Jump to content
POLITISTI.ro

Job vacancies - oferte de munca pentru fosti politisti

Postare recomandată

Publicat

Am fost politist la I.P.J SIBIU am avut curajul sa plec in U.K in anul 2011 dupa 8 ani in politia romana. Nu a fost usor sa renunt la pasiunea mea politia. In U.K LONDRA am muncit din greu iar dupa 1an si 9 luni am reusit sa imi deschid 3 firme una de paza, una de organizare evenimente si ultima de curatenie.

Pentru firma de paza am nevoie de politisti sau fosti politisti pentru a lucra in domeniul pazei.

BUSINESS SECURITY SOLUTIONS LTD is hiring on a self-employment basis for short/long periods of time ex police officers/agents professionals, well disciplined, committed to work. We are looking for professionals with experience in investigation, close protection ( bodyguards) for V.I.P.' S, fire arms, martial arts trained, with knowledge about conflict management ( self control), for our contracts in : U.K., EUROPE, AFRICA, MIDDLE EAST, AND NEXT YEAR SOUTH AMERICA: BRASILIA. Very important good knowledge of English ( ielts test general trading with 7 mark, or Cambridge with C); other languages French, Spanish, Portuguese, Russian. Send your cv and intent letter to robertcostin.rc@gmail.com.

Thank you.

Va multumesc

• Apreciez 2
Publicat

Cred că ar fi foarte util dacă ai posta și niște date suplimentare cum ar fi salariu, condiții de muncă, program, se oferă cazare sau nu, etc.

• Apreciez 1
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.