte probleme si sunt motivat material pe masura meseriei pe care o practic ! Sa fiu mandru ca sunt politist ( asa cum am fost cand mi-am ales-o ) !

Dupa ce ne rezolvam problemele care ne rod si ne macina, deabia atunci ne putem compara cu comunitatea europeana sau cu altii ! :emo-yessir:

Cincin...sa inteleg ca esti vreun activist fervent SNPPC? Pai de program ne arde noua ? Ce ati facut cu indicii din Legea salarizarii unitare, indicii pentru agentii de politie? Ce ati facut cu celelalte lipsuri enumerate de "Mister K"?

Sigur o sa-ti raspunda ca ei nu au fost la negocieri si liderii altor sindicate sunt de vina ! :ner: Asa fac mereu liderii snppc, dau vina pe altii, ei nu sunt vinovati ! :naughty:

Edited by Eduard
Link to comment

Am citit contrele colegiale postate intre voi pe tema programului si primul gand care mi-a venit este: Da-i plebei circ si uita de paine. Asa si cu noi stam sa ne certam pe o chestie banala decalarea sau nu a programului de lucru cu o ora si mai marii nostri rad ca subalternii nu se mai gandesc la salariile si drepturile taiate. Sincer va spun daca imi dau banii integral pentru munca pe care o prestez stau si o ora peste program. (intre noi fie vorba oricum stau mai mult si nu sunt platit pentru orele suplimentare). Chestia cu decalarea programului ar trebui facuta doar la solicitarea personalului care chiar are nevoie, eu personal sunt de acord cu actualul program. In concluzie nu padurea din fata ma deranjeaza, ci desertul mascat de dupa .

Link to comment

Modificarea de program chiar nu ma intereseaza..

lucrind la post, nu am un program fix, deci pentru mine mi-e totuna ca ma trezesc la 7 sau la 8..

totusi, randamentul e mai mare atunci cand lucrezi mai de dimineata...

desi sunt membru snppc, nu mi-a cerut nimeni parerea...

insa cred ca e mai bine sa incep de la ora 8 programul..dar altceva nu avem ce discuta cu SNPPC-ul? chiar s-au rezolvat toate problemele politistilor din tara si ne-a mai ramas doar chestia cu programul?!

Link to comment
 • Member

Domnilor mai mari ai SNPPC-ului, modificarea orelor de program ar trebuii sa fie una din ultimele probleme de discutat, mai bine v-ati lupta pentru indicii de salarizare, banii ne dor pe noi, credeti ca daca incep la 9 voi lucra mai calificat decat daca incep la 8 si tot pe burta goala? Sunteti alesi acolo sa ne reprezentati pe toti sa ne consultati pe toti nu sa decideti voi pentru toti. Cand s-a pierdut sporul pentru studii superioare la agenti,25% din salariul de functie, ce ati facut? NIMIC! naughty.gif

Nu sunt de acord cu modificarea programului de lucru, eu lucrez 8-16 si imi pot duca copilul la gradinita, dar acolo unde colegii nu pot face asta, sa-si duca copiii la scoala, gradinita se poate modifica programul de lucru, as fi de acord cu alegerea programului la nivel de subunitati....emo-yessir.gif

Edited by eti79ety
Link to comment

Cincin...sa inteleg ca esti vreun activist fervent SNPPC? Pai de program ne arde noua ? Ce ati facut cu indicii din Legea salarizarii unitare, indicii pentru agentii de politie? Ce ati facut cu celelalte lipsuri enumerate de "Mister K"? Te anunt ca nu imi place tonul tau condescendent...si da, sunt membru SNPPC, dar daca ma superi, ma retrag si cu mine inca vreo cateva zeci, poate sute de persoane...asa ca da-mi un raspuns pertinent, te rog frumos.

te salut kmcoio (am sa te numesc de acum in colo ,,mister K'' )

se pare ca am fluierat in biserica :ner:

pot spune ca sunt membru snppc iar la anii care ii am, cred ca pot sa emit si eu o parere. apreciez stilul tau patimas, stil care il prefer si eu

titulatura de activist e ceva ce tine de trecut, trecut pe care eu l-am prins un pic si am vazut ce gust are. oare si tu ai simtit gustul? ma indoiesc

Te anunt ca nu imi place tonul tau condescendent...---CONDESCENDÉNT, -Ă, condescendenți, -te, adj. Care are o atitudine plină de respect sau de bunăvoință față de cineva; respectuos, amabil. – Din fr. condescendant. --- vad ca nu iti place sa fiu asa, sa inteleg ca vrei sa ma comport ca un marlan?? :naughty:

deci sa nu insist mult nu importa prea tare

te salut mister k

Si eu am un copil, dar nu asa trebuie gandita problema cum o pui tu! Comunitatea europeana nu ne intereseaza atata timp cand tu nu ai legi care sa te apere, cand tu ai sute de probleme privind logistica, cand nu ai bani sa-i dai copilului ce-ti cere si multe alte probleme pe care le stii si tu ! Cum ti-a spus un coleg " tara arde si baba se piaptana " . Din partea mea sa se faca program de la 10 -14 pentru personalul de zi ( cei care lucreaza 08 - 16 ) , ca nu ma intereseaza, atata timp cat sunt rezolvate celelalte probleme si sunt motivat material pe masura meseriei pe care o practic ! Sa fiu mandru ca sunt politist ( asa cum am fost cand mi-am ales-o ) !

Dupa ce ne rezolvam problemele care ne rod si ne macina, deabia atunci ne putem compara cu comunitatea europeana sau cu altii !

Sigur o sa-ti raspunda ca ei nu au fost la negocieri si liderii altor sindicate sunt de vina ! :ner: Asa fac mereu liderii snppc, dau vina pe altii, ei nu sunt vinovati ! :naughty:

salve eduard

expresiile cu ei nu au fost la negocieri si asa fac liderii de la snppc ma fac sa observ ca nu esti membru snppc (ceea ce nu e nici o problema) dar acest lucru nu te face sa pari mai tare

ai vazut ca 99% am fost membri cnp si am luat-o toti in freza. corect?

e adevarat ca sunt foarte foart multe probleme, enumerate si de mister k dar asta nu trebuie sa ne opreasca sa mai discutam sa sa facem si alte lucruri

poate nu sunt eu un narator si ma exprim mai rudimentar dar faptul ca ma uit in gradina comunitatii europene e un lucru bun pentru ca acolo sunt reperele dupa care imi dau seama nivelul la care sutem,

va salut cu condescendenta

cincin

Link to comment
 • Moderator

Eu nu inteleg de ce trebuie sa va "intepati" reciproc de fiecare data cand se iveste vreo ocazie?

Nu vad nimic rau in faptul ca se pune in discutie aceasta problema, privind programul de lucru. Asta nu inseamna ca celalalte probleme au fost uitate.

Nu e nimic constructiv intr-o polemica privind convingerile sindicale, doar ne indepartam de adevaratele probleme.

Link to comment
 • Moderator

Cincin, termenul condescendent a fost folosit la modul ironic.emo-yessir.gif Nu vreau sa ma cert cu dumneata, insa trebuie sa ne trezim la realitate cat mai repede. Da, ai dreptate, nu am prins vremurile "activistilor", insa nu vreau sa ne intoarcem la ele...e un lucru rau? Te salut cu tot respectul cuvenit si imi pare rau ca m-am aprins asa...ce sa ii fac, sistemul ticalosit m-a adus in starea asta "patimasa"...

Link to comment
(...)Sunteti alesi acolo sa ne reprezentati pe toti sa ne consultati pe toti nu sa decideti voi pentru toti(...)

Nu vrei sa intelegi un text?

Pun aici o parte a textului comunicatului FSNPPC si iti voi sublinia ceea ce s-a scris in comunicat, poate se apropie de ceea ce am citat ca fiind din partea ta.

FSNPPC este, în această perioadă, consultat într-o problemă de larg interes pentru tot personalul din M.A.I. (...)

Sunt, cu siguranţă, şi argumente contra acestei schimbări. Ele sunt fireşti, pentru că nu există soluţii universale, pentru bunăstarea tuturor oamenilor.

De aceea, FSNPPC îşi face datoria de a se consulta cu dumneavoastră, înainte de a furniza un punct de vedere, din perspectiva sindicatului reprezentativ.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.