Jump to content
POLITISTI.ro

elvalaho

Job vacancies - oferte de munca pentru fosti politisti

Recommended Posts

elvalaho

Am fost politist la I.P.J SIBIU am avut curajul sa plec in U.K in anul 2011 dupa 8 ani in politia romana. Nu a fost usor sa renunt la pasiunea mea politia. In U.K LONDRA am muncit din greu iar dupa 1an si 9 luni am reusit sa imi deschid 3 firme una de paza, una de organizare evenimente si ultima de curatenie.

Pentru firma de paza am nevoie de politisti sau fosti politisti pentru a lucra in domeniul pazei.

BUSINESS SECURITY SOLUTIONS LTD is hiring on a self-employment basis for short/long periods of time ex police officers/agents professionals, well disciplined, committed to work. We are looking for professionals with experience in investigation, close protection ( bodyguards) for V.I.P.' S, fire arms, martial arts trained, with knowledge about conflict management ( self control), for our contracts in : U.K., EUROPE, AFRICA, MIDDLE EAST, AND NEXT YEAR SOUTH AMERICA: BRASILIA. Very important good knowledge of English ( ielts test general trading with 7 mark, or Cambridge with C); other languages French, Spanish, Portuguese, Russian. Send your cv and intent letter to robertcostin.rc@gmail.com.

Thank you.

Va multumesc

 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Această publicitate este afişată doar vizitatorilor. - Click aici pentru înregistrare

Dan

Cred că ar fi foarte util dacă ai posta și niște date suplimentare cum ar fi salariu, condiții de muncă, program, se oferă cazare sau nu, etc.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 • Similar Content

  • CITADELA
   By CITADELA
   De inchiriat apartament 2 camere, mobilat si utilat complet (frigider mare, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, aragaz/cuptor, masina de spalat vase, aer conditionat etc.). Mobilierul este modern si in stare buna. Apartamentul este situat intr-un bloc aflat pe Sos. Stefan cel Mare, langa spitalul Colentina din Bucuresti (la 5min pe jos de IGPR), iar geamurile dau catre spatele bulevardului, adica este linistit, fara zgomot. Are termopan, usa metalica, iar pe holul etajului mai exista inca o usa.
   Blocul a fost mansonat in 2014 si are centrala termica prin conversie la subsol (caldura nu este o problema). In urma cu cativa ani au reabilitat instalatia termica si de apa a blocului, astfel ca nu sunt pierderi si se plateste doar ce se consuma (adica facturile sunt reale, nu invetii de la RADET). Blocul are sistem video de monitorizare, dar si vecini foarte vigilenti (varsta a-III-a).
   Fac contract la Fisc, mai ales pentru politisti, militari, magistrati, medici etc. care deconteaza chiria.
   Nu inchiriez la cetateni straini, firme ori "intreprinzatoare" care vor sa-si faca videochat sau loc de intalnire! Sunt om serios si doresc chiriasi seriosi, pe termen lung, minim un an!
   Nu ma intereseaza sa fiu contactat de catre firme imobiliare, intermediari ori firme de publicitate.
   275 euro/ luna (negociabil).
   detalii in PM sau la 0742.225/091
      • CITADELA
   By CITADELA
   Azi s-a postat pe siteul Ambasadei SUA la Bucuresti o oferta de de munca, fiind vizati candidati din domeniul "law enforcercement", pe un post de investigator pentru Biroul Secret Service din cadrul misiunii diplomatice. Va garantez ca selectia se face strict pe criterii de competenta! Salariul este de 7000 RON!!!
    
   Gasiti informatiile necesare la : http://photos.state.gov/libraries/romania/231771/PDFs/Investigative-Specialist-2014.pdf
    
   Bafta!!!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.